5
(4)

Dagens tips er å date deg selv. De fleste legger vekt på å tilbringe tid sammen med venner og familie. Vi vil gjerne jobbe med relasjonene og bygge sterke bånd med de nærmeste, men hva med deg selv?

Når du dater deg selv kan du godt gjøre noen av de samme tingene som man gjør på dater med andre. For eksempel å finne din favorittrestaurant, prøv noen nye og se hvilken du liker best.

Oppsøk kulturarrangementer som du liker, uansett om det er dragracing eller kunstutstillinger. Sug inn inntrykk og kos deg med å ikke måtte tilpasse deg noen andre. Du kan bruke så lang eller kort tid som du ønsker, og dra så mange ganger du vil. Hvis du kommer i prat med noen så trenger du ikke å ha dårlig samvittighet for en eventuell date, du kan prate så lenge du vil. Vil du være stille og bare oppleve, så kan du gjøre det også.

Utforsk hobbyer som du har vært nysgjerrig på. Kanskje har du vurdert å plukke sopp, å løpe maraton, å bli med i den lokale filmklubben, eller å begynne å male? Gjør det som gir deg glede og overskudd uten å føle at du må vente på en annen før du begynner.

Dra på reiser som du har drømt om. Kanskje finner du et reiseselskap som arrangerer singelferier, eller du velger å reise selv. Det kan være et fint avbrekk fra hverdagen og gi deg mulighet til å bli litt bedre kjent med hva du liker uten kompromisser. Kanskje elsker du å telte, men kjenner ingen andre som liker det, eller har drømt om en musikalferie i London? Nå har du sjansen.

Når man dater noen så utforsker man gjerne hverandres felles mål og verdier. Man prøver å finne ut hva man liker å gjøre sammen, og hva man føler for hverandre. De av oss som har vært i lange forhold eller har bodd lite alene av andre grunner vet kanskje ikke så mye om hva vi selv egentlig liker når vi ikke trenger å ta hensyn til andre.

Det å være singel er en fin mulighet til å bli bedre kjent med seg selv. Kanskje blir du overrasket over hva du trives med, og hva dine mål er når du er helt selvstendig? Det er god kunnskap å ha med seg, uansett om man planlegger å forbli singel, eller leter etter en partner.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This