5
(3)

Kjønn burde ikke avgjøre hva man kan eller ikke kan gå i.

Noen mennesker liker høyhælte sko fordi de er sexy, andre fordi de gir et lite løft slik at man ser høyere ut. Om du vil bruke dem hjemme eller ute, så er det mange muligheter.

Noen liker å kun ha på seg høye hæler i sengen. For de av oss som ikke er så flinke til å gå på høye hæler er det fint å kunne føle seg sexy uten å bruke dem hele dagen eller i alle situasjoner. Kanskje skal skoene bare bli brukt på soverommet?

 Liker du å bli beundret når du glir fram i dine flotte sko? Da kan du bruke dem både til hverdag og til fest. Ta gjerne inspirasjon fra Mark Bryan som er en voksen mann som bruker høyhælte sko daglig. Dette er hans Instagram-konto.

 Vil du bli flinkere til å gå med høye hæler så finnes det mange gode videoer på YouTube som viser hvordan man gjør det. Som det sies i videoen, så er det lurt å starte med kilehæler, og husk å ta dem av når du blir sliten.

 Liker du høye hæler og har et annet kjønn enn kvinne? Ta dem på med god samvittighet. Høye hæler ble opprinnelig brukt av menn!

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This