5
(3)

I vårt samfunn så feirer vi bryllup, bryllupsdager, forlovelser og så videre. Noen ganger så bruker vi store summer med penger på å feire andres kjærlighet, men vi bør også huske å feire oss selv.

Det finnes mange anledninger som gir grunn til å feire. For eksempel et nytt kjæledyr, å ta eksamen, flytte, ny jobb, bursdager, vennskapsjubileum, å betale ned gjeld, å begynne i terapi, nye hobbyer, eller bare å ha kommet seg igjennom en tøff dag. Det trenger ikke å bli utvekslet gaver, men det er en god grunn til å møtes og ha det hyggelig.

Har du ikke lyst til å planlegge noe særlig, eller å føle at du må lage eller kjøpe inn mat så anbefaler vi å invitere til noe uformelt, eller spleisefest. Det er også helt opp til deg hvor mange som skal delta i feiringen.

Valentinsdagen er også en fin dag å gi seg selv og single venner litt ekstra oppmerksomhet. Send dem gjerne blomster, et kort eller konfekt hvis du har lyst. Dere kan også lage en valentinsfeiring som setter søkelys på vennskap og veners kjærlighet til hverandre.

Det er ikke så viktig hva det er dere feirer, men husk å lag anledninger til å arrangere festlige lag, snakke med folk du er glad i og gjør noe hyggelig for deg selv når du har nådd et mål. Slik skaper man gode minner, og bekrefter også menneskene som står deg nær ved at du inviterer dem til å dele positive opplevelser.

Singeluke på Seksualitet24.no – Denne uka har vi fokus på de av oss som er single. Inspirert av en artikkel i Psychology Today så vil vi komme med et nytt tips hver dag. På slutten av uka finner du alle tipsene på Dagens Tips.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This