5
(4)

Dagens tips handler om å gjøre soverommet innbydende for å ha sex.

Har du noen gang sett inn på soverommet og tenkt «Nei, ikke i kveld kjære»? De av oss som ikke har det ryddig overalt (altså de fleste) kan få panikk ved tanken på å invitere noen inn i det aller helligste. Kanskje har man prioritert andre områder i huset som for eksempel der besøk kan se, eller der man har hjemmekontor?

 Det kan gi mer lyst å vite at soverommet er klart til bruk hvis dere skal ha sex. Hvis det må stor innsats til, så kan det være grunn nok til at man utsetter. Er partneren din eller du en frossenpinne? Vær strategisk og sett opp varmen litt før du begynner flørten.

 Soverommet bør være privat område. Har dere barn, så prøv å unngå at barneleker eller lignende ligger strødd inne på de voksnes soverom. Avhengig av hvor privat det er, så kan dere også ha noen ting stående framme, som for eksempel glidemiddel, sexleketøy eller kroker i taket til tau.

 Ha eventuelt sexleketøy ferdig ladet, rent og klart til bruk. Hvis man i utgangspunktet hadde lyst, så går det kanskje over hvis du plutselig dytter borti en klissete og støvete dildo under sengen. Å ha det relativt ryddig og rent forhindrer at man blir distrahert. Det er lurt å slippe unna gamle konflikter om husarbeid når man prøver å forføre sin partner.

Hvis det er mulig så sørg for å ha nok plass rundt sengen til å kunne bevege seg og kanskje prøve ulike stillinger. Ha nok lys, og sørg for at lyset føles behagelig også når man er naken. Bare det at lyset er varmere og at ikke alt kommer rett ovenfra kan gi bedre stemning.

 Er du singel så kan det være smart å rydde og skifte på sengen før du skal på date eller ut på byen. Det er trist å måtte si nei til sex (eller risikere at noen andre gjør det) fordi sengetøyet er gammelt, eller soverommet er dekket av skittentøy og papirlommetørklær som er fulle av sæd.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This