5
(5)

Kegeløvelser går ut på å trene muskulaturen i bekkenbunnen. Det kan gi bedre orgasmer, forhindre eller begrense inkontinens, og mer. Dagens tips handler om hjelpemidler for å gjøre kegeløvelsene mer effektive eller morsommere.

Har du ikke det største budsjettet men er motivert for å komme i gang med kegeløvelser, så kan Ava fra Sinful være noe for deg. Den er et hjelpemiddel bestående av to kuler dekket av silikon, og har en tråd i enden.

Løkken er der for at den skal være lett å ta ut når du er ferdig med øvelsene. Denne veier 60 gram, og regnes som medium i skalaen. Det gjør at man må anstrenge seg litt for å holde den på plass, men den er ikke veldig tung. Den finnes også i liten på 30 gram og stor på 90 gram. Noen velger å starte med en liten og så øke vekten gradvis som man blir sterkere, men det er vanligvis ikke nødvendig å kjøpe mer enn en. Ava er lett å rengjøre, og alle vaginakuler bør brukes sammen med glidemiddel.

Ønsker du å trene deg oppgradvis, eller å prøve ulike størrelser for å se hva som er riktig for deg så er dette settet fra Sinful et godt kjøp. Det inneholder Ava i alle tre størrelser, glidemiddel, leketøysrens og en liten folder med bruksanvisning. Dette settet er fint for de av oss som uansett ville kjøpt de ulike størrelsene og så får man tilbehøret som man trenger nesten gratis.

For deg som er på utkikk etter det beste, så anbefaler vi Perifit kegel bekkenbunnstrener. Den finnes i grønt eller rosa, og kan kobles til en app på telefonen.

Denne bekkenbunnstreneren ser lekker ut, og er morsom å bruke. Via appen så kan du spille mobilspill og få tilbakemelding på hvordan det går med øvelsene. Noen opplever det som litt frustrerende at man ikke klarer helt å styre spillet så godt de første gangene, men det er supermotiverende å se fremgangen etter noen få ganger.

Har du prøvd å gjøre kegeløvelser tidligere, men begynt å glemme det, eller syns det er kjedelig? Da kan denne være akkurat det du trenger.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 5

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This