5
(4)

Ohnut er silikonringer som tres på penis, en dildo, eller noe annet som man ønsker å ha penetrerende sex med. Ohnut fungerer som en støtdemper og beskytter mottakeren mot for dype eller harde støt.

Dette hjelpemiddelet passer perfekt for de av oss som liker å bli knullet, men som ikke vil at det skal bli ubehagelig. For noen så kan det bety at dildoen støter mot livmormunnen, at man brekker seg når man suger og får penis for langt ned i halsen, eller lignende.

Ohnut fungerer som en demper og sørger for at man kan penetrere uten å måtte spenne seg og være redd for at det skal bli for dypt.

Ringene passer rundt de fleste peniser og leketøy og er elastiske. Det er fire ringer i pakken, så man kan bruke bare en eller flere for å få riktig dybde. Fordi de er lagd av en polymerblanding kan de brukes sammen med både vannbasert og silikonbasert glidemiddel.

Ringene er ikke bare bra for mottakeren av penetreringen, de er også fine for giveren. Det gir en følelse av trygghet slik at man slipper å bekymre seg for å støte for dypt. Det er fint å kunne ta hensyn til partneren samtidig som man kan slippe seg litt løs fordi støtdemperen gjør det trygt. Ringene vil stimulere penis samtidig som man støte slik at man ikke trenger å kompromisse på nytelse.

Ohnut fås kjøpt på nett og i noen sexleketøysbutikker. Blant annet hos Quintet.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This