5
(2)

God sexy jul med erotisk mat

av | 10 des 2021 | Blogg, Marinas Erotiske Matblogg

Marina Manuela de Paoli

Marina Manuela de Paoli

Marina Manuela de Paoli er spesialist i sexologisk rådgivning og over gjennomsnittet interessert i mat. Til tross for at hun har en doktorgrad i ernæring ser hun på «vårt daglige brød» som noe mye mer enn det å tilføre kroppen energi og næringsstoffer. På Seksualitet24 blogger Marina om mat, seksualitet og nytelse. Velbekomme!

Ta kontakt med Marina her.

Til tross for at julen er en stor familiehøytid, så er det kanskje likevel en liten mulighet til å sette av tid til litt deilig julesex. Ikke la julestresset forstyrre sexlivet!

Kanskje er det til og med tid til å reflektere over ditt erotiske liv og hva du ønsker å utforske av utskeielser i det nye året som kommer? Kanskje du vil prøve noe nytt? Noe annerledes? Det ligger for eksempel i tiden at kvinner møtes for å snakke om og utforske sin seksualitet i kvinnesirkler.  Hvorfor ikke bruke en av juledagene sammen med gode og trygge venninner?

Julen står for døren og det er sikkert med ulike følelser vi nærmer oss den. Uansett om vi elsker julen eller ikke, så er det en mulighet for å bryte opp hverdagen og forhåpentligvis lande med en følelse av ro og tilbringe tid med nære og kjære. Og, er det noe som kan få seksualiteten til å spire er det hvile og ro.

Maten i fokus

Maten står i fokus i løpet av juledagene og den skal selvsagt nytes og sanses! Førjulsoppskriftene i dette blogginnlegget er håndplukket fra kapitlene «Happy Ending», «Tantriske Sansemåltider», «Masturberingsmåltider» og «Spanking Hot Chocolate» i min erotiske kokebok.

På menyen står eggnog for peiskos og ingefærshot for å lettere fordøye kraftig julemat. Begge foreslås å sanses med bind for øynene! Det å dekke til øynene og utelukke synet gjør at mange erfarer at smak og lukt får komme bedre til sin rett.

Middelhavspurre, en undervurdert erotisk appetittvekker, er et alternativ eller tilbehør til den tunge julematen. Men selv om varmretten er lett, så tenker jeg en kraftig sjokoladekake full av stimulerende stoffer til kjærlighet og eros hører med.

Effektiv afrodisiaka

Sjokolade hevdes å være et av de mest effektive afrodisiaka som er å oppdrive. Kakao virker stimulerende fordi den inneholder koffein, teobromin, fenyletylamin og serotonin. Disse stoffene påvirker lystsenteret i hjernen, stimulerer våre primitive behov for sex og nytelse, gir tilsvarende opphisselse som et seksuelt forspill og styrker forelskelsesfølelsen. Særlig mørk sjokolade inneholder mye av de rette stoffene og er rene kjærlighetsmedisinen.

Sjokoladekaken tar tid, men det er den verdt. Hvis man vil leke med mat er «sploshing» en fetisj der man smører inn sin partner med deilig mat. Sjokolade egner seg godt til «sploshing».  Hvis dette er noe som er mulig å prøve i julekostiden – finn fram et laken som tåler søl. Og hvorfor ikke nyte sjokolademoussekaken på naken hud?  En lek for voksne mellom juletradisjonene.

Teksten fortsetter under annonsen.

Eggnog

4 personer

En kraftig, men akk så god drink! Egentlig julens favorittdrink. Ingen fest uten noe godt i glasset, og hva er vel bedre enn en eggende, fyldig og sterk drink som alle elsker? Muskat er et afrodisiakum, så bruk det generøst! Sett dere fremfor peisen og følg punkt 7.

Ingredienser:
Egg 2
Sukker ½ dl
Melk 3 dl
Kremfløte 3 dl
Brun rom ¾ dl
Muskat ½ ts

  1. Separer eggeplommer og eggehviter fra hverandre.
  2. Spar to spiseskjeer av sukkeret.
  3. Visp sammen eggeplommer, sukker, melk og fløte i en hurtigmikser i noen minutter.
  4. Smaksett med alkohol etter smak og ønsket styrke. Brun rom kan erstattes med Cognac eller Whiskey.
  5. Pisk eggehviter med de to spiseskjeene sukker du sparte. Rør forsiktig i eggehviter.
  6. Server den som en søt avslutning på selskapet. Fordel eggnogen i fire pene glass. Dryss over revet muskatnøtt.
  7. Hvis dere vil prøve noe nytt så gi gjestene et bind for øynene, servere så eggnogene og oppfordre de/din utvalgte til å dyppe fingrene i denne. Hvis man ikke på forhånd får vite hva man får kan det forsterke den orale opplevelsen. Dette er for at dere skal gå inn i opplevelsen, smake, lukte, undre – nullstille dere i forhold til forventninger og forutinntatthet.

Matglede uten manerer
Jeg advarer deg
Jeg spiser uten manerer
Spre bena, kjære
Nattbris

Sanseåpner-shot

Dette er en fantastisk før-maten shot full med afrodisiakiske ingredienser. Prøv å servere også denne med bind for øynene og se reaksjonen… Smaken er intens!

Ingredienser:
Sitronsaft, 4 ss
Honning, 1 ss
Ingefærrot, 2 cm
Himalayasalt, bare litt
Chili, 2 tynne striper

  1. Varm honningen slik at den blir myk.
  2. Skrellet ingefær og, revet den fint. Press ut saften.
  3. Bland alle ingredienser godt sammen og garnèr med litt chili.

 

Middelhavspurre

4 personer

Purre er ikke bare erotisk i form, det er en utrolig velsmakende og allsidig grønnsak. Den er så absolutt undervurdert, spesielt som en seksuell appetittvekker. Denne retten er en perfekt vegetarisk rett, men kan også serveres sammen med kjøtt.

Ingredienser:
Purre, 2-3
Olivenolje, 2-3 ss
Hvitløksbåter, 2 stk
Hermetiserte tomater, 1 boks
Tomatpuré, 1 ss
Økologisk sitron, 1
Sorte oliven, 100 g
Salt, 1 ts
Sort pepper 1/2 ts

  1. Vask purren godt og skjær den i 6-7 cm lange biter.
  2. Stek purrebitene i olivenolje sammen med hvitløk.
  3. Tilsett tomater og tomatpuré og la koke til purren er myk, søt og deilig, cirka 10-12 minutter.
  4. Finriv skallet fra en sitron, bruk kun det gule.
  5. Smaksett med sitronskall, salt og pepper. Revet sitronskall kan byttes ut mot fersk basilikum eller tørket oregano.
  6. Finhakk sorte oliven og legg i purre-tomatblandingen.
  7. Varm retten i 180 °C i ovn før servering.

Sjokolade-splosherens moussekake

12 personer

Mousse på fransk betyr skum. Bare si sjokolademoussekake, så har sjokoladens afrodisiakiske effekt begynt. Denne moussen er fløyelsmyk og kremet og kan brukes til å smøre på hverandre for så å slikke av eller la deg inspireres til en eller annen erotisk sjokoladelek.

Nøttebunn, ingredienser:
Eggehviter, 4
Sukker, 120 g
Mandler/hasselnøtter, 200 g

  1. Pisk opp eggehviten.
  2. Tilsett sukker og pisk til marengs. Bollen skal kunne vendes opp-ned uten at marengsen renner ut.
  3. Mal mandlene/nøttene og vend dem forsiktig inn i marengsen.
  4. Fordel massen i bunnen på en smurt springform med en diameter på 22 cm.
  5. Stek ved 170 °C i 25 til 30 minutter, ikke bruk varmluftsinnstilling.
  6. Avkjøl og skjær bort en halv cm rundt kanten slik at den ikke blir synlig når du heller over sjokolademassen.
  7. Ta ut og legg bunnen tilbake i formen, men denne gang opp-ned. Da vil den ikke så lett henge seg fast.

Sjokolademousse, ingredienser:
Det er best å bruke 70 prosent sjokolade i denne kaken. Hvis du bruker en sjokolade med mindre enn 70 prosent sjokolademasse, må du bruke mindre sukker, da sjokolade med mindre sjokolademasse inneholder mer sukker.

Mørk sjokolade, 70%, 300 g
Usaltet smør, 150 g
Sterk kaffe, 1 dl
Gelatinplater, 3 stk
Eggeplommer, 5 stk
Eggehviter, 5 stk
Sukker, 100 g

  1. Skill eggeplommene fra eggehvitene.
  2. Finhakk sjokoladen og smelt smøret.
  3. Legg gelatinplatene i bløt.
  4. Hell smøret over sjokoladen og rør med en visp til du får en jevn blanding. Bruk vannbad om nødvendig.
  5. Vend inn eggeplommene.
  6. Gelatinen løses opp i varm kaffe og røres inn i sjokolademassen.
  7. Pisk opp eggehvitene. Tilsett sukker og pisk til marengs. Her skal marengsen har omtrent samme konsistens som sjokolademassen. Henger du med? Det er nå det gjelder. Hemmeligheten bak den perfekte mousse ligger i hvordan marengsen blandes inn i de resterende ingrediensene. Vend en tredjedel av marengsen inn i sjokolademassen med en slikkepott. I denne omgang er det viktig at massen blir jevn og glatt. Når du nå skal vende in resten av marengsen er det om å gjøre å ikke slå luften ut av massen.
  8. Hell massen over nøttebunnen og stryk den glatt med en slikkepott.
  9. For å unngå at kantene henger fast bør sjokolademoussekaken fryses før formen fjernes. Bruk da en varm klut til å tine kantene.

Da er det bare å gi seg hen og nyte!

 

 

 

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This