4.1
(28)

Fotografen

av Lotusblomsten

Den luftige, hvite, tunikaen hennes flagret i vinden mens hun stabiliserte kamera-stativet ute i enga. Hun kjente det gikk en skjelving gjennom kroppen hennes da hun igjen fokuserte på motivet hun holdt på å fotografere. Jobben som frilansfotograf hadde igjen tatt henne til et ukjent sted, og en murring inne i henne fortalte henne at hun også var på utrygg grunn.

Ellen kom gående fra togstasjonen med mye bagasje. Fotoutstyret fylte den største trillekofferten, og sekken på ryggen inneholdt hennes mer private ting som hun trengte til helgen. Sommeren var varm. Lette sommerklær og bikini var det eneste hun hadde tatt med, i tillegg til toalettsaker og en bok. Det hadde vært svært stille på jobbfronten denne sommeren og hun var glad for å ha fått dette oppdraget. Som frilansfotograf var hun avhengig av oppdrag for å ha en lønn å leve av, og hun strakk seg langt for å møte kundenes forespørsler i forhold til sted og tid for fotografering.

Denne forespørselen var noe spesiell, hun var blitt spurt om å fotografere en hel helg på en øy ute i skjærgården. Kost og losji var inkludert og honoraret var godt. De ønsket at hun signerte en taushetserklæring, og hadde nevnt noe om at oppdraget kunne oppleves litt intimt. Hun hadde signert kontrakten og ikke tenkt så nøye over det. Oppdragene hun tok på seg var uansett svært forskjellige, og hun snakket aldri om klientene sine med andre. Hun tok sitt yrke og alle sine oppdrag seriøst.

Togstasjonen lå midt i den lille byen og hun fant enkelt veien ned til havnen. Avtalen var klokken tolv på kaien. Ti på tolv sto hun klar og ventet. Hun foretrakk å være tidlig ute. Her skulle hun bli hentet med privat båt, ettersom øya de skulle til var liten og uten offentlig transport. Det lå en hvit, staselig båt ved kai, og det skulle vise seg at det var den hun skulle reise med. Mannen som kom bort til henne presenterte seg som Georg Svang. Dette svarte til den hun hadde kommunisert med på mail i forkant. Klærne satt som støpt på den høye og muskuløse mannen, og hun kunne gjenkjenne noen dyre, kjente merker. «Sett deg ned og vent litt, min Amanda kommer snart. Vil du ha noe å drikke?» Han rakte henne et glass prosecco før hun rakk å svare, og hun satt seg forsiktig ned i den elegante salongen bak i båten. Hennes hvite tunika og knekorte tights virket malplassert i disse omgivelsene, og hun hadde aldri truffet noen som serverte prosecco klokken tolv på en hverdag.

Hun smilte og prøvde å se avslappet ut og lente seg tilbake i den behagelige sofaen. «Hei!» En dame med skinnende langt, mørkt hår og en tettsittende, kort knallgul kjole kom løpende, eller rettere sagt trippende, på høye hæler. «Der har vi Amanda», mannen strakte hånden mot henne for å ta imot de store posene hun bar på. Deretter tok han henne i hånda og hjalp henne ombord. Amanda hadde festet øynene på Ellen og hilste på henne med et stort smil. «Så hyggelig å møte deg Ellen!» Ellen kvapp litt av måten Amanda uttalte navnet hennes. Hun var vant til at folk brukte fornavnet hennes, men denne gangen opplevdes det så privat. «Skål!» Amanda hadde fått et glass prosecco i hånda, og førte glasset mot hennes i det hun så henne i øynene. «For en god helg!» «Skål» Ellen møtte skålen med glasset og øynene til Amanda før hun nippet til det og satte glasset tilbake på bordet. Georg kastet loss, og sakte la båten ut fra kai. Ellen satt anspent i sofaen, mens Amanda la hånda på låret hennes og pratet til henne som om hun skulle ha vært en gammel venninne. Litt stresset prøvde hun å spørre om hva fotografoppdraget gikk ut på, men de trakk avslappet på skuldrene, «Å det, det kan vi se på når vi er fremme.»

Etter 20 minutter la de til kai. Det var ingen andre båter å se, og Amanda fortalte at det bare var de som hadde sommerhus her på denne øya. Det glimtet i øynene hennes da hun sa det. Oppe ved huset ble hun vist til et lite annex ved det store hvite hovedhuset. Med egen inngang var det et lyst rom i maritim stil som hadde et tekjøkken og eget bad. «Så nydelig!» utbrøt Ellen idet hun fikk se rommet. «Så deilig å skulle bo her.» Den store dobbeltsenga tronet midt i rommet og fristet med rikelig av puter og friskt duftende sengetøy. «Vi møtes på enga om en times tid.» sa Amanda. «Da har vi litt tid til å rigge ferdig før vi skal ta bilder.»

Ellen brukte mesteparten av den kommende timen til å pakke ut fotoutstyret sitt og klargjorde det hun ville trenge. Deretter tenkte hun at hun ville stelle seg litt, og kanskje legge litt mer sminke for å matche stilen til Georg og Amanda. Hun tok med seg toalettveska ut på badet, og nøt synet av de gammeldagse flisene og det nydelige badekaret med løvebein i gull, som sto midt på golvet. Hun kammet håret og satte det opp i en litt rufsete, men stylet hestehale. Hun hadde bare mascara og litt farget krem til ansiktet med seg, men hun stylet det hun kunne og rettet så på den hvite tunikaen. Hun var tross alt bare fotografen.

Det tok bare noen minutter å gå ned til enga med alt utstyret. De hadde gått forbi på vei opp til huset, og hun hadde lagt merke til de vakre villblomstene som vaiet lett i vinden der hvor gresset ikke hadde blitt klippet. Marken var flat og langstrakt og omkranset av høye, gamle trær. De kunne skimte sjøen herfra, men trærne rundt gjorde at den ble ganske privat.

Nede på den åpne gressletten var det kommet en stor dobbel madrass, med luftig hvitt sengetøy på. En knallgul lenestol var plassert ved siden av den, og på et bord sto en stor bukett markblomster. Amanda hadde fortsatt den knallgule kjolen på, men Georg hadde skiftet til en lys sommerdress. «Er du klar?» Hun nølte og trakk på svaret » ja».. men hva ønsker dere?» «Mest mulig intime bilder, tett på, vi ønsker at du fanger opp de mest sensuelle øyeblikkene. Vi tar et prøvesett nå før middag, så fortsetter vi i ettermiddag når lysforholdene er enda bedre.»

Amanda ble stående og knipset når Amanda og Georg møtte hverandre med et kyss, når de strøk hverandre nedover kroppene, hånda på rumpa som snek seg rett oppunder den gule kjolen, dressjakka som ble kastet, bulen i buksa, som Amanda lett strøk over med hånda, før hun gnikket seg inntil den. Kjolen til Amanda ble lirket av og ivrige hender strøk nedover den velformete kroppen hennes, hun var slank, men hadde frodige, velformede bryster. Ellen tok bilde av kløften og ivrige hender som ville lirke av den turkise bh-en. Amanda dro sakte ned Georgs Armani-bukse, og hun så at bulen i bokseren hadde en solid størrelse. Pulsen dunket hurtig idet hun zoomet inn og knipset. Hun var tørr i munnen og ubevisst slikket hun seg på leppene for å prøve å fukte de. Hun hadde fotografert mye forskjellig i løpet av livet, også nakne mennesker, men dette nærmet seg porno, noe hun sjeldent så på. Hun ble mer og mer usikker på sin egen rolle i dette spillet.

Da hun igjen kikket inn i kameraet, så hun at de har stoppet opp og satt i senga og kikket på henne. «Går det fint? Ble det litt mye for deg?» Georg spurte med sin rolige, dype stemme. «Eh, det går bra, men….» «Vi tar en pause nå og spiser litt.» Amanda så oppriktig skuffet ut når han sa det. Hun så sulten ut, men på noe helt annet enn mat.

De gikk opp til huset. Posene Amanda hadde kommet bærende med tidligere viste seg å inneholde lekker, ferdig tilberedt mat, og lunsjen var kjapt på bordet med grillet kylling og lokalprodusert salat. «Alt er økologisk» forsikret Amanda henne, og Ellen nikket, litt anspent. Amanda hadde satt seg helt inntil henne i sofaen ved spisebordet og den bare leggen hennes rørte regelmessig med Ellens. En ny flaske prosecco ble sprettet og da flasken var tom, ryddet de av bordet og avtalte å møtes om en time. Ellen trakk seg tilbake til annexet og la seg på sengen sin. Hun lå og slumret da det litt etter banket på døren.

Amanda kikket inn i døråpningen, «kan jeg komme inn litt?» Ellen nikket og Amanda kom inn og smatt oppi den store sengen ved siden av henne. «Syns du det er vanskelig dette her?» Amanda så på henne med store, mørke øyne. «Ikke vanskelig, men jeg er ikke vant til det. Jeg vet vel ikke helt hvordan jeg skal forholde meg til det.» «Jeg syntes det var rart også, da jeg ble sammen med Georg, men nå blir jeg skikkelig kåt av det. Og det er jo noe av det deiligste i verden.» Ellen smilte, det var ikke så ofte hun var så veldig kåt, så hun visste ikke helt hva hun skulle si. Hun lukket øynene igjen for å hvile litt mer, og Amanda gjorde det samme. Amanda la seg nærmere henne og hun kunne kjenne den varme kroppen mot sin. Hånden til Amanda strøk sakte over armen hennes og opp mot nakken og lekte med håret hennes. «Du har nydelige krøller», Amanda hvisket inn i øret hennes. «Har du noen gang kysset en jente?» Ellen satte seg brått opp i senga ved det spørsmålet og trakk seg litt unna Amanda. «Nei» svarte hun. «Det er veldig deilig» Amanda strøk nå forsiktig over kneet hennes og litt oppover låret. «Javel…» Ellen så seg litt forvirret omkring, som om hun skulle være på skjult kamera eller noe. «Og hva sier Georg til at du kysser jenter?» «Han elsker det. Jeg tror faktisk han tenner på det.» Amanda smatt ut av sengen og lot Ellen være igjen alene. «Sees om en halvtime».

Ellen kjente en sitring i brystet da hun igjen tok med kameraet ned til det avtalte stedet. Amanda hilste vennlig og de satt seg ned på sengen for å se gjennom bildene og evaluerte hva som kunne brukes. «Kan du gå enda tettere på? Se om du får frem de struttende brystvortene til Amanda og kløften?» Georg, studerte bildene med en fornøyd rynke i pannen. «Du er god på dette da! Har du tatt lignende bilder tidligere?» Ellen ristet på hodet, og klarte ikke skjule smilet etter de rosende ordene. «Ok, da er vi klar igjen.» Georg ledet an, og scenen som utspilles lignet den som hadde vært før dagen. Ellen knipset, og fokuserte mer på Amanda denne gangen. Det forstyrret henne litt da hun merket at hennes egne brystvorter knoppet seg og hun kjente en varme på innsiden som med en gnistrende følelse sentrerte seg i kjønnet hennes. Hun var jo den profesjonelle, innleide fotografen. Følelser skulle hun kun fange i bildene hun tok. Ubevisst gnidde hun beina mot hverandre slik at det gnisset mot kjønnet hennes. Hun kjente munnen var tørr og hun begynte å bli ukonsentrert, eller det vil si at blikket hennes fulgte konsentrert Amandas bevegelser, men hun knipset ikke så ofte lengre.

«Ok. Det er nok for nå. Tror jeg tar meg en dukkert jeg.» Georg slengte skjorta og satt kursen mot sjøen. Ellen sto fortsatt bak kameraet, da Amanda kom bort til henne. Hun kjente hånden hennes stryke henne nedover ryggen og over rumpa. Kroppen til Ellen var som en urørlig statue på utsida, mens innsida kjentes som flytende gele og det forundret henne at hun fortsatt sto oppreist. Amanda løsnet henda hennes fra kameraet og tok henne i hånda og leide henne bort til den gule lenestolen. «Jeg tror du trenger å sette deg litt».

Mekanisk satte Ellen seg i stolen, mens fitta dunket og ba om at hun skulle bevege seg slik at den ble berørt. Amanda strøk henne over håret og kinnet. «Er du fasinert av pupper?» Ellen svarte ikke, men øynene våknet interessert. Amanda tok Ellens hånd og la den over sin høyre pupp. «Vil du kjenne? Det er nydelig!» Sakte strøk hun over Amandas pupp og snart satt Amanda toppløs foran henne og hun hadde begge brystene i henda sine. «Kan jeg kjenne på dine?» For første gang i dag virket Amanda litt usikker og oppriktig spørrende. Da Ellen nikket, knappet hun forsiktig opp blusen hennes og strøk så med lette hender over brystene hennes. Et lett hulk kom fra Ellen når Amanda hadde begge puppene hennes i henda, og Amanda tok det som en oppmuntring og puttet den ene i munnen og lot tungen leke med knoppen som allerede var stiv. Ellen klarte nå ikke å sitte stille, og skøyv underlivet mot Amanda sin kropp, mens hun vred seg i nytelse. Amanda lo lett «Har du lyst på mer?» Ellen så ut som hun kom til seg selv for hun stivnet i kroppen, før hun ettertenksomt, men tydelig sa «ja».

Amanda strøk nedover kroppen hennes og la ei hånd over skambenet og lot den sakte gli ned over tightsen og med rolige bevegelser strøk hun over kjønnet og på innsiden av lårene til Ellen. «Kan jeg ta av denne?» Amanda hadde tatt tak øverst i tightsen og Ellen nikket bekreftende og løftet på rumpa. Sakte dro Amanda tightsen nedover med blikket festet på kjønnet til Ellen som kom frem i lyset. «Så vakkert» Amanda så begeistret på Ellen og kjærtegnet henne med lette bevegelser oppover lårene og i lysken. «Kan jeg smake på deg?»

Ellen så litt bestyrtet ut, men Amanda fortsatte «Jeg elsker smaken av fitte.» Med litt spytt på fingrene kjærtegnet hun kjønnsorganet med fingrene og beundret formen på kjønnsleppene og kommenterte det før hun forsiktig la munnen sin ned til fitta og sakte og vått kysset kjønnsleppene og klitten. Hun lot tungen leke rundt klitten og ned til urinrørsåpningen og så vidt inn i Ellens trange åpning. Hun prøvde å stikke tungen inn i den, men den kom ikke så langt. Ellen lå bakover lent og kjente det prikket og pirret og hele henne var som en stor geleklump flytende i vann. Hun kjente Amanda brukte hånda og hun slapp ut et lite ynk idet hun kjente hun fikk en finger inn i seg. «Du er utrolig trang og deilig.» Amanda bøyde seg opp til henne og kysset henne. Hun smakte merkelig, smaken av hennes eget kjønn blandet med smaken av Amandas spytt. Ellen trakk henne til seg i et heftig kyss og holdt henne inntil seg. Hun viste hun trengte å komme og nå begynte hun å bli desperat. «Kom!» Amanda tok henne i hånden og leide henne bort til den oppredde senga som sto på enga. Hun dro av Ellen tunikaen hun fortsatt hadde på seg før hun la henne ned på senga. Sakte kledde hun av sine egne klær, før hun la seg ved siden av Ellen. «Det er vakkert, er det ikke?» Ellen nikket sakte. «Som et vakkert fotografi.» Amanda lo: «Det er jo nettopp derfor du er her, for å fange det vakre på bilder!»

Amanda hadde lagt seg lett oppå Ellen og de glatte kroppene gled mot hverandre, Amandas våte mus gnikket seg intenst mot Ellens lår mens kneet hennes hvilte inn mot fitten til Ellen. Hoftene til Ellen bevegde seg konstant og hun hadde tatt hånda ned for å stimulere klitten. Ellen merket hun ble kåt av å høre Amandas hurtige pust og klynkende lyder. Hun grep tak i de fyldige puppene hennes og masserte de og idet hun knep til rundt brystvortene hennes skrek Amanda så hun hørte det gikk for henne og saftene fra kjønnet hennes fuktet hele låret til Ellen. «Åh, det var deilig! Jeg blir så utrolig kåt av å være nær deg.» Hun bøyde seg ned over Ellen og slikket i seg noen av sine egne væsker på låret før hun slikket oppover lysken og begynte å leke med tungen rundt musa til Ellen. Ellen stønnet høyt og kjente innsida ristet. Hun bevegde hoftene ivrig opp mot Amandas munn mens tungen til Amanda boret seg inn dypt inn i henne. Klimakset nærmet seg da Amanda plutselig stoppet og kom opp til munnen hennes. «Vil du smake?» Hun kysset henne. Først forsiktig og så dypt. Musa skrek etter mer berøring, men tunga til Amanda inne i munnen viste hvor heftig hun ville slikke henne.

Men plutselig stoppet Amanda igjen, og kikket opp og hvisket så til henne: «Har du lyst på pikk?» Ellen åpnet øynene og så at Georg sto der naken, håret dryppet av saltvann etter badet. Fitta skrek etter kraftig berøring og hun nikket ivrig. Amanda satte seg bak henne med hendene på puppene, mens Georg satte seg ned på kne foran henne og spredte lårene hennes med sine kraftige hender. Han lot det stive lemmet hvile mot åpningen hennes å presse lett før han i et støt trengte seg dypt inn i henne. Han holdt henne fast og lot henne bli vant til størrelsen hans, før han i dype tak sakte, men taktfast begynte å knulle henne. Hun kjente hver bevegelse han gjorde på innsiden og tanken på størrelsen på kjønnet hans, som nesten sprengte fitta hennes, gjorde at hun ristet og ble enda kåtere. Stønnende klorte hun seg fast i Georg og presset seg mot han.. Georg tok et fast tak under rumpa hennes så han kom enda lengre inn i henne samtidig som han satte opp tempoet og hun skrek skingrende og idet rutinerte fingre stimulerte klitten med hurtige og kraftige bevegelser gikk for henne så hun skrek høyt samtidig som hun ristet kraftig gjennom hele kroppen og fitta dunket rundt pikken til Georg som fortsatt fylte henne til randen.

Amanda tok hånda si og slikket i seg saftene fra Ellens orgasme mens hun gliste. Ellen ble liggende med øynene lukket, og kjente at Georg trakk seg ut av henne. Amanda, som hadde ligget tett inntil henne snudde seg rundt og i sideblikket så hun at Georg fortsatt var stiv, og tok tak i hoftene til Amanda og trengte seg inn i henne bakfra. Fingrene hennes jobbet hurtig med hennes egen klitte i det Georg hørtes ut til å nærme seg utløsning. Med et dypt brøl pumpet Georg inn i henne like før Amanda fysisk ristet av orgasmen som nok en gang herjet gjennom kroppen hennes. Hun skrek euforisk, og da ristingen ga seg, smøg hun seg tett inn i armkroken til Ellen. Georg lå alene midt på senga med øynene igjen. Amanda kikket på Ellen som nå var våken og hadde ligget og betraktet herligheten som utspant seg på siden av henne. Ellen lo. «Dette var ikke helt det jeg hadde ventet av denne jobben.» Amanda kysset henne saftig og blunket til henne: «Men det gjorde jeg!»

Jobben og livet hadde tatt henne til et sted hun ikke hadde visst fantes. Hun var fanget i sine egne lyster og seksuelle fantasier som de neste ukene ble virkelige en etter en. Og fotograf jobben – den tok en ny vending. Hun ble fast ansatt, med kost og losji hele sommerhalvåret. Vinterhalvåret jobbet hun fortsatt frilans, med unntak av noen forhåndsavtalte utenlandsturer til øde øyer med hvite strender og palmer som ruvet over dem.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.1 / 5. 28

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This