4.2
(6)

29. februar åpner også novelle-seksjonen med erotiske noveller for enhver smak. Bidra gjerne med dine egne tekster!

I tillegg til å være et uavhengig redaksjonelt nettsted for fagartikler om seksualitet, tar Seksualitet24 mål av seg å være en inkluderende og frittstående publiseringsmulighet for erotiske noveller.

Hvem som helst kan på fritt grunnlag sende inn noveller til vurdering, og i en begrenset periode vil teksten, dersom den antas, være tilgjengelig på nettsiden. Her kan leserne gi novellen karakterer og komme med kommentarer.

Alle noveller som sendes inn til redaksjonen vil bli vurdert, og alle får en tilbakemelding enten man blir publisert eller ikke.

Siden vi er i en oppstartsfase så ber vi forfatterne som vi ønsker å publisere om å gjøre novellen tilgjengelig på nettsiden i 14 dager.

På sikt ønsker vi å kjøpe inn noveller til vårt arkiv og disse vil bli honorert etter avtale.

Tekster som er lengre enn 18.000 tegn og som blir antatt av vår erotikk-redaksjon, blir også sendt videre til et internasjonalt forlag for vurdering med tanke på publisering som e-bok og lydbok. Dersom dette skjer, vil novellen bli honorert etter faste satser.

Skriv og del uten skam og blygsel, men historier som innbefatter seksuelle handlinger med mindreårige, incest, dyr eller som ikke er frivillig, vil bli refusert og ikke publisert.

I slutten av hver måned kårer vi «Månedens tekst» som får en påskjønnelse fra redaksjonen.

Send inn din erotiske novelle via dette skjemaet.

Har du spørsmål til ordningen kan du kontakte oss via dette skjemaet.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.2 / 5. 6

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This