5
(3)

Man hører fra tid til annen om røde flagg- ting som man oppfatter som dårlige tegn. Eksempler på røde flagg kan være at noen ikke vil bruke kondom eller at de ikke behandler kelneren på en bra måte når dere er på date. Men hva med de grønne flaggene?

Vår guide til grønne flagg i sengen:

  • At personen er åpen om eventuelle seksuelt overførbare infeksjoner og spør om din status. Dette er bra fordi åpen kommunikasjon om seksuelt overførbare sykdommer er viktig for å unngå smitte, og er et godt tegn for om de er ærlige. Bonus for å teste seg jevnlig.
  • Har beskyttelse med seg og ønsker å bruke det, eller bruker beskyttelse uten protest når du ber om det. Det er fint med partnere som tar ansvar og ikke forventer at andre alltid skal ha kondomer, slikkelapp eller lignende.
  • Godtar kun aktivt samtykke. Det vil si at vedkommende spør om lov og ikke gjør noe før det er gitt et tydelig ja.
  • De eller den du er sammen med spør om hva du liker og hvordan. Dette viser at de er interessert i din nytelse også, og ikke bare sin egen. Det er også veldig fint å kommunisere tydelig underveis. For eksempel «Hvordan føles dette?», «Mer?».
  • At hen er åpen for å snakke om det meste. Det betyr ikke at dere må gjøre alt som blir foreslått, men det kan være et godt tegn på at vedkommende har respekt for andre tenningsmønstre enn sitt eget og er åpen for å i hvert fall lytte før hen tar stilling til om det er noe dere skal gjøre sammen.

Kommer du på flere grønne flagg? Del dem gjerne med oss som en kommentar.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This