4.7
(3)

Ikke spar på det lekre undertøyet. Dagens tips handler om å bruke sexy undertøy til hverdags.

Har du kjøpt deg en blank og fin lateksboxer, eller en ny silketruse? Hvorfor ikke overraske partner eller seg selv med å ha det på en helt vanlig hverdag? Kanskje finner du en anledning der du kan hviske hen i øret at du har på deg noe helt spesielt også?

Når vi kjøper oss noe fint, så venter vi ofte på riktig anledning til å bruke det. Noen ganger venter vi så lenge at når anledningen kommer, så husker vi ikke hvor vi har lagt det, eller så passer det ikke lenger.

Det er ikke noe galt med å ønske å spare undertøyet til noe helt spesielt, men hvis du har lyst til å ta det på deg, så håper vi at du gjør det. Det kan gi en boost til selvtilliten å ha på seg noe lekkert under klærne, og det kan gjøre oss litt mer kåte, flørtende og utadvendte.

 Kanskje passer det ikke å gå i den florlette blonde bh-en som puppene nesten hopper ut av akkurat når du skal ha en viktig presentasjon, eller å blotte rumpa i en sexy susp i garderoben på jobb, men det finnes forhåpentligvis noen andre tidspunkt som passer.

Det kan være din opphissende hemmelighet akkurat hva du har på deg under mens du gjør hverdagslige ting. Eller kanskje blir du i humør til å avsløre det? Enten med et bilde til en som vil se, eller ved å løfte på skjørtet og vise det til din partner når hen minst venter det.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.7 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This