5
(4)

Fortsett å prioritere forholdet selv om dere har fått barn. Det er lett å bli helt utslitt i hverdagen og ikke sette av tid til seg selv og kjærlighetsforholdet. Dagens tips handler om å gjøre det likevel.

De av oss som har barn blir særlig lett fanget i tidsklemma mellom omsorgsforpliktelser, jobb og alt annet man MÅ gjøre. Da er det fort gjort å feie til side tid til å lytte til hverandre, å vise interesse for mer enn bare hverdagsbekymringer, og ikke minst å lage felles minner som bare er deres.

Husk at forhold trenger næring for å vokse. Dette kan være tid sammen til å se en film, berøring og/eller sex, emosjonell nærhet, opplevelser dere har hatt alene, eller å minne hverandre på hvorfor dere ble sammen i utgangspunktet.

Det er vanlig at forhold går i bølger og at man i perioder med mye stress mest er samarbeidspartnere, men det må jobbes aktivt for å holde kjærligheten ved like. Et kompliment, en overraskende tjeneste eller å se på bilder av forrige kjærestetur kan være gode virkemidler.

Mange prioriterer barna så høyt at en glemmer seg selv og partner. Husk at vi aldri har tilbrakt mer tid sammen med barna våre enn nå, og det at foreldrenes forhold er bra er viktig for barna også. Ikke bare fordi det da er større sjanse for at foreldrene holder sammen, men fordi man da er gode rollemodeller for barna og viser dem hvordan romantiske forhold bør være.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This