4.8
(4)

Harde puter kan være et veldig fint seksuelt hjelpemiddel.

Det finnes spesiallagde puter å få kjøpt, men man kan også bruke sofaputer, eller lage egne. Den største fordelen med de man får kjøpt er at de gjerne har med forslag om hvordan de skal brukes, og er formet til spesielle oppgaver.

Fordelene med puter er mange. Du kan få til nye stillinger fordi man slipper å holde et bein oppe, eller det er lettere å komme til. Du kan få støtte når du ligger på siden eller ligge over puter når du blir tatt bakfra. Når en slipper å tenke på å holde seg oppe, så er det ofte lettere å få orgasme, eller bare å nyte 100 prosent.

Puter kan brukes under rumpa ved oralsex eller i misjonærstillingen. Det gir bedre tilgjengelighet og selv om det kan føles litt rart i begynnelsen, så venner en seg vanligvis fort på det. Særlig når man merker at både du og partner(e) får det lettere. Det blir enklere å støte imot, og man får mye bedre tilgang på vulva eller penis når man ikke synker ned i madrassen.

Puter er særlig nyttig for de av oss som har myke madrasser, eller som er store. Det kan være positivt både estetisk fordi man ser mer, og gjøre det lettere å gi munnsex når man kommer bedre til.

Putene som egner seg best sklir ikke så lett unna, har trekk som kan vaskes, og er harde nok til ikke å bli presset sammen og forbli flate.

Et eksempel på en slik pute finner du hos vår samarbeidspartner når det gjelder seksuelle hjelpemiddel, Liberator Jaz Sexpute.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.8 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This