0
(0)

Det er slett ikke bare eldre herrer med impotensproblemer som oppsøker sexologer, om du skulle leve i den villfarelsen og tro det.

Selv om det bør, skal og er mulig å snakke om problemer forbundet med kjønn, sexliv og seksualitet med fastlege, helsesykepleier og psykolog, kan det også være greit å snakke med noen som har ekstra kompetanse på området.

Seksualitet24 er i ferd med å bygge opp en egen fagfolk-katalog der norske sexologer har muligheten til å presentere seg selv og sitt arbeid.

En sexolog er nemlig ikke nødvendigvis en sexolog! Tittelen sexolog er ikke beskyttet, og hvem som helst som mener de har tilstrekkelig peiling på seksualitet kan påstå at de er en sexolog.

Derfor er det ekstra viktig å sjekke ut hvem du tar kontakt med, og her ønsker Seksualitet24 å bistå.

I vår fagfolk-katalog får du vite om sexologen er såkalt NACS-autorisert, hva slags helsefaglig bakgrunn vedkommende har og hva som er den enkeltes spesialområder.

Fagfolk-katalogen på Seksualtet24 setter søkelys på spørsmålet som de fleste av oss får når vi oppsøker for eksempel fastlegen; «Hva gjelder det?». Du kan med andre ord søke på forskjellge problemer eller utfordringer som stemmer overens med det du vil vite mer om.

Du kan også søke på hvor du bor i landet og hvilken yrkesbakgrunn du ønsker at sexologen skal ha; lege, psykolog, sykepleier og så videre.

Katalogen gir deg også tips og råd om hvordan du kan bruke en sexolog, hvordan du velger ut en som passer for deg, og så videre.

Har du generelle (!) spørsmål når det gjelder bruk av sexolog, kan du stille dem her og vi vil svare på spørsmålene på epost og på siden.

Katalogen er under oppbygging, så det kommer til nye sexologer hver uke.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

0 / 5. 0

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This