5
(3)

Nå nærmer det seg jul, og det er for mange en travel tid. Ønsker du eller dere å prioritere sex og nytelse framover, så kan en sexy julekalender gi inspirasjon til å være mer lekne.

Å åpne en julekalender sammen er pirrende i seg selv og kan kombineres med sex hvis man har lyst til å teste noen av gavene. For noen så vil spenningen, forventningene og mer fokus på sex gi mer lyst.

Sinful har i flere år hatt svært populære julekalendere i ulike priskategorier. Du kan velge mellom to utgaver med 24 produkter i hver i en klassisk variant, eller en luksusversjon. Disse kalendrene passer nok aller best for heterofile par.

Dersom du er singel, en del av et par eller en flerrelasjon med en annen sammensetning enn to ciskjønnede, heterofile mennesker, så kan du lage en kalender selv ut fra egen smak og budsjett. Dere som er i forhold, kan kjøpe inn noen produkter hver. Det er ikke nødvendig å kjøpe inn 24 gaver hvis man syns at det blir for dyrt, eller at man ikke ser for seg å åpne noe hver dag. 12 gaver, eller 4 som åpnes på søndager i advent blir også fine kalendere.

 Ideer til ting man kan putte i en kalender: Stearinlys, vibrerende egg, håndjern, gavekort på massasje eller oralsex, sexy undertøy, glidemiddel, en erotisk novelle, penisringer, massasjeolje, en parvibrator, masturbator, sjokolade, latekslaken, og mye mer. Husk å få en balanse mellom tilbehør som batterier, glidemiddel og leketøyrens, sexleketøy man tror man vil like som for eksempel et onaniegg, en womanizer eller en buttplug, og noe som kan utfordre dere litt. Dette kan være en fin anledning til å kjøpe den pisken eller bondagetapen som dere lenge har vurdert å gå til innkjøp av.

Tips for par eller flerrelasjoner: Fordel ansvaret for kalenderen slik at dere enten bytter på, eller at en har i fast oppgave å pakke opp dagens gave en dag på forskudd. Gjør klar tingene dersom de må vaskes eller lades opp før bruk. Dette er en perfekt oppgave for noen som liker å overraske sin partner, og som har en partner som setter pris på det, eller for deg som liker å glede deg til noe godt. Hvis dere ligger en dag på etterskudd med bruken av tingene så slipper dere å være klare for å teste noe nytt, bare for å pakke opp noe som må lades.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This