VÅR VISJON

Seksualitet24 er et uavhengig nettsted som har som formål å fremme sunn og positiv seksualitet, seksuell helse, kroppspositivisme og kunnskap og kompetanse rundt kjønn, seksualitet og mellommenneskelige relasjoner.

Nettstedet skal gjennom egne artikler og linker til andre tekster på nettet være en kilde til kunnskap og inspirasjon for alle som vil utforske, utfordre, utvikle og uten skam nyte sin egen og andres seksualitet.

Alle artikler med seksualfaglig innhold er gjennomlest og kontrollert av fagfolk før de publiseres. Du skal kunne stole på at informasjonen du finner på siden er korrekt. I de tilfellene hvor fagfolk er uenige i en sak vil vi også gjøre oppmerksom på dette. Artikler som blir korrigert eller rettet etter innspill fra fagmiljøet vil være tydelig merket.

I dette arbeidet ønsker vi også å fremme begrep og holdninger som seksuell folkeskikk, gjensidig respekt og likestilling.

Vi tar mål av oss å være en nettside med tekst og bilder som uten problemer kan hentes fram på kontoret eller som for eksempel foreldre og unge kan lete fram sammen.

Seksualiteten er en viktig del av det å være menneske, men vi mener at det skal være opp til hver enkelt å velge hvor stor del av hverdagen man ønsker at dette naturgitte aktivumet skal være.

I følge «Sex og Samfunn» omfatter seksualitet mange dimensjoner. Det er et begrep under stadig utvikling som blant annet omfatter seksuell aktivitet, kjønnsidentitet, seksuell orientering, erotikk, glede, intimitet og reproduksjon.

Det innebærer et samspill mellom biologiske, psykologiske, sosiale, økonomiske, politiske, kulturelle, etiske, juridiske, historiske, religiøse og åndelige faktorer. Seksualitet oppleves og uttrykkes i tanker, fantasier, ønsker, tro, holdninger, verdier, oppførsel, praksiser og relasjoner.

Seksualitet24 mener at kunnskap og kompetanse er de viktigste redskapene for å fremme positiv seksualitet og seksuelle rettigheter og for å motarbeide stigma, dobbelmoralisme og skam.

Det skal være opp til den enkelte og definere og utforme sin egen seksualitet så lenge dette skjer alene eller i samspill med likeverdige parter, innenfor lovens rammer og den enkeltes menneskerettighet i den hensikt at seksualiteten skal være en positiv tilførsel til livet.

Dersom du har innspill, tanker eller ideer til innhold, ta gjerne kontakt med oss.

 

Seksualitet24.no driftes av
Move On Productions.

Ansvarlig redaktør:
Tore Aasheim

Epost: epost@seksualitet24.no
Telefon: 970 80 400

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.

Seksualitet24 har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Seksualitet24 arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk, redaktør-plakaten og tekstreklame-plakaten. Brudd kan meldes til Pressens Faglige Utvalg (PFU)

Klage til PFU?

 

Share This