4.3
(6)

Dagens tips handler om kyskhetsleker. Det går ut på å nekte noen å få orgasme ved hjelp av ordre eller sexleketøy.

En form for kyskhetslek er å konkurrere om hvem som klarer å avstå fra onani eller orgasme lengst. Kanskje må taperen gjøre noe for vinneren til slutt?

Andre gir en ordre om at det ikke er lov til å få orgasme og stimulerer eller frister den som er blitt utfordret. Da kan det være aktuelt med en «straff» hvis den som ble beordret får orgasme likevel. Dette passer godt inn i et rollespill.

En relativt populær variant er å bruke kyskhetsbelter eller kukbur. På den måten kan man låse inn kjønnsorganene og forhindre mottakere i leken i å ta på seg selv eller å få orgasme. Det er mest vanlig at de av oss som har penis liker å bli nektet orgasme på denne måten. Noen opplever at partner blir mer føyelig, mer oppmerksom og en bedre elsker av å få låst inn penisen sin. Giveren i en lek med kukbur eller kyskhetsbelte kalles en nøkkelholder.

Det er også mulig å drive med kyskhetsleker alene. Du kan utfordre deg selv og se hvor lenge du klarer å la være å onanere og finne ut om orgasmen blir kraftigere av å vente litt. Man får også kjøpt kukbur eller hengelåser med timer som åpner låsen automatisk på et gitt tidspunkt, og man kan plassere nøkkelen på et sted som er vanskelig å nå hvis man har manuell nøkkel.

De av oss som tenner på kyskhetsleker har ulike grunner for å drive med det. Det kan handle om å ha makt over noen i et samtykkende rollespill, å føle seg attrådd og å erte og se frustrasjonen i partners øyne, å la noen bestemme når en kan få orgasme eller ha sex neste gang, å bli objektivisert «Nå er du låst bort til jeg skal bruke deg igjen», å få hjelp til å være mer oppmerksom på andre ting enn sin egen orgasme, eller at man syns orgasmen og sexen blir bedre når man må vente litt først.

Uansett hvordan du vurderer å leke med kyskhet, så er det viktig å få ereksjon fra tid til annen. Stort sett alle får for eksempel ereksjoner mens man sover. Dette er kroppens måte å sørge for at alt virker som det skal, og opprettholde blodgjennomstrømningen. Bare husk at dette ikke må bety at den som har vært innelåst må få orgasme, og at det er mange måter å ha sex på uten at den som er låst inne får bruke kjønnsorganet sitt.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.3 / 5. 6

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This