5
(4)

Vi har fått god respons på vårt tidligere tips om å sette pris på hverdagssexen. Denne gangen følger vi opp med å fortelle om hva god hverdagssex kan være.

God sex i hverdagen kan være både impulsiv og planlagt, kjapp eller langvarig, intens eller avslappet. Hva man har lyst til å gjøre vil variere fra person til person og ut fra dagsform. Tenk på hva du liker å gjøre, hva partnere(n) syns er gøy, og hva som er realistisk å få til. Kanskje er det lettere å sette av tid enn du tror? Husk at det at man har planlagt noe ikke betyr mer enn at man har litt tid sammen som KAN brukes til sex. Unngå å legge press på dere selv.

Dere kan gjøre en avtale om å stå opp litt tidlig og ha sex før dagen starter for alvor. Det trenger ikke å være avansert eller å vare lenge for å være god sex. En kjapp en, litt leken kos eller å dusje sammen og vaske hverandre kan sørge for litt ekstra rødme i kinnene og overskudd til en lang dag.

Vær generøs med komplimenter og se hverandre. Det er lett å fokusere på utseendet til partner(e) bare når man har pyntet seg ekstra eller når man har forandret seg. Si det gjerne høyt når du beundrer din partner. Vis også at du er stolt av hen når dere er ute blant folk. Det betyr mye å føle seg bekreftet.

Klin og ta på hverandre i hverdagen. Sex er ikke bare penetrering og må ikke ende med orgasme. Det å kline skikkelig, å gi en massasje, å onanere sammen, eller å ha en kilekonkurranse som ender med spanking og oralsex er også sex.

Som vi tidligere har nevnt så starter sexen med en gang man var ferdig med forrige gang.

Det hjelper å være bevisst på dette i hverdagen. Det kan føre til mye mer sex og nytelse. For eksempel så kan du inspirere din partner ved å legge en post-it lapp i matpakken hvor du skriver «I kveld skjer det ;-)», «Når du kommer hjem fra jobb er jeg naken på soverommet» eller «Jeg tenker på det sexy kysset du ga meg i morges.» Det kan skape en positiv forventning og gjøre at en er kåt når man kommer hjem.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This