3.6
(5)

ABDL står for adult baby diaper lover. Mange har hørt om ABDL en eller annen gang, men har ikke satt seg inn i hva det går ut på. Dagens tips er å bli kvitt noen fordommer mot denne preferansen.

ABDL kan sies å være en type BDSM i og med at det kan inkludere et samtykkende rollespill med maktforskyving.

Det kan også beskrives som fetisjer hvor man tenner på for eksempel bleier. ABDL er ikke alltid seksuelt. For noen handler det kun om å føle seg trygg, å kunne være liten, og å ta en pause fra voksenlivet og ansvaret som følger med.

Forkortelsen ABDL kan deles i to der noen liker begge deler, mens andre liker enten å rollespille det å være en voksen baby (eller et lite barn) eller å bruke bleier. Denne preferansen er for mange relativt tabubelagt, mye på grunn av misforståelser og sammenblanding hvor noen kan forledes til å tro at det handler om å seksualisere barn. Det gjør det ikke. Det ligger i navnet at dette handler om voksne, og som i andre former for BDSM så er det et samtykkende rollespill.

Vi er ikke sikre på hvorfor noen har en dragning mot bleier eller det å bli behandlet som en baby, men vi vet at når man først har et bestemt tenningsmønster, så er det stort sett ikke mulig å bli kvitt det.

Leken kan for eksempel gå ut på å få bleie på, å tisse i den, og få ris på rumpa før man blir stelt ferdig. Noen liker å leke at de ammer, eller å drikke melk fra tåteflaske. Andre liker å bli kost med, bruke smokk og sitte i en lekegrind med kosedyr. Det kan være alt fra 100 prosent koselig, til å inkludere straff eller ydmykelse.

Det aktive eller dominante motstykket til ABDLeren kalles mommy eller daddy. De kan være strenge, snille og omsorgsfulle, eller mange ulike ting på en gang.

Det finnes egne forum på internett for ABDLere, og butikker hvor man får kjøpt babyutstyr i voksne størrelser. Den største gruppa for ABDLere og age-playere på FetLife har per dags dato 29715 medlemmer. Der snakker man fritt, stiller spørsmål og utveksler erfaringer.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

3.6 / 5. 5

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This