4.3
(4)

Det er ikke bare i vannsklier og skiløyper det gjelder å ha god gli, også når det gjelder sex fungerer det meste mye bedre når man får klaff med smøringen.

Egentlig burde det være en glidekremdispenser i ethvert soverom, lett tilgjengelig og praktisk når man impulsivt får lyst til sex, enten alene eller sammen med noen.

De fleste av oss kjenner til følelsen når ting begynner å bli skikkelig spennende og så må man begynne å lete etter kondomet – frenetisk leting i vesker, skuffer eller lommer – noen ganger kan pausen bli så lang og stressende at den til og med ødelegger stemningen og lysten. I verste fall så dropper man å lete fordi man er redd for at man skal miste muligheten til en fin opplevelse.

Det er litt det samme med glidekrem, uansett hva som er formålet med bruken. Enten den skal brukes på grunn av tørr skjede, en analåpning som ikke har naturlig lubrikasjon eller ekstra gli ved onanering – det å droppe glidekremen kan føre til en mye dårligere sexopplevelse, men fordi man ikke har det for hånden så gjennomfører man sexakten til adskillig mindre glede for seg selv, den andre eller alle involverte.

Vi vil faktisk gå så langt som å si at glidekrem er en av de viktigste sexhjelpemidler som finnes. Den reduserer faren for ubehag, smerte, sår og at for eksempel kondomet sprekker, den øker nytelse, evnen og følsomhet.

Ikke bruk «alternative» løsninger som solkrem, matolje og så videre, det kan gjøre vondt verre, føre til allergiske reaksjoner, klø og svie. Det finnes mange typer glidekremer; vannbaserte, silikonbaserte, hybridbaserte, med og uten virkestoffer (sæddrepende, stimulerende og så videre), med og uten smak, lukt og farge.

Det finnes også glidekremer med smertestillende effekt. Det å bruke en slik krem er nødvendigvis ikke veldig smart – smerte er kroppens måte å si i fra at noe ikke er som det skal være. Det å døyve smerte med krem, medikamenter eller alkohol er sjelden en god løsning når det er seksuell aktivitet involvert.

Finn fram til din favoritt, ha den tilgjengelig og forsterk og forbedre den seksuelle opplevelsen din.

Et siste tips: Det finnes også små «vareprøver» med glidekrem, får du tak i noen slik slipper du å ta med hele tuben eller flasken når du skal ut på byen.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.3 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This