5
(4)

Etter en date kan man sitte igjen med et vell av følelser og mange spørsmål. Likte hen meg? Blir det en ny date? Var det dumt å bestille det til middag? Burde jeg ha snakket mer? Vi har samlet noen spørsmål som kan hjelpe deg å avgjøre om du vil treffe personen igjen, i stedet for å overtenke på hvordan du selv ble oppfattet.

Hvilken side av meg fremkalte de? Ble du pratsom, stille, sjenert, dominerende, eller noe helt annet? Hva tenker om det? Er det slik du vil være, eller ble kjemien litt rar? Husk at en date kan påvirkes av mange ting og at ikke alle klarer å være helt seg selv. Det er normalt å være litt nervøs eller ha lyst til å vise seg selv fra sin beste side.

Hvordan føltes kroppen min? Stiv, avslappet, kåt, eller noe imellom?

Har jeg mer eller mindre energi enn jeg hadde før daten? Det er ikke noe feil svar her, men du kan tenke over om følelsen du sitter igjen med er positiv. Er du sliten etter en intens kveld med dansing eller gode samtaler, eller føler du deg sliten fordi du har anstrengt deg for ikke å si noe som føles feil hele kvelden? Føler du deg glad etter en fantastisk kveld, eller glad for at det er over?

Er det noe ved hen jeg er nysgjerrig på? Det er vanligvis positivt å ville vite mer om hvem hen er.

Fikk hen meg til å le? Latter er viktig, og finner dere tonen gjennom felles humor, så er det fint.

Følte jeg meg hørt? Det er essensielt å føle at man blir lyttet til, og at din potensielle partner er interessert i det du har å si.

Følte jeg meg tiltrekkende i deres nærvær? Ble du bygd opp med komplimenter eller anerkjennende blikk, eller følte du deg oversett?

Følte jeg meg bergtatt, kjedet jeg meg, eller noe helt annet? Noen ganger trengs det flere møter før kjemien melder seg, eller den berømte gnisten oppstår, men har du kjedet deg hele kvelden så er ikke det et særlig godt utgangspunkt.

Disse spørsmålene kan hjelpe deg med å ta bort fokus fra for eksempel lister av egenskaper vi mener at drømmepartneren skal ha, og i stedet tenke på hvordan du følte deg sammen med denne personen. Det kan gi innsikt i om dette har potensiale for å bli noe mer eller ikke.

Basert på en post av @loganury

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This