4.7
(35)

Home party

av Eros Penn

For en del år tilbake drev jeg mitt eget firma med hektisk virksomhet innenfor home-party-bransjen. Produktene bestod av ulike gjenstander til hus og hjem og i tillegg hadde jeg funnet en leverandør av velvære produkter som passet fint inn. Kundene bestod selvfølgelig av kvinner, for når det kommer til hus og hjem og ikke minst velvære, så er det jo for det meste kvinnene som tar de kjappe, lønnsomme beslutningene for en selger på veien.

Dette var en av de kveldene jeg skulle ut og jeg gledet meg fordi kveldens vertinne hadde holdt flere slike kvelder for meg tidligere med stor suksess. Hun hadde sendt meg melding for bare et par dager siden at hun ventet 15-16 gjester, godt voksne, trivelige kvinner som satte stor pris på sine hjem og selvfølgelig velvære.

Jeg var på vei med fullastet bil og sjøl om det var et godt stykke og kjøre, en drøy time, så var det verd det for jeg visste at denne kvelden ville jeg oppnå et godt salg og et godt resultat. I tillegg tenkte jeg selvfølgelig på den lille «bonusen» jeg hadde lagt ut til vertinnen Inger Lise, som sikkert fortsatt var nysgjerrig på hva jeg hadde ment med «bonuspakka». Jeg hadde nesten forventa enda en melding med litt mas fra hennes side, for det lå liksom i hennes natur, men ganske overraskende hadde hun ikke sendt meg noe mer.

Som sagt kjente vi hverandre ganske godt nå etter flere arrangementer. Og gjestene til Inger Lise hadde også god takhøyde på humoren, og det var all grunn til å glede seg. Imidlertid lurte jeg på om jeg kanskje hadde dratt spøken litt langt denne gangen, jeg ante jo ikke hvilke håp eller forventninger Inger Lise hadde gjort seg. Jeg så jeg hadde skrevet en hel avhandling av ord mellom linjene som ikke kunne leses, og som derfor kunne tolkes i alle retninger.

Inger Lise er en voksen kvinne med tre godt voksne barn, og hun er opptatt av å ta vare på seg sjøl. Både utseende og stilen hennes er upåklagelig. Hun har glimt i øyet og er flink til å få mennesker rundt henne til å blomstre gjennom sin egen utstråling og medfødte entusiasme.

Jeg stoppet bilen på en stor rasteplass når det bare var ti minutter igjen å kjøre. Jeg hadde kommet på en ide som ga rom for flere muligheter, men som til syvende og sist var opp til henne å finne ut av.

Jeg hadde bestemt meg for å lage et gavekort som ga meg ryggdekning, som var litt lukrativ og luksuriøs, og som allikevel holdt på riktig etikette. Jeg fant fram et av de gavekortene vi benytter til våre arrangører og satte meg inn i bilen. På gavekortet er det oppgitt omsetningskrav for å få gavekortet, og på baksiden står det ferdigtrykket «valgfrie varer for 500 kroner». Jeg strøk bare over det valget og skrev; «Du har mottatt i vertinnegave eksklusiv og privat luksus velvære!», noe som selvfølgelig kunne innebære så mangt, alt etter hennes reaksjon. Jeg så på kortet, puttet det i en konvolutt som jeg la tilbake i kofferten og tok fatt på det siste stykket.

Jeg var alltid tidlig ute til disse arrangementene slik at jeg kunne sette opp alle produktene og tilbehøret slik jeg ville før de inviterte raste inn. Jeg fikk da også forhørt meg litt om de som kom, så jeg hadde en anelse om hvor jeg skulle sette inn støtet. Og akkurat slik forberedte jeg også denne kvelden, og Inger Lise og jeg hadde fortsatt tid til en prat før de første ankom. Vi fleipet og lo som vi alltid pleide å gjøre, tonen hadde alltid vært lett og kanskje litt flørtete mellom oss. Det inspirerte alltid til å gi litt ekstra når alle gjestene var ankommet, og jeg regnet med en suksessfull kveld på alle mulige måter. Inger Lise fortalte hun var mest nysgjerrig på vertinnegaven, hvorpå jeg repliserte at jeg var mest spent på i hvilket format hun ville ha den overlevert, og ga henne et lurt blikk.

Kvelden ble som vanlig hos Inger Lise, en suksess. Jeg kjente jeg var strålende fornøyd, og mens jeg pakket sammen varene og utstillingen, sluttførte alle ordrene og begynte å pakke alt ut i bilen forsvant den ene gjesten etter den andre hjem. Da alt var på plass i bilen hadde alle forduftet og stillheten var total. Inger Lise sto på kjøkkenet og ryddet inn i oppvaskmaskinen da jeg kom inn.

 «Nå forlanger jeg å få presentert vertinnegaven altså!» sa hun, og begynte å le. Vi var enige om at det hadde vært en fantastisk kveld, og jeg sa at nå fortjener du kun det beste. Jeg ga henne gavekortet og så på henne mens hun leste det jeg hadde skrevet. Så tittet hun litt skøyeraktig opp på meg og spurte, «kødder du med meg eller?»” Vi brast i latter begge to. «Hvor mye koster den velvære pakken da?»” spurte hun, og satte opp et skråblikk med glimt av humor og nysgjerrighet i øynene. Jeg begynte å le og mente at hun måtte prise den sjøl etter at behandlingen var overstått, men at jeg ville gjøre mitt beste for å gi henne noe som ville føles nesten ubetalelig. «I tillegg håper jeg jo å få deg til å arrangere flere slike kvelder som dette» fortsatte jeg, «så jeg håper at den kan inspirere deg til det!»

Inger Lise tittet på gavekortet, og så på meg, og så på gavekortet igjen og det kom et par «hm» underveis, før hun spurte meg om det var jeg som skulle sørge for behandlingen. Jeg kjente jeg svelget litt før jeg nikket til henne. Spenningen dirret.

 «Vel, jeg trenger så absolutt litt velvære, jeg syns jeg har fortjent det. Men den bør være jævlig bra» sa hun bestemt og så på meg med en litt streng mine. I noen sekunder. Så knakk hun sammen og lo, en deilig latter som alltid, men var det en antydning til nervøsitet? Hun kom med et nytt «hm» og gjorde seg ferdig med ryddingen og satte på oppvaskmaskinen. Jeg skal bare hente noe i bilen, sa jeg, og gikk ut for å hente den beste, mest velduftende oljen vi har i sortimentet. Da jeg kom inn igjen satt hun i stua og ventet. Hun fikk øye på oljene jeg hadde i hendene, satte blikket direkte inn i mitt og reiste seg. Hun kom mot meg og ble så stående nesten helt opp mot meg og nesten hvisket ut ordene «Det er godt vi er alene i huset tenker jeg – kom så!»

Inger Lise svingte innom badet for å hente noen håndklær og da hun kom ut igjen satte hun igjen dette blikket rett i meg. «Som jeg sa, dette bør bli det beste jeg har opplevd, ellers kommer du aldri hit noe mer», sa hun og kom med den deilige latteren som alltid setter menneskene rundt henne i godt humør.

Soverommet var enormt og i enden sto en stor bred seng. Hun la håndklærne på en stol ved siden av, tok tak i dynene og brettet de sammen før hun la de på en annen stol i rommet. Sirlig brettet hun ut håndklærne og la de pent utover sengen, og fortalte at hun ikke ville ha noe søl på lakenet. Hun reiste seg opp, så på meg og lo igjen. «Olje er vanskelig å få av da vet du!»

I noen sekunder ble vi begge stående og bare se på hverandre. Det var Inger Lise som tok initiativet og begynte sakte å kneppe opp blusen, hele tiden med blikket mot meg. Jeg dro av meg slipset, begynte å kneppe opp skjorta og øynene gled nedover halsen hennes, den svarte elegante bhen som kom til syne og fulgte bevegelsene hennes i det hun sakte trakk av seg blusen.

«Dette er galskap» hvisket hun i det hun sakte trakk ned glidelåsen bak på det halvlange skjørtet. Jeg svarte ikke, i det jeg kneppet opp buksene mine, trakk glidelåsen ned og lot de falle til gulvet. Blikket mitt var limt til den delikate svarte trusa hennes som kom til syne. Hennes blikk var festet til min bokser, og bulen var tydelig.

Jeg kjente pikken min som strammet mot stoffet og den hadde lagt seg ned mot venstre lår. «Wow» kom det fra Inger Lise, med en antydning av varm rødfarge i kinnene.

Først sto vi ubevegelige et par meter fra hverandre i bare undertøyet og blikkene gled over hverandre i et minutts tid uten et ord. Inger Lise tok noen steg frem, nesten helt opp til meg og plutselig kjente jeg handa hennes smyge seg sakte over bokseren, lett og mykt, bare for å kjenne litt, hele tiden med øynene festet rett inn i mine. «Wow» kom det fra henne igjen, uten at blikket hennes vek fra meg. Handa hennes gled et par ganger, fjærlett, opp og ned, før hun tok noen steg tilbake. Jeg pustet tungt, hjertet pumpet og endelig fikk jeg sagt noe.  «Bare legg deg på magen du». Hun smilte, før hun gikk mot senga, satte kneet på sengekanten og gled opp i sengen. Hun støttet seg på begge hendene og sank ned på magen, med ansiktet vendt mot meg. Hun tittet opp på meg og smilte. Ingen av oss sa noe. Jeg gled opp i sengen ved føttene hennes og satte meg litt på siden. «Luksus velvære» hvisket jeg.

Jeg åpnet den ene flasken med olje og lot den gli ned i hendene mine. Jeg kjente den myke, gode følelsen, og duften. Lavendelen satte seg umiddelbart i neseborene mine. Blikket mitt senket seg ned til Inger Lise, der hun lå rolig på magen med armene ut til siden. Øynene mine gled over den nakne ryggen hennes, opp til bhen som fortsatt var på. Jeg gned oljen ut i hendene mine og gledet meg til de skulle rotere over huden hennes.

Jeg lot øynene suge til seg hele den nesten nakne kvinnen som lå på magen, jeg kunne høre pusten hennes som bar preg av spenningen som lå i rommet, forventningene kanskje, men mest litt nervøs spenning.

Jeg grep forsiktig tak i føttene med begge hendene, lot fingrene spre seg godt utover begge føttene og begynte å gni den gode oljen inn. Jeg lot fingrene danse sakte langs føttene, rundt anklene og over tærne, og så tilbake med de samme myke bevegelsene.

Jeg smurte oljen godt inn i huden, lot fingrene spesielt gni tærne hennes godt inn, hver og en av dem. Et øyeblikk trudde jeg min tunge pust kunne høres så tydelig, men det var ikke min. Jeg fortsatte, smøg den glatte, varme olen rundt føttene, gned anklene ekstra godt, klemte litt rundt dem før jeg igjen tok for meg de sensuelle tærne. Jeg har alltid hatt sansen for vakre kvinne føtter. Jeg finner de utrolig sensuelle og vakre og de har en fantastisk form som får tankene til å vandre.

Jeg elsket det jeg gjorde nå, og brukte god tid på føttene. Jeg førte hendene mine i rolige, sensuelle, roterende bevegelser rundt føttene før jeg løftet den ene foten og brukte begge hendene bare på den. Jeg helte mer olje i hendene og gned den inn i huden. Deretter gjorde jeg det samme med den andre foten.

Jeg lyttet til den rolige men litt tunge pusten som kom fra Inger Lise, jeg smilte og visste du hadde det godt. Jeg satt på kne i fotenden din i bare bokseren, tittet raskt på den svarte trusa hun hadde på og så ned på min egen bokser. Bulen er tydelig, jeg ser den og kjenner den, og følelsen av nærhet, intimitet, deilig nytelse, sensualitet og ikke minst spenning, grep tak i hver fiber i kroppen. Jeg antok hun hadde den samme følelsen. Ingen ord. Ikke en lyd. Bare lyden av hendene mine, oljen som ble gnidd inn i huden hennes, og jevne pustelyder.

Jeg strakk meg litt ut slik at hendene kunne gli rolig opp på baksiden leggene, først den ene, så den andre. Hendene var glatte av oljen og den fikk huden til Inger Lise til å glinse i halvmørket. Det var bare en nattbordslampe som sørget for lys i rommet, nok til at jeg kunne nyte inntrykket av henne der hun lå på magen.

Jeg spredde fingrene så de lå både på utsiden og innsiden av leggene samtidig, og gned hendene sakte opp på baksiden av leggene. Jeg måtte lene meg over henne, og fikk lagt tyngden på hendene som masserte leggene i små bevegelser, opp og ned flere ganger på begge leggene. Jeg passet hele tiden på å holde bevegelsene rolige på tross av at jeg allerede var tent på å bare rive av henne både BH og truse og ta henne. Hørte hun den tunge pusten min? 

Jeg satte meg over det ene benet hennes, så det venstre benet lå ned mellom mine. Jeg satt fortsatt på kne og helte enda mer olje i hendene, gned de sammen og la de ned på lårene. Forsiktig begynte jeg å smøre oljen inn i huden, hele veien opp og så ned til baksiden av kneet. Jeg lente meg delvis over bena hennes, for å la hendene gli sakte helt opp til hofta. I litt langsomme, deilige bevegelser lot jeg begge hendene med fingrene godt spredd utover lårene, gli opp og ned flere ganger.

Av og til klemte jeg hendene sammen litt, så lårene ble presset inn, og så slapp jeg igjen, og gjorde en rekke myke bevegelser. Jeg brukte mye olje, og la hendene ned på lårene igjen, fingrene flettet ut på innsiden og utsiden, fortsatte med de ømme og sensuelle bevegelsene. Deretter flyttet jeg meg litt lenger opp, det ene kneet mellom bena til Inger Lise, det andre på utsiden av venstre lår. Jeg merket at hun lot bena gli litt mer fra hverandre for å gi meg plass. Nå hørte jeg hun sukket lavt, hvorpå jeg hvisket til henne; «Hysj, bare nyte.»

 Hendene til Inger Lise lå fortsatt ned langs siden, og på venstre side kjente jeg nå at fingrene hennes gjorde små bevegelser mot benet mitt. Først hadde jeg tenkt å stoppe henne, men jeg likte følelsen og tenkte det var hennes måte å gi meg tegn på å fortsette.

Jeg vrikket meg litt lengre opp, nesten så kneet var helt oppe mellom rumpeballene hennes. Med hendene fulle av olje lot jeg fingrene stryke to-tre ganger opp og ned akkurat i skillet mellom lårene og trusa, mer kilte huden hennes med lette fingre og fikk et «åh» til svar.  Deretter beveget jeg hendene opp på lårene, og oppover mot rumpeballene. Jeg lot hendene gni mot huden hennes akkurat over trusekanten, nedover det motsatte låret, og med samme bevegelsen tilbake. Jeg reiste meg opp litt, ble sittende og bare se på den lekre rumpa hennes, den svarte trusa og på ren innskytelse, uten at jeg forventet motstand, trakk jeg trusa sammen mellom lårene og avdekket begge rumpeballene i sin helhet.

Jeg begynte å massere rumpeballene, gned hendene både bestemt og mykt om hverandre, opp og ned og fram og tilbake. Bevegelsene mine fikk hele kroppen hennes til å vugge fra side til side. Jeg lot hendene gli sakte ned på innsiden av lårene, og helt bevisst lot jeg de gli opp igjen, helt inn mellom lårene. Fingerspissene traff noe mykt og glatt på innsiden av trusa, og jeg merket hun løftet seg litt opp fra madrassen i noen sekunder. Jeg smilte og trakk hendene til meg, fortsatte med rumpeballene og korsryggen.

Når jeg lente meg fremover og over henne for å massere ryggen hennes la låret mitt seg helt ned mot rumpa hennes, og igjen merket jeg Inger Lise løftet seg litt opp. Jeg tok tak i bh-låsen og lirket den opp, og merket at hun instinktivt løftet seg opp slik at jeg kunne trekke bhen ut til siden. Jeg holdt den opp og bare slapp den på gulvet og hun la seg pent ned igjen. 

Jeg satt fortsatt på knærne, det ene helt oppe mellom bena hennes, og jeg kjente den silkeaktige trusa hennes mot låret mitt i det jeg lente meg frem. Hendene strøk olja inn i korsryggen hennes, og jeg beveget hendene sakte opp langs ryggsøylen, lot fingrene gni, massere og kna mot nakken hennes. Det var en deilig følelse og kjenne huden hennes og mens hendene roterte frem og tilbake og sakte opp og ned kunne jeg se et lite smil i ansiktet som lå vendt mot venstre. Bevegelsene mine gjorde at jeg kjente det ene benet til Inger Lise mellom mine egne, og jeg følte en antydning av bevegelse mot meg der låret mitt pressa litt ned mot rumpa hennes i det jeg lente meg over ryggen hennes og fingrene mine masserte nakken hennes.

På vei nedover ryggen igjen brukte jeg hendene ned langs siden også, og for hver gang jeg lot hendene gli ned igjen fra nakken berørte fingrene mine så vidt de myke sidene av brystene som lå presset ned mot sengen. Jeg tok meg sjøl i å avgi et lite sukk, og la umiddelbart merke til at Inger Lise igjen avslørte et lite smil med leppene adskilt så den litt tyngre pusten kunne slippe ut. Det var deilig å registrere hennes nytelse over den noe overraskende behandlingen hun var i ferd med å få. Lavt kom det fra henne; «Nå snakker vi vertinnegave tenker jeg…»

Jeg kjente pulsen min økte. Jeg tror hennes puls heller ikke var i hvilemodus nå, og jeg kunne se ansiktet hennes fra siden, fortsatt smilende med øynene lukket igjen. I det hendene mine gled opp igjen over ryggen, merket jeg hun vred seg litt under meg, og jeg spurte om hun lå ubehagelig. Jeg kjente så vidt trusa hennes mot låret mitt, og jeg kastet et raskt blikk ned til bokseren min. Bulen var tydelig, og den strakk seg nesten ned mot trusa hennes. Jeg smilte, kjente varmen bre seg innvendig, og spenningen steg. I tankene streifet det meg et spørsmål om hvor dette ville ende, og jeg gjettet på at Inger Lise innerst inne også lot de samme tankene streife henne. Settingen var perfekt.

Plutselig vred hun litt mer på seg, litt overraskende for meg, i det jeg lot hendene gli utover skuldrene hennes og ned langs armene hennes på hver side. Bevegelsen hennes presset rumpa hennes opp mot meg, og den glatte trusa hennes hilste på min like glatte bokser. Jeg tittet ned mellom bena mine og kunne erkjenne at bulen min traff henne midt mellom rumpeballene, og da jeg tittet opp igjen kunne jeg se hun hadde øynene åpne og hun kastet et ertende blikk tilbake på meg.

Jeg førte hendene mine sakte, rolig i myke bevegelser opp langs begge armene hennes, og huden hennes var blank og glatt av den velduftende oljen. Jeg førte hendene videre over skuldrene, spredde fingrene ut og gned de nedover ryggen, opp igjen til nakken, og så med fjærlette fingre ned langs siden av kroppen hennes på begge sider. Den følelsen jeg hadde for litt siden da jeg smøg fingerspissene sakte langs sidene av begge brystene var så intens, så pirrende, at jeg med full bevissthet gjentok den bevegelsen igjen, og enda en gang. Jeg kunne høre den tunge, rolige pusten din mens jeg med fjærlette fingerspisser strøk nedover langs siden, og opp igjen mot armhulene og enda en gang nedover. I det jeg førte fingrene nedover kunne jeg kjenne du løftet litt på overkroppen og jeg ble litt tatt på sengen i det fingrene gled litt lenger under henne enn det jeg hadde tenkt. Så senket hun seg rolig ned igjen, fortsatt med rumpa litt løftet mot min kraftige bul.

Jeg passet på hele tiden å holde de samme rolige, sensuelle bevegelsene samtidig som jeg brukte masse deilig olje. Øynene mine kjentes blanke ut, dels av behandlingen som jeg selvfølgelig nøt selv, og dels av den deilige huden til Inger Lise som var varm og myk. Jeg fortsatte de rolige bevegelsene ned til hofta hennes, lot fingrene gli inn mot ryggen til begge hendene møttes rett over rumpa hennes. Jeg presset fingrene ned i huden, og roterte fingerspissene ned mot korsryggen og helt ned til trusekanten. Inger Lise sukket.

Jeg smilte og både kjente og hørte at også pusten min var tyngre. Igjen kjente jeg at Inger Lise løftet baken opp, og strakk den mot bokseren min, men denne gangen holdt hun hoftene oppe en stund, lenge nok til at hun helt tydelig merket pikken min i bokseren stramme mot hennes trusekledde bakdel. Hun gjorde ørsmå bevegelser med rumpa, nok til å få følelsen av et bitte lite lynnedslag gjennom skaftet som for øyeblikket var knallhardt og dirrende. Det virket som om det var helt stille i rommet, og jeg holdt pusten noen sekunder ladet av spenningen, og da kunne jeg tydelig høre Inger Lise hadde tyngre pust nå. Jeg visste at hun nok ikke angret på dette nå, og hadde sikkert kastet fra seg alt ansvar for hva som måtte komme. Jeg lot akkurat resultatet av den videre behandlingen være helt åpen.

Glemt var både mann og barn, hos oss begge på det tidspunktet.

Jeg gled litt lengre ned så jeg ble sittende rett over lårene hennes, fortsatt med det ene benet mellom hennes. Jeg lot fingrene gli nedover hoftene, over rumpeballene, og jeg tok tak i trusekanten på hver side og trakk trusa inn mot midten. Inger Lise gjorde ingen tegn til motstand, og heller ingen bevegelse. Jeg brukte begge hendene på rumpeballene hennes, smurte de rikelig inn med olje, smøg fingrene opp og ned, langs øvre trusekant og tilbake, flere ganger. Deretter masserte jeg baksiden av lårene, og leggene, langs utsiden av begge bena før jeg flyttet fokus til innsiden av bena og lot hendene gli rolig i roterende bevegelser helt opp til trusekanten.

Igjen ertet jeg henne litt med å la fingrene være litt nysgjerrig helt øverst, fortsatt uten motstand, og det fikk meg til å smile. Så førte jeg hendene nedover begge bena og avsluttet med nok en seanse med føttene hennes, anklene og tærne. Jeg satte meg opp, pustet ut litt og lot skuldrene senke seg. Jeg løftet blikket opp mot taket på soverommet for å fange fokus på min egen tilstand, før jeg tittet ned igjen på den halvnakne, vakre kvinnekroppen på sengen under meg. Jeg kjente jeg var langt mer kortpustet nå enn tidligere, og Inger Lise lå fortsatt ubevegelig med ansiktet mot venstre, med øynene lukket og jeg kunne høre pusten hennes mellom de litt åpne leppene i noe som fortsatt minnet meg om et lite smil.

Hun ble liggende, litt avventende, og jeg ble sittende for å gi både henne og meg litt pusterom, før jeg strakk litt på meg, så ned mot ansiktet hennes og gled sakte av henne. Stående rett foran sengen trakk jeg et drag pust før jeg med hviskende stemme sa til henne; «Nå må du snu deg…»

Det gikk noen sekunder før hun løftet på hodet, så på meg og smilte lurt før hun uten et ord begynte bevegelsen som ville snu kroppen hennes rundt. Jeg følte en liten stund jeg ikke klarte å puste, spesielt i det et av brystene kom til syne og jeg registrerte en nydelig brystvorte med klare knupper rundt. Inger Lise var en fantastisk flott kvinne.

Jeg ble stående på gulvet foran sengen og øynene mine sugde til seg inntrykket av hele henne i det hun snudde seg rolig rundt på ryggen, og hun lente seg på albuene til hun fikk lagt seg til rette. Hun tittet opp på meg og smilte, før hun lot seg synke ned igjen på sengen.

Inger Lise la armene ut til hver side, lot bena gli ut mot sengekanten på hver side og lukket øynene med ansiktet rett opp mot taket. Jeg måtte bruke noen sekunder for å nyte det jeg hadde foran meg på sengen, og blikket gled fra halsen og nedover brystene, magen og ned til den svarte trusa som var langt mer samlet inn mot midten nå, enn da vi startet. Det var da også delvis min skyld, men hun hadde heller ikke gjort noen antydning til å rette på det. Resultatet av det var at jeg kunne skimte leppene så vidt på hver side av trusa. Jeg svelget.

Deretter strakk jeg meg etter oljeflasken, og tydeligvis hadde jeg brukt såpass lang tid at hun åpnet øynene og spurte om det gikk bra med meg. Jeg så på henne og kunne konstatere at jo da, jeg hadde det ikke så aller verst. «Jeg har det helt himmelsk,» sa hun og lukket øynene. Jeg glir opp i sengen igjen, og grep tak i den ene foten hennes. Jeg lot fingrene spille med tærne igjen, og anklene, brukte masse deilig olje og gned og masserte hver eneste tå hver for seg. Jeg gjentok den samme behandlingen med den andre foten, for deretter å sette meg til rette over det ene benet hennes. Jeg lente meg fram så hendene ble trykket litt bestemt ned mot leggen, og sakte lot jeg begge hendene gli opp over leggen, rundt kneet og så låret, og like rolig og bestemt ned igjen til leggen.

Jeg hadde lagt hendene slik at fingrene strakk seg utover og masserte både utsiden og innsiden av benet under meg. Deretter flyttet jeg meg over og masserte det venstre benet på samme måte. Jeg kunne se fingrene mine klemte inn i huden mens jeg gned hendene rolig opp langs benet. Jeg klemte til ekstra med fingrene, så hun merket min tilstedeværelse i en større grad enn da hun lå på magen. Jeg lente meg såpass langt fram at den kraftige bulen i bokseren fra pikken min gnisset mot benet hennes når jeg hadde hendene helt øverst på låret. Jeg merket meg at hun ga et lite press tilbake med leggen underveis. Jeg akte meg et lite stykke lenger opp, med det ene kneet mellom bena og det andre på utsiden av det venstre benet hennes. Mer olje.

Blikket mitt klarte ikke å forlate de to nydelige brystvortene hennes, der de strakk seg opp i full blomst med mange knupper rundt selve kronen, og det var et så nydelig syn at jeg måtte hoppe over et par pust av det forførende synet. I mitt stille sinn koblet tankene over på øyeblikket der hendene ville stryke mykt over dem begge, men lot tanken gli ut av hodet for i det hele tatt å klare å fortsette massasjen. Jeg la hendene ned på begge lårene, gned hendene godt inn i huden med den deilige velduftende oljen, lot hendene gli ned på innsiden av begge lår og førte dem opp til fingrene strakk seg helt opp øverst på lårene. Jeg lot hendene stoppe opp, og klarte ikke la være å la fingrene bevege seg ørlite grann. Jeg hørte Inger Lise sukke, og ansiktet hennes vred seg litt over til den ene siden og hun bet leppene sammen. Jeg lot fingrene stryke så vidt inn mot utkanten av trusa, og følte noen sekunder de myke leppene hennes. Så vidt.

Jeg førte hendene opp på lårene igjen, og beveget de videre opp langs siden, så vidt over nederste del av magen og så førte jeg begge hendene tilbake i samme bevegelse. Jeg tok tak i oljeflasken og helte olje på magen hennes, som la seg som en liten blank dam rundt navlen. Jeg så hun trakk til seg magen i det hun kjente oljen, og så dyppet jeg fingrene i denne lille oljedammen, og lot bare fingerspissene gli i rolige bevegelser ut til hver side, ned langs utsiden av låret og så over på innsiden, videre opp til fingrene nådde trusekanten.

Jeg førte fingrene forsiktig så vidt under trusekanten på begge sider, lot de gli opp langs kanten på hver side og så over trusa og tilbake til midten. Jeg flyttet litt på meg, til kneet mitt nå var helt oppe ved trusa hennes, lente meg litt over henne og lot begge hendene gni oljen fra magen hennes opp over hele magen, fra side til side og opp mot brystene og ned igjen til navlen. Jeg la hendene helt flate med sprikende fingre, og med roterende, myke bevegelser masserte jeg magen ut til hver side og så tilbake mot midten. Jeg passet på å bare strekke meg til undersiden av begge brystene, og allikevel registrerte jeg at brystvortene strammet seg hardt og knuppene rundt pirret både synet mitt og tankene som strømmet på. Blikket mitt var festet til brystene, mens hendene fortsatte å jobbe med den myke magen. Inger Lise lå med ansiktet fortsatt til høyre side, og nå så jeg tydelig at lå og bet i leppene og pusten hennes hørtes tydelig. Det kan ha vært fordi også min pust nå var adskillig tyngre.

Jeg satte meg opp litt, strakk hendene ut til hver side og beveget fingrene ut og inn, hele tiden mens blikket mitt var festet til de myke brystene med de vanvittig pirrende brystvortene. Jeg helte olje i hendene og la hendene ned på magen hennes, lot de gli sakte opp langs siden, over brystene og mot halsen. Jeg brukte fingrene til å gni oljen inn i halsen, skuldrene og så samlet jeg hendene ved halsgropen og lot de gli nedover. Nå kunne jeg ikke stoppe opp, og lot handflatene smyge seg videre, over brystene og jeg kjente de harde brystvortene under hendene. Jeg lente meg helt over henne, kneet presset inn mot skrittet hennes, og med ett kjente jeg hendene hennes gripe tak i siden på lårene mine. Inger Lise så på meg, blank i øynene og sa «ikke stopp nå!» Noe jeg overhodet ikke hadde vurdert.

Jeg lot hendene gli over de myke brystene flere ganger, og de var blanke og glatte av oljen. Jeg løftet hendene bitte litt, og brukte fingerspissene så vidt rundt brystvortene, terget de kåte knuppene og så lot jeg fingrene gli langsomt nedover magen, helt ned til trusekanten. Blikket mitt limte seg til hennes blikk, og øynene hennes var full av forventning.

Jeg lot fingrene gli så vidt under trusekanten, ut til hver side, førte fingrene ned langs trusekanten øverst på låret, og lot fingrene stadig gli lenger og lenger under trusa, til jeg kjente fingerspissene gli langs de myke leppene. Hele tiden lot jeg blikket mitt stirre inn i Inger Lise sine øyne, og i det hun lukket de, åpnet munnen litt og slapp ut et tungt sukk, grep jeg tak i trusa hennes og begynte å trekke den nedover bena. Inger Lise besvarte det hele med å løfte på rumpa og hun lot det skje. Jeg svelget tungt av synet av hennes fantastisk vakre kjønn.

Fra toppen og ned gikk det en veltrimmet stripe, som fremhevet hennes ellers glatte fitte, og hennes deilige klitt var voksen og lå pent mellom leppene øverst i åpningen, som om den allerede ba meg om å legge tungen ned på den. Jeg gled nedover bena hennes med trusa mellom fingrene, og Inger Lise trakk til seg bena, løftet bena litt så jeg kunne ta trusa helt av og la den falle ned på gulvet bak meg. Hun stirret på meg, og behøvde ikke si et ord for å gi meg et hint om at også min bokser måtte av. Jeg smilte til henne, og kjente hjertet hamre, pulsen banket og jeg gled ned av sengen og sto på gulvet foran henne mens jeg langsomt lot bokseren falle. Min glattbarberte pikk pekte rett mot henne, og øynene til Inger Lise stirret rett på den stive staken som «smilte» til henne fra sengekanten. Massasjen var så definitivt over, nå var vi begge fokusert helt og holdent på den erotiske delen av vertinnens velvære pakke.

Jeg tok tak i føttene hennes og begynte å stryke dem, lot fingrene mine gli langs anklene, over føttene og lekte litt med tærne hennes, gned dem med fingrene mens jeg hele tiden så over den deilige kroppen til Inger Lise. Jeg kysset føttene. Lot tungen spille over tærne, og ned over anklene, før jeg gled opp i sengen og fortsatte å kysse føttene. Jeg slepte leppene sakte opp innsiden av den ene leggen, så den andre, før jeg fortsatte oppover bena hennes. Jeg kunne høre pusten hennes ble tyngre, jo lengre opp langs bena jeg kom, og inni mellom kom det et lite sukk, og noen «mmmm». Jeg stoppet opp litt, for å se på henne. Hun tittet opp på meg og ba meg fortsette.

Jeg holdt hendene på utsiden av bena hennes og gled lengre opp, hele tiden mens jeg kysset innsiden av lårene, rolig, sakte i roterende bevegelser, helt til jeg var nesten helt oppe ved den deilige fitta hennes.

Jeg halvveis lå mellom bena hennes som strakk seg ned langs siden av meg, og jeg la leppene mine ned mot innsiden av det ene låret og smøg leppene mine videre opp til de møtte fitteleppene.

Forsiktig lot jeg tungespissen komme ut mellom leppene mine, og lot den treffe klitten hennes så vidt, lot tungespissen spille lekende lett over den, og kilte den forsiktig med litt raskere bevegelser. Inger Lise stønnet lavt, «åh ja, så deilig» kom det fra henne. Jeg kjente hendene hennes gripe tak i hodet mitt og skyve meg enda nærmere. Ansiktet mitt lå begravd inn mot fitta, og jeg lot tunga gli ned langs den pirrende stripa hun hadde latt være igjen etter siste barbering. Mens leppene mine lå inn mot de fuktige fitteleppene til Inger Lise lot jeg tungespissen min leke med den tynne, deilige stripa, opp til den harde tappen og ned igjen i flere bevegelser. Jeg kjente hun ble våtere, og jeg presset tunga ned mellom leppene og tredde den så vidt inn mellom dem.

Jeg kjente hendene hennes ta et enda fastere grep i nakken min og presset meg ned. Hun smakte godt, varm, våt saft som jeg smakte på, og jeg åpnet leppene mine samtidig med at jeg hadde tungespissen innenfor, og begynte å suge på fitteleppene, klemme dem forsiktig mellom mine egne lepper. Inger Lise begynte å vugge litt.

Nå sparte jeg ikke på noe lenger, jeg kjente pikken sto hard ned mot madrassen under meg, og jeg begynte å småbite litt i leppene, i klitten, og vekslet på å la tunga slikke langs leppene, og inn mellom leppene. Jeg sugde i meg den smakfulle saften som piplet ut, og kunne se Inger Lise strakk ryggen opp og satte underlivet i en liten bue der hun møtte ansiktet mitt. Hendene hennes boret seg inn i nakken og presset hodet mot fitta si, mens hun pustet tungt og stønnet enda mer.

Herlige lyder av «åh» og «mmmm» og «ja, fortsett, fortsett» fortalte meg at hun hadde det godt og allerede var på vei mot sin første orgasme. Kroppen hennes fortalte det samme. I øyekroken i det jeg titter opp kan jeg se brystvortene med de pirrende knuppene rundt sto knallharde opp foran meg, og magen var presset opp med underlivet som møtte meg i vuggende takt, opp og ned i en liten bue som gjorde det enda lettere for meg å komme litt dypere inn i henne med tungen.

Jeg roterte tungespissen inni henne samtidig som jeg fortsatte å suge og småbite i de våte leppene, og med et gurglende og langt «åååååh» begynte underlivet hennes å skjelve, fitta hennes presset opp i ansiktet mitt og Inger Lise eksploderte i en vanvittig levende orgasme.

Hun gispet, stønnet og nesten skrek ut i fryd, underlivet og magen ristet flere ganger, mens jeg fortsatte å bruke tunga inni henne. Hun niholdt hodet mitt mot, presset meg inn mellom bena sine, og orgasmen rev og slet i hele underlivet, hun ristet mens den nå høylytte stønningen fortsatte. Jeg drakk av fitta hennes hele tiden, mens kroppen hennes falt mer og mer til ro. Hun landet på madrassen igjen med et langt, lavt og nærmest hvesende «åååååh gud i himmelen». Jeg løftet ansiktet, så på henne og smilte. Hun så på meg, hele ansiktet smilte, øynene glitret og hele uttrykket hennes fortalte meg at hun hadde det godt.

Hun løftet den ene handa og viste med den ene fingeren at hun ville at jeg skulle komme opp. Fingeren ønsket meg velkommen og jeg beveget meg oppover til ansiktet mitt var over de myke brystene hennes. Jeg kjente den stive pikken min nærmet seg fitta hennes, hodet lå over de våte leppene, og jeg lente meg ned mot henne og brettet leppene over den ene brystvorten hennes. Jeg lukket øynene og kjente den harde brystvorten mellom leppene, og klemte den, lot tungespissen rotere over tuppen før jeg sugde den inn i munnen og bet litt i den. Jeg hørte Inger Lise sukket tungt. Jeg løftet hodet, og gjorde det samme med den andre brystvorten, og kjente at pikken lå opp mellom fitteleppene hennes under meg. Inger Lise la den ene handa over nakken min, den andre gled ned under magen min og grep tak i det stive skaftet. «Kom» hvisket hun, «kom inn i meg».

Hun styrte hodet inn mellom leppene, og så kjente jeg den deilige varmen fra innsiden, den varme våte fitta som brettet kronbladene sine rundt skaftet og sugde den til seg, lengre og lengre innenfor. Jeg holdt blikket hennes, hun holdt mitt, samtidig som pikken min gled helt inn i henne. I det jeg kjente hodet møtte den innerste veggen, så jeg hun brettet hodet bakover med lukkede øyne og åpnet munnen og gispet litt. Jeg la meg ned over henne, presset leppene mine inn i halsen hennes og begynte å bevege meg med små jukk inni henne. Bare små bestemte støt som fikk underlivet hennes til å danse i takt med meg.

Inger Lise la den ene foten over ryggen min, og presset den ned i ryggsøyla mi, ikke hardt men nok til å styre tempoet på min dans inni henne. Hun holdt den ene handa si bak i nakken min med et fast grep, og den andre kunne jeg kjenne lå under meg ved roten av pikken. Jeg kjente hun brukte fingrene til å kile roten og langs pungen, og to fingre lå rundt pikken som gled mellom dem og inn og ut mellom leppene hennes. Jeg økte takten litt, støtet litt hardere inn i henne, og gjorde takene litt lengre. Jeg løftet rumpa opp så jeg kunne kjenne hele pikken gli ut mellom de to fingrene hun hadde rundt den, og så inn igjen. Hun var våt og glatt, og friksjonen mellom leppene hennes og min glattbarberte stake fikk det til å krible i magen og ned i roten av pikken.

Den vanvittige følelsen en får når pikken glir inn og ut mellom fittelepper som smyger seg rundt skaftet i takt med den deilige dansen, grep fatt i hele meg, og jeg elsker den følelsen. Den som bygger seg opp fra den første kriblende følelsen og forsterkes for hvert tak pikken gjør, inn og ut. Den følelsen kjente jeg i magen, og den roterte rundt i mellomgulvet midt som en orkan som bare vokste i størrelse. De kåte lydene fra både Inger Lise og meg fylte nå hele rommet, tunge pustedrag og stønn. Hun presset underlivet sitt opp i takt med at jeg løftet meg og så sank ned igjen og tredde hele pikken langt inn i den våte fitta hennes. Begge føttene lå nå over ryggen min og presset seg ned i den. Inger Lise lå med hodet godt bakover og la ingen demper på den følelsen hun nå hadde. Jeg økte takten inn og ut av henne, støtet hardere og mer bestemt inn i henne, trakk meg ut og gjentok bevegelsen, stadig raskere og litt hardere. «Åh ja, knull meg!» kom det med et fra Inger Lise, «knull meg hardt!» Jeg satte begge handflatene ned i senga og strakk overkroppen opp i en bue over brystene hennes som vugget i takt med meg. Jeg kjørte pikken min med raske tak inn og ut av henne, i fulle drag nesten helt ut og så inn mellom fitteleppene. Jeg kjente orkanen i mellomgulvet raste rundt inni der i et rasende tempo, nesten så jeg så for meg mørke skyer og et og annet tordenskrall. Med ett begynte den deilige prikkingen i brystet mitt, som raskt ble til et lynnedslag, som raste nedover i magen. Med lysets hastighet spredde det seg ut i begge lårene mine og samlet seg til et tordenskrall av dimensjoner ned i pungen. Jeg strakk hodet opp mot taket, åpnet leppene og uten hemninger bare skrek jeg ut hele følelsen i et langt og mørkt rop.

I det samme øyeblikket kjente jeg den uunngåelige eksplosjonen rase ned gjennom skaftet mitt og på vei langt inn i Inger Lise. Hun strakk seg oppover, nærmest reiste overkroppen i en bue og møtte meg med hele underlivet. Hun hikstet og gurglet, klemte føttene ned i ryggen min og kroppene våre smeltet sammen, skalv og ristet som et jordskjelv. Følelsen av uværet innvendig ga seg ikke. Jeg kjente sæden eksplodere inn i den varme fitta hennes, i flere små rykk og leppene hennes sugde seg fast til pikken som rykket til igjen og igjen. Jeg kjente en svimlende, dirrende følelse bak lukkede øyelokk, kroppen føltes med ett så tung, og jeg sank ned på Inger Lise med munnen min inn mot halsgropen hennes. Pusten vår gikk som et gammelt damplokomotiv. Hjertet hamret, pulsen slo hardt som en hammer mot et hardt underlag. Inger Lise lå rolig med hendene rundt nakken min og føttene fortsatt i kryss over ryggen min, og kom med flere små, deilige «mmmm» lyder som fikk meg til å smile.

Vi lå tett sammen sånn en stund mens pusten roet seg, hammerslagene forsvant og svimmelheten gikk over. Jeg lå fortsatt med pikken inni Inger Lise, og jeg lå rolig og kjente på fuktigheten mellom bena hennes som traff roten på pikken min. «Ja det vil jeg si,» kom det litt leende fra Inger Lise, «det var litt av en vertinnegave du!»

 Jeg begynte å le mot halsen hennes, og Inger Lise brast ut i latter også. «Er dette noe nytt eller?» klarte hun å spørre mellom latterkulene som fulgte, uten at noen av oss helt forstod at vi faktisk nettopp hadde knullet noe så vanvittig. Stillheten senket seg igjen, og fortsatt klarte vi ikke å bevege oss, eller gjorde ingen tegn til det. Etter en kort stund kom det fra Inger Lise igjen; «Blir dette å regne som fast vertinnegave, så kommer du til å ha mange homeparties hos meg, bare så du vet det!» Og så lo hun igjen. Men latteren hennes bar preg av en tilfreds tone, kanskje litt skremt av hva hun faktisk bare hadde latt skje, men mest av alt en veldig tilfredsstilt latter.

Jeg løftet på hodet og møtte blikket hennes, som smilte like mye som leppene. Blikkene våre holdt hverandre fast i noen sekunder, så smilte hun bredt, blinket med øynene og sa; «Du? Blir du med meg i dusjen?»

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.7 / 5. 35

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This