0
(0)

Mange mennesker av ulike kjønn og med forskjellige seksuelle orienteringer liker penetrerende analsex.

Det finnes en myte om at alle homofile menn liker det, men det stemmer ikke.

Ofte forsøker man å kategorisere menn som har sex med menn som enten topper/aktive (som liker å gi penetrerende analsex) eller bunner/passive (som liker å motta), men det finnes mange andre preferanser. Blant annet fleksible som kan bytte mellom å være giver eller mottaker av analsex.

Vi mennesker er veldig glade i å dele opp ting i ulike kategorier og lage motsetninger av disse. Etter at vi begynte å omtale hverandre som topper og bunner så begynte noen å tillegge mennesker med en av de to preferansene mange tilleggsegenskaper.

For eksempel er det ikke uvanlig å tro at topper er mer “naturlig” maskuline eller på en eller annen måte “bedre” enn bunner. Dette er feil, og det er dessuten misogynisk å tillegge noen mindre verdi på grunn av at de har adferd som assosieres med det å være kvinne. Mennesker med veldig ulike egenskaper kan foretrekke å toppe eller bunne i ulike situasjoner.

Det finnes en kategori som kalles sides, de liker ikke, eller har ikke noen sterk preferanse for analsex. Kun 55 prosent av homofile menn ser på analsex som sin viktigste form for sex, så det å være en side er mye mer vanlig enn mange tror. Det er også mange varianter av analsex. Analsex må ikke handle om penetrering.

Når man ser på undersøkelser om mennesker med forskjellige seksuelle orienteringer, så er det ofte ikke så stor ulikhet i hvor godt man liker analsex. Det virker som om det å like analsex ikke er avhengig av kjønn eller seksuell orientering.

Det er flere homofile menn som har prøvd penetrerende analsex, men det kan skyldes at mange tror at man må ha det hvis man er homofil. Med mer åpenhet rundt at analsex ikke må inkludere penetrering og at det ikke er noe man må gjøre så slipper kanskje noen i framtiden å prøve det selv om de ikke har lyst.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

0 / 5. 0

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This