3
(2)

Det kan ligge mye i et blikk. Det kan være flørtende, inviterende, blygt, hett, eller sexy og intenst. Ser du noen du liker, så prøv gjerne å få øyekontakt. Hvis vedkommende møter blikket ditt så kan du øve på å flørte med øynene.

Det kan være et godt tegn hvis noen lar blikket hvile på deg, og særlig hvis de ser deg inn i øynene. Når vi ser noe vi liker, så utvider pupillene seg litt. Det å drømme seg bort i noens øyne kan være en måte å ubevisst se etter dette på.

Hvis du er i et forhold, så husk å flørte med partneren din. Prøv gjerne å fang blikket hens både når dere er alene og sammen med andre. Et lite smil, et anerkjennende blikk, et blunk eller et beroligende nikk kan bety mye. Det er viktig å føle seg sett og å gi hverandre oppmerksomhet. Å bekrefte hverandre og flørte på denne måten når dere er ute blant folk kan gi dere en liten boost, og kanskje blir det full tenning før dere drar hjem igjen.

Det å se at partneren får anerkjennende blikk fra andre kan også være positivt for forholdet. For noen er det opphissende å se at partneren er ettertraktet. Det er lett å ta hverandre for gitt i en travel hverdag, og det å se at andre beundrer din(e) partner(e) kan gjøre at man blir påminnet om de positive egenskapene hens.Er du på utkikk etter en partner, så kan du teste disse teknikkene:

  • Å prøve å fange blikket deres og smile. Hvis de ser deg inn i øynene og smiler, gløtter på deg flere ganger eller holder øyekontakten så kan det tyde på at de er åpne for å flørte mer. Hvis de ser bort eller ikke vil møte blikket ditt, så er det sannsynligvis best å la dem være.
  • Hvis dere allerede har fått øyekontakt så kan du gi et anerkjennende blikk. Du kan understreke gesten ved å snu deg etter dem, å nikke eller å signalisere “Er det greit om jeg kommer bort dit” eller lignende med hendene og øynene.
  • Prøv å få kontakt ved å kommunisere ordløst om noe der dere er. For eksempel kan du smile og vise at du setter pris på en gitarsolo på scenen og se på den du flørter med, heve øyenbrynet og antyde at du lurer på hva de syns. Sannsynligheten er stor for at du får et smil og en tommel opp tilbake.
  • Du kan også påpeke noe komisk, for eksempel en servitør som mister et brett med øl og mime “Å nei! Det kunne vært meg!” mens du smiler, og tar hånden foran ansiktet. Får du respons, så er det en fin samtalestarter å snakke om noe dere begge har sett.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

3 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This