4.9
(10)

Det finnes dessverre ingen universell oppskrift for hvordan man gir perfekt oralsex til alle som har vulva. Det viktigste tipset vil alltid være å snakke sammen, å spørre hva mottakeren liker og følge med på reaksjonene du får underveis.

Når vi ser oralsex i porno, så har ofte giveren ansiktet sitt relativt langt ifra vulvaen til mottaker. Dette er fordi man skal kunne se hva som skjer, men det er ofte ikke det mest tilfredsstillende.
Det brukes gjerne mye «spisset tunge «på grunn av avstanden og det visuelle fokuset, mottaker lager oftest mye lyd hele tiden og får tilsynelatende orgasme etter maks ett minutt. I virkeligheten er det ofte litt annerledes.

For det første så foretrekker mange å bruke mer av overflaten av tungen på klitoris og kjønnslepper. Tenk hvordan man slikker på en softis med «flat tunge» heller enn å stikke tungen inn i et nøkkelhull.

Bruk gjerne hele munnen på flere områder: Du kan slikke og suge på klitoris, kjønnslepper, innsiden av låret, og så videre. Det er klitoris som er nøkkelen til orgasmen, men bruk gjerne tid på å stimulere andre deler av vulva og området rundt også.

Husk at klitoris blir erigert, og trenger tid fra første seksuelle tanke eller berøring og til den svulmer opp og er maks følsom og klar for orgasme. Trekk hetten på klitoris tilbake og stimuler tuppen på klitoris hvis mottaker er åpen for det, noen syns at dette blir for følsomt.

Bruk gjerne sexleketøy, fingre og lignende for å gi mer nytelse. Det gis ikke ut noen ekstrapoeng for å bare bruke tunga hvis det ikke er det mottaker ønsker. G-punktet ligger noen få centimeter inne i skjeden og kan som oftest nås med en finger. Hvis du er god til å gjøre flere ting på en gang så kan du stimulere det samtidig som du gir oralsex.

Les partneren din underveis. Lytt etter lyder som signaliserer nytelse, kjenn muskelsammentrekninger, fukt og om klitoris er glad og erigert. Når noen lager mye lyd, eller blir helt stille og konsentrert, så kan det være et tegn på at orgasmen nærmer seg. Da er det som regel best å fortsette med akkurat det du gjør, i akkurat samme tempo. Ikke fall for fristelsen til da å prøve noe nytt, eller å ta hardere i. Da kommer mottaker gjerne ut av det og må begynne å bygge opp på nytt. Her er det viktig å kunne lese partneren sin og gjerne snakke på forhånd hva man bør gjøre når det eller det skjer. Og når orgasmen er på vei: Hold ut! Om du er stiv i nakkemusklene, kjeven verker, og du nesten ikke får puste – så prøv å tenke på det deilige klimakset du er i ferd med å gi og stå på til orgasmen er over.

Kommuniser gjerne underveis og ikke vær redd for å spørre om hvordan det føles. Er det riktig stimuli, på riktig sted, riktig tempo? Hvis du syns det er utfordrende å komme til så kan det hjelpe å legge en pute eller to under rumpa til mottaker, eller å få mottaker til å ligge på sengekanten og knele ved siden av sengen. Husk at det ikke trenger å se flatterende ut for å føles bra. Det viktigste er at begge klarer å ligge eller sitte slik en stund, og at særlig mottaker kan slappe av og nyte.

Ble det ingen orgasme? Det er ikke alle som får orgasme av oralsex, men det kan likevel føles veldig bra og være en meget velkommen del av sexen. Det kan også være på grunn av ytre faktorer som stress, eller at det ikke ble helt riktig akkurat da. Øvelse gjør mester.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.9 / 5. 10

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This