0
(0)

Marina Manuela de Paoli

Kommune: Oslo, Viken,
Yrke: Forfatter, Forsker, Sexolog, Yogalærer og Ernæringsfysiolog
Spesialitet: Optimal nytelse, ereksjonssvikt, lystproblematikk, erotisk yoga
Medlem:
Autorisasjon: NACS
Utdannelse: Spesialist i sexologisk rådgivning,
Sexolog, ernæringsfysiolog (PhD)

Henvisning: Nei, trengs ikke.
Ventetid for nye pasienter: Kort ventetid
Video/telefonsamtale: Ja
Tilgjengelig for media: Ja.
Holder foredrag/kurs: Ja. Jeg underviser og holder foredrag av lettere, men også mer seriøst innehold. Med forskerbakgrunn har jeg god trening i å holde foredrag.
Om meg selv: Om meg selv: Som sexolog har jeg kunnskap om å møte ulike sider av seksualiteten. Iblant er det enkle spørsmål; andre ganger mer komplekse. Mange trenger trening i å snakke om seksualitet. Hos meg vil du få en følelse av at det er trygt og naturlig å snakke om seksualitet. Jeg kan også være den som starter samtalen om seksualitet hvis det føles vanskelig å snakke om det.
Jeg jobber med seksualitetens mangfold hos mennesker i alle aldre og livsfaser. Jeg har tilbud både til enkeltpersoner og par. Målet er å etablere eller reetablere et godt forhold til egen seksualitet. Å ha utforsket sin egen seksualitet er faktisk grunnmuren i et erotisk forhold. Så lenge vi er forelsket fascineres vi av hvor like vi er og hvor lett alt kan være, men etter hvert vil ulike preferanser og behov bli mer og mer tydelig.
Jeg bruker yoga som et verktøy i behandling av menn med ereksjonssvikt og kvinner som har smerter ved samleie eller ikke er i kontakt med sin seksuelle lyst. Med doktorgrad i ernæring har jeg også mulighet til å bistå med ernæringsveiledning. Riktig ernæring kan være et hjelpemiddel for både kvinner og menn som sliter med seksualiteten.
I de tilfeller hvor det er nødvendig samarbeider jeg med psykolog, lege og fysioterapeut med spesialkompetanse.

Sjekk også min erotiske matblogg på Seksualitet24.no

KONTAKTINFORMASJON

Tlf: 916 26 463
Epost: marina@lommesexologen.no
Nettside: www.lommesexologen.no

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

0 / 5. 0

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.