4.4
(10)

Dagens tips handler om ingefær.

Figging er det å putte ingefær opp i rumpa. Dette var i gamle dager en straffemetode, men på samme måte som det å få ris på rumpa og bli satt i skammekroken, så har det etter hvert utviklet seg til å bli brukt i samtykkende lek. Dette kan man gjøre både alene og sammen med andre.

Hvis du har lyst til å prøve og ingen av de som skal delta er allergiske mot ingefær, så kan du gå på butikken og kjøpe fersk ingefær i grønnsaksdisken. Ikke vær redd for å kjøpe en som er litt stor, for du kan skjære den til slik som du vil ha den. Finn gjerne en som er tykk eller har en stor bit i den ene enden.

Når du er klar for å teste så kan du skrelle den og skjære den til slik at den får en stopper i enden. Bruk glidemiddel og sett pluggen inn rumpehullet.

Ingefær gir alt fra en behagelig, varmende følelse til en sterk svie. Syns du det blir for mye, så går følelsen nesten umiddelbart over når du tar den ut. Blir den inne, så varer følelsen i ca. 20 minutter.

Noen syns at følelsen av ingefær enten er behagelig og spennende, eller ubehagelig på helt riktig måte. Figging kan med fordel kombineres med BDSM. For eksempel hvis man blir spanket samtidig så klemmer man gjerne sammen rumpeballene og skviser ingefæren litt ekstra, eller det kan være en «straff» for ikke utført ordre.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.4 / 5. 10

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This