5
(3)

Dagens tips handler om hva man kan gjøre hvis man vil utforske pet play. Dette går ut på å late som om man er et dyr. Pet play blir gjerne plassert innenfor BDSM- paraplyen av samtykkende rollespill.

Pet play kan være seksuelt, eller ikke. Det kan handle om å bli dressert, å kunne slippe løs villdyret i seg selv, å være kjælen, eller å bli bortskjemt med oppmerksomhet og kos.  Leken kan se svært forskjellig ut avhengig av preferansene til de som utøver det.

Pet play handler ikke om virkelige dyr. Det er kun mennesker som har det gøy sammen.

Puppy play går ut på å rollespille en hund, og å bli behandlet som en. Man kan være kosete og få noen til å klø seg bak øret, få noen til å lufte seg med hundelenke og halsbånd, bli badet, tigge godbiter, bli dressert og lære seg å adlyde, kommunisere med bjeff og klynk, og sove på gulvet. Puppy play henger ofte sammen med dominans, underkastelse og disiplin.

I kitten play så er man en katt. Man kan sove i en kurv eller i fotenden av sengen, gå med halsbånd, vaske noen med tungen, bli kost med, leke med katteleker, være sensuell og katteaktig, spise eller drikke melk fra en skål på gulvet, bli børstet, eller mjaue for å få oppmerksomhet. Katter liker ofte å bli bortskjemt.

Pony play handler om å late som om man er en hest. Man kan plasseres i en bås og bli stelt, bli ridd, trekke vogn, vrinske og pruste, skrape i bakken for å vise at man er ivrig, klappes, eller bli dressert. Noen ponnier liker å bli bundet fast når de ikke er i aktivitet, eller har flotte hodelag med fjær som en ekte sirkushest.

De som har kontrollen i leken kalles handlers. De er som regel ikke i en rolle som et dyr, men fungerer som en eier eller trener. De er ofte dominante, men det må ikke være maktforskyvning til stede. Man kan også ha en flokk med hunder som har interne hierarkier, eller som bare leker sammen.

Noen liker å ha utstyr som gjør at man ligner mer på dyret man rollespiller. For eksempel en maske eller hette med hundeansikt, katteører, en hale, hansker som ser ut som poter eller hover, eller halsbånd med navneskilt. Noen bygger hundehus som passer til et menneske, kjøper seletøy eller en vogn til ponnien sin, eller lager kjeks som fungerer som dyrefor i leken.

Hvis du vurderer å utforske pet play? Start gjerne med enkle kommandoer, kallenavn, eller å ligge ved siden av partneren din i sofaen og bli kost med mens dere ser film. Mennesker av alle kjønn og med ulike seksuelle orienteringer kan drive med pet play. Det kan være en fin måte å fri seg fra hverdagens roller og kunne være spontan, leken, sensuell eller lydig på.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This