5
(4)

De av oss som er polyamorøse har talent for å kunne være i seksuelle og romantiske relasjoner med mer enn en person i gangen. Når man flørter og møter potensielle partnere så er det noen spørsmål det kan være lurt å stille, avhengig av hva slags relasjon man ser for seg at det skal være. Dagens tips er å la seg inspirere av denne lista fra Polyphilia blog på Instagram.

  1. Om andre partnere: Har du andre partnere? Hvordan ser du for deg at vi skal interagere? Er det forventet at jeg skal bli kjent med dem eller godkjennes av dem? Er det greit å ikke ha kontakt, eller tenker du at vi alle skal være kjærester og derfor bør passe sammen?
  2. Åpenhet: Er du åpen om å være polyamorøs? I så fall i hvilken grad?
  3. Hierarki: Hvordan viser hierarkier seg i dine relasjoner? Har du en primærpartner, eller er dere for eksempel relasjonsanarkister? Les mer: Er du en relasjonsanarkist?
  4. Forholdstrappen: Ønsker du å bo sammen med, eller å få barn med ulike partnere? Er du gift, eller ønsker du å bli det?
  5. Privatliv og kommunikasjon: Hva vil du at vi skal fortelle til hverandre? Hva sier du til andre partnere om oss?
  6. Hva skjer hvis noen blir gravide, eller tester positivt for en seksuelt overførbar infeksjon?
  7. Konflikt: Hva skjer hvis du ikke kommer overens med mine andre partnere, eller jeg ikke går overens med dine?
  8. Høytider og merkedager: Har du tradisjoner med noen partnere, og ønsker du å videreføre disse? Bruker alle partnere å være til stede, eller bare noen?
  9. Tid: Hvor mye tid vil du tilbringe sammen? Fysisk, via videochat, på telefonen?
  10. Polystil: Praktiserer dere at alle partnere møtes rundt kjøkkenbordet og snakker sammen, parallelle forhold, eller en blanding?

Dette er et godt utgangspunkt for å finne ut om dere er kompatible eller ikke, og hva dere eventuelt bør jobbe med for å bli mer samkjørte.

*Forholdstrappa er forventningen om at et forhold skal gå fra trinn til trinn med dating, sex, samboerskap, ekteskap og barn.

Kilde: @polyphiliablog

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This