5
(4)

Det sies at det er bedre å bli eldre enn alternativet, men for de av oss som syns at alderstegnene begynner å bli litt vel påtrengende så kan en liten oppmuntring være på sin plass. Dagens tips handler om ting å sette pris på ved det å bli eldre.

Forskning viser at svært mange eldre fortsatt er seksuelt aktive, og at når man blir pensjonist eller for eksempel er ferdig med omsorgsforpliktelser, så får man mer tid til sex. Noen opplever den beste sexen de har hatt i høy alder. Det blir gjerne mindre søkelys på å skynde seg til orgasme, og mer nærhet, kos og tillit.

Er du lesbisk, homofil, panseksuell, BDSMer, polyamorøs, eller lignende så vil du sannsynligvis fortsette å være det hele livet. Noen som ikke har hatt lyst eller mulighet til å være åpne tidligere på grunn av for eksempel jobb, får i eldre år mulighet til å vise 100 prosent hvem de er. Dette i kombinasjon med bedre tid kan føre til at man engasjerer seg i et miljø, blir aktivist, eller har mulighet til å reise og oppleve mye spennende.

Det å bli eldre betyr for mange å bli tryggere på seg selv og hva en har å tilby. Hvis man tidligere har hatt komplekser, så kan man ha fått jobbet med å bli kvitt dem, eller de kan bli borte av seg selv. Grått hår kan være flott, og man blir mindre opptatt av hva andre mener om en.

Konflikter kan bli mindre opprivende. Kanskje er du tryggere på at relasjonene rundt deg vil bestå selv om dere er uenige. Noen lærer også mer effektiv kommunikasjon slik at man lytter til hverandre, prøver å tolke det som blir sagt i beste mening, og blir raskere enige igjen.

Du kan bli en daddy eller en eldre og erfaren kvinne. Hvis du tenner på tanken om å ha en yngre partner, så er det en fordel å bli eldre. Det er en del mennesker som liker den autoriteten og erfaringen som gjerne følger med alderen, og det kan man sole seg i.

Kommer du på noen fordeler med å bli eldre? Del dem gjerne med oss i kommentarfeltet.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This