5
(4)

Når vi dater så er vi ofte opptatte av å tolke intensjonene til den vi møter.

Vi er spente på om det kan bli noe mer, og kjenner ofte ikke hverandre godt nok til å vite hva de mener eller tenker om oss. Ikke er det så lett å være sårbar og spørre direkte heller når man er i utforskningsfasen.

Her er 5 signaler som ofte tolkes som blandede, men som etter vår mening er tydelige:

  • Minimal innsats. Når noen tar kontakt av og til så er det lett å tenke at de er interesserte. Kanskje får man en sjelden melding, eller de flørter fra tid til annen. Det kan være et godt tegn, men tenk på innsatsen. Når det skjer bare av og til, hvis hen ikke spør om hvordan du har det eller virker interessert i svaret, så er hen sannsynligvis ikke interessert, og uansett ikke verdt din tid.
  • Følger ikke opp. De sier kanskje er at de liker deg, men følger ikke opp kontakten. Kanskje har hen sagt at hen skal ta kontakt senere, men det blir mye senere, eller avlyser avtaler kort tid i forveien. Hvis hen ikke prioriterer å svare på meldinger eller å møte deg uten en god forklaring, så er det et dårlig tegn.
  • Varmt og kaldt. Den ene dagen er hen entusiastisk og virker veldig interessert, men den andre så virker hen fjern og uinteressert. Kanskje har dere mye kontakt i perioder, og så dør det ut med jevne mellomrom uten noen forklaring.
  • Usikkerhet. Når noen sier at de ikke vet helt om de vil være venner eller kjærester, venter på at ulike ting i livet deres skal falle på plass før det passer med et forhold, eller lignende. De kommer med unnskyldninger for hvorfor de ikke kan forplikte seg, men har sannsynligvis ikke lyst.
  • De har det bare i kjeften. De flørter og fantaserer om hva som kunne vært mellom dere. Kanskje fisker de etter bekreftelse på at du liker hen. Det kan bli sendt mange meldinger og store ord, men dessverre så følger de ikke opp med handling.

Kilde: Psychologytoday.com

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This