5
(4)

Dagens tips handler om hva man bør gjøre når man kombinerer mat og sex. 

Hvis du får lyst til å lage en bikini lagd av krem på din partner og slikke det av, så tenk på mengden med krem. Ta gjerne på en dott i gangen, eller begynn med en stringbikini slik at du ikke ender opp med å måtte spise mer krem enn du egentlig hadde lyst på. Ha gjerne tørkepapir eller våtservietter i nærheten som kan fjerne eventuelle rester.

Du kan utforske sploshing. Sploshing er en fetisj som går ut på at man tenner på å «søle» eller grise med mat. Man kan for eksempel blande ulike typer matvarer som is, sjokolade og krem, og gni det på hverandre. Kanskje får dere lyst til å kaste krempaier på hverandre, eller å gni et kakestykke i den andres ansikt? Det kan føles herlig lekent, forbudt, og samtidig sexy.

Gjør det sensuelt. Tenk jordbær dyppet i sjokolade, champagne, å mate en partner med bind for øynene, eller som er i bondage.

Ta deg god tid. Gjør det til et måltid med flere retter, hvor din partners kropp er desserten.

Tenk på sammensetningen av smaker. Lag en gourmetservering med frukt, sjokolade eller saus som passer sammen, og bruk alle sansene til å utforske hverandre. Jordbær og sjokolade eller frukt og krem smaker godt sammen.

Vurder å investere i en massasjeolje eller glidemiddel med smak eller lukt som passer til maten, eller for å bruke alene. Kondomer med banansmak og krem kan også være gøy.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This