5
(3)

Denne siden er et kommersielt samarbeid mellom Seksualitet24.no og Sinful.no og inneholder betalt innhold.

Helsesykepleierens beste medhjelper

av | 12 apr 2021 | Nyheter, Sinful

 

Nei da, dette er slett ingen seksualisering av en av landets viktigste yrkesgrupper når det gjelder barn og ungdoms helse, det være seg fysisk, mental eller seksuell helse. Sånn sett kunne vi også ha sagt at Amor – ja, denne dildoen heter faktisk det, er lærerens, fastlegens, eller en hvilken som helst seksualitetspedagog sin beste medhjelper – når det gjelder å vise for eksempel hvordan man skal tre på et kondom.

Amor er og blir et sexleketøy, men det er også mye pedagogikk i de 11,3 centimeterne med silikon. Dildoen er totalt 13,5 cm lang og 3,6 cm i diameter.

Amor er nemlig på størrelse med en helt vanlig norsk middels penis som de aller fleste gutter og menn er utstyrt med. Det betyr at helsesykepleieren kan «tegne og forklare» uten at noen av guttene i klassen får prestasjonsangst eller jentene får den store skrekken. Amor har også en fantastisk god sugekopp så den står støtt og solid på kateteret mens demonstrasjonen pågår.

HELT SANT: Ofte er det slik at menn som kjøper en dildo til kona eller kjæresten tar litt hardt i, det største er slett ikke alltid det beste, og ofte ender han med å kjøpe en dildo som faktisk er for stor etter mors smak. Det er uansett en god idé å snakke sammen når man skal kjøpe sexleketøy.

Superanvendelig sexleketøy

Men du som leser dette er kanskje ikke helsesykepleier? Du ser etter en dildo som du kan kose deg med, alene eller sammen med andre?

Er du nettopp begynt å eksperimentere med sexleketøy? Kanskje du er på jakt etter din første dildo? Da er Fun Factory Amor Dildo med sugekopp et godt valg. Amor er «akkurat passe stor», og så er den utrolig anvendelig.

Sugekoppen gjør at dildoen fester seg lett til alle glatte underlag og da får du jo hendene fri til å holde på med andre ting. Bunnen på dildoen gjør at den passer i de fleste seler og den kan også brukes til anal stimulering.

Sexleken er laget av medisinsk silikon i høy kvalitet, den føles myk og behagelig mot huden, samtidig som den har den nødvendige stivheten og stabiliteten som skal til for å stimulere deg.

Og som alltid når det gjelder sexleketøy, sørg for å ha godt med vannbasert glidemiddel tilgjengelig – god glid er ikke bare viktig i påskefjellet.

Gå direkte til produktet i webshopen via denne lenken.

Orgasmeheltene på Seksualitet24 er på oppdrag for Sinful.no. Oppdraget er enkelt: spor opp de beste orgasmene!

Våre helter tester og omtaler sexleketøy- og hjelpemidler fra Sinful.no. Med hånda på hjertet lover vi at dersom produktet ikke holder mål, så blir det ikke anbefalt av orgasmeheltene. Alle sexleketøy og -hjelpemidler må oppnå minst seks av ti poeng for å bli omtalt. Alle produktene er testet av norske orgasmehelter som rapporterer direkte til Seksualitet24.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This