4.4
(9)

En seksuell fantasi

av Bendik Dahle

Helt siden tenårene hadde Nadya Romanovna elsket cunnilingus. Intet forekom henne mer seksuelt opphissende og deilig enn å få klitoris og kjønnslepper pirret av partnerens munn og tunge til hun var nesten sanseløs av vellyst.

Hun hadde intet å utsette på sine faste partnere av begge kjønn, som alle var svært dyktige seksuelt og som hun inderlig elsket, men en dag fikk hun det for seg at det kunne vært enda mer pirrende å la et fullstendig ukjent menneskes munn og tunge få adgang til hennes aller mest intime kroppsdeler.

Og for å gjøre det ekstra spennende, ønsket hun seg at cunnilingusen skulle være den aller første fysiske kontakt mellom henne og den fremmede, og at det hele skulle skje i totalt mørke så ingen av dem visste verken hvem den andre var eller hvordan vedkommende så ut.

Dette fordi Nadya var en meget kjent personlighet, og ikke ville risikere uheldig publisitet. Hun var overbevist om at en slik blind date kunne bli en uhyre sanselig og helt unik opplevelse. Hvilken kvinne har vel opplevd et totalt ukjent menneskes tunge mot klitoris som den aller første kroppskontakt dem imellom? Nadya ville gjerne være den første og trolig eneste som opplevde noe slikt.

Nadyas kvinnelige sekretær ble satt til å arbeide med saken. Ved hjelp av noen anonymiserte epostadresser og uregistrerte mobiltelefoner ble det inngått en avtale med en mann Nadya ikke visste noe som helst om og vice versa – ut over at han var villig til å utføre cunnilingus på henne mot en tilsvarende seksuell gjenytelse.

Nadya hadde naturligvis ingenting imot å utføre fellatio på ham. Hun betraktet det å få slikke ham til utløsning snarere som en ekstra bonus til seg selv enn som en gjenytelse. Det inngikk også i avtalen at den kjønnslige omgangen skulle skje i total taushet, slik at ingen av dem av vanvare sa noe som kunne avsløre vedkommendes identitet. Og de skulle aldri treffe hverandre igjen siden eller forsøke å finne ut hvem motparten var.

Dagen opprant og Nadya befant seg i en utenbys hotellsuite hvor vinduene var dekket med så tette gardiner at det hersket et nærmest totalt mørke. Da det til avtalt tid banket på døra, stod sekretæren hennes klar og åpnet den på gløtt. Mannen utenfor grep straks dørhåndtaket for å hindre døra i å smekke i lås igjen, og ventet som avtalt i minst tjue sekunder før han gikk inn. Dette for at sekretæren skulle rekke å komme seg til sin lenestol, lengst inne i en krok av suiten. Hun skulle være der for sikkerhets skyld, i tilfelle den fremmede for eksempel ble voldelig.

Nadya selv lå naken på en gedigen dobbeltseng med brodert silkelaken, med beina så spredt som hun var i stand til. Hun hadde dratt kjønnsleppene godt fra hverandre og ventet spent og forventningsfull med sin nyvaskede, velduftende og framfor alt vidåpne vagina og blottede klitoris til disposisjon for den fremmede.

Han kom inn og kledte raskt av seg. Hun kunne så vidt skimte ham som en litt lysere sjattering av svart i det tette mørket der han famlet seg fram til fotenden, og hun merket en svak bevegelse i madrassen idet han bøyde seg over underlivet hennes. Tross mørket greide han å sikte helt riktig – den aller første fysiske kontakten mellom dem var den varme tungen hans som gled inn i kjønnsåpningen hennes og pirret klitoris.

Hun gispet av fryd over hvor dyktig han var og hvor ubeskrivelig deilig og spennende det føltes – akkurat som hun hadde forestilt seg. Han førte tungen dvelende ut og inn av skjeden og lot den gli eggende over hennes svulmende klitoris.

Snart utforsket tungen hans grundig hver flik og fold både på de ytre og indre kjønnsleppene og slikket kjønnsvæsken hennes begjærlig i seg. Nadya klynket og vred seg av kåthet, stadig mer opphisset av spasmene av vellyst som fór gjennom kroppen, og hun lå etter hvert så urolig at mannen måtte ta tak under baken hennes og holde henne hardt fast for å greie å holde tungen på plass i skjeden hennes. Til slutt, da kroppen hennes sto spent i en sitrende bue, greide hun ikke lenger å stå imot og hylte av ekstase idet orgasmen skylte gjennom henne.

Hun ble liggende lenge og puste ut mens skjelvingene avtok. Bedre cunnilingus med påfølgende orgasme hadde Nadya aldri opplevd – muligens med unntak av en gang for noen år siden da hun og venninnen Tanya hadde vært alene på godset og hadde tilbrakt minst et døgn sammenhengende til sengs med hverandre.

Med stor entusiasme hadde de testet ut all verdens sexleketøy og kysset og slikket og masturbert hverandre nesten fra sans og samling mens mennene deres, brødrene Ivan og Igor, var på hjortejakt i nabolandet. Svigerinnene var så like at de kunne vært søsken, begge svært vakre og velskapte – og den mest påfallende forskjellen var at Nadya hadde et glattbarbert kjønn, mens Tanya foretrakk å beholde sine frodige, svarte kjønnshår.

De to kvinnene hadde eksakt de samme seksuelle preferansene. Nesten helt fra de ble kjønnsmodne hadde de derfor betraktet den andre som sin ideelle sexpartner, og hadde i årenes løp tilbrakt utallige intense netter i hverandres kåte favntak. Nadya hadde en to år eldre bror som beklagelig nok aldri hadde latt seg overtale til å ta aktivt del i sengehyggen. Han foretrakk å sitte i en behagelig lenestol ved siden av dobbeltsengen og titte på søsterens aktiviteter med venninnen mens han selv onanerte, noe både Nadya og Tanya fant ekstra pirrende. Et par år senere hadde han reist utenlands og forsvunnet ut av livet deres.

Da brødrene noen dager senere kom hjem fra jakten og hustruene begeistret fortalte om sine frivole gress¬enke¬sysler, ble de først en smule støtt over å ha vært så lite savnet, men ble snart blidgjort igjen da hustruene lovte at de snart ville få rikelig kompensasjon.

Allerede samme kveld, mens Nadyas mann Ivan lå på sengen i halvmørket og var klar til å ha samleie med sin kone, kom i stedet Igors kone inn fra badet og satte seg over skrevs oppå underlivet hans. Plutselig oppdaget han kjønnshårene hennes og skjønte at det var Tanyas fuktige vagina penisen hans var på vei inn i. Hun smilte strålende tilbake da hun så øynene hans lyse opp av frydefull forventning, bøyde seg forover og begynte å kysse svogeren grådig mens underlivet hennes iherdig pumpet opp og ned så begge snart skalv av opphisselse.

I sove¬rommet vegg i vegg var Igor allerede godt i gang med å gjøre seg kjent med Nadyas underliv. Svogeren fant det totalt hårløse kjønnet grenseløst opphissende, og med sin ivrige tunge langt inne i henne slikket han Nadya raskt og effektivt til nattens første ekstase.

I løpet av de påfølgende timenes mange og varierte seksuelle aktiviteter ble mennene til stadighet ansporet til å yte litt ekstra overfor svigerinnen når de hørte sin egen kones stønning og lidenskapelige hyl fra soverommet vegg i vegg.

Etter denne grenssprengende natten var det kun unntaksvis at Nadya og Tanya lot være å ha tøylesløs kjønnslig omgang med sine svogere når de var på overnattingsbesøk hos hverandre. Unntaket var hver gang de følte seg så seksuelt underernært på hverandre at de i stedet tilbrakte natten sammen, og med hemningsløs lidenskap utforsket hvor intenst deilige orgasmer de var i stand til å gi hverandre. Ved slike anledninger pleide Nadyas svært tiltrekkende og pliktoppfyllende sekretær mot en rimelig godtgjørelse å stille kroppen sin til mennenes disposisjon. Når hun en sjelden gang ikke hadde anledning, pleide brødrene å ordne opp selv.

Henrykt skjønte Nadya at den ukjente mannen tross sin perfekt utførte cunnilingus ennå ikke betraktet seg som ferdig med sin del av avtalen. Han beveget seg langsomt oppover henne og slikket og kysset kroppen hennes – skjeden, det barberte venusberget og den flate magen med den lille navlen, deretter de faste, velskapte brystene, som mannen ømt kjærtegnet med varme og gode hender og etterpå slikket så iherdig at brystvortene snart virket enda større og stivere enn Nadya hadde ant var mulig. Da han nådde munnen hennes, kysset leppene hans hennes med en inderlighet som om han hadde elsket henne hele livet. Så gled tungen hans varsomt, nesten sjenert, inn i munnen hennes og kjærtegnet hengivent tungen hennes. Nadya frydet seg over den friske, gode pusten hans og over at det satt igjen en deilig bismak av hennes egen kjønnsvæske på tungen hans. Tungen hennes gjengjeldte ømt de gode kjærtegnene og slikket i seg den herlige smaken.

Samtidig merket hun opprømt at penisen helt på egenhånd fant veien inn i vagina, hvor den snart gjorde en like vidunderlig innsats som tungen hans hadde gjort tidligere. Hun fikk en ny, nesten overjordisk god orgasme, og kort etter enda en, og fortsatt var penisen like anvendelig, stiv og deilig i skjeden hennes som tungen hans var sanselig, myk og deilig i munnen.

Nadya strøk mannen kjærlig over håret og ansiktet og forsøkte å få inntrykk av hvordan han så ut, selv om det ikke spilte noen som helst rolle siden de snart skulle skille lag. Hun var overbevist om at han var vakker, uansett hvordan han egentlig så ut. Alt hun så langt var blitt kjent med av ham, både munnen, tungen, penisen, hendene og kroppen ellers, føltes uendelig vakkert.

Etter enda noen herlige orgasmer trakk han seg ut av henne, manøvrerte seg rundt i sengen og var snart motsatt av henne, skrevende med et kne på hver side av hodet hennes. Hans fortsatt like stive penis dinglet god og varm mot det ene kinnet hennes og hans eget ansikt senket seg over underlivet hennes. Igjen gispet hun av ekstatisk fryd da tungen hans presset seg inn mellom kjønnsleppene. Nå som kjønnet hans var blitt innen rekkevidde for munnen hennes, bestemte hun seg for å foreta den avtalte gjenytelsen samtidig som han slikket henne. Men han gjorde på en så avsindig deilig måte at hun snart var så kåt at hun knapt greide å konsentrere seg om penisen.

Til slutt klarte Nadya med møye å ta seg sammen. Hun dro forhuden tilbake og førte penisen inn i munnen. Hun og mannen lot tungene nærmest i takt bearbeide de mest følsomme stedene på hverandre, og kort etter fikk begge orgasme med bare sekunders mellomrom.

Nadya tok begjærlig imot den støtvise spruten av frisk og varm sæd. Hun beholdt spermaet så lenge hun bare kunne i munnhulen og badet smaksløkene på tungen før hun nesten motvillig svelget det. Nå visste hun med sikkerhet at det var en totalt fremmed mann hun hadde liggende over seg i det stummende mørket. I det minste var det en Nadya aldri hadde smakt sæden til, og det utelukket så godt som hele den mannlige bekjentskaps¬kretsen.

Både hun og svigerinnen hadde svært velutviklet smaks- og luktesans, og begge hevdet å kunne gjenkjenne smaken av all sæd og alle kvinnelige kjønnsvæsker de noen gang hadde hatt på tungen, lik en vinekspert gjenkjenner årgangsviner.

Når Nadya og Tanya besøkte hverandre og ga hverandre langvarige tungekyss, kunne begge etterpå med stor sikkerhet fastslå hvem den andre nylig hadde hatt sex med – enten det nå var gartneren, kokken, sekretæren, sin egen eller svigerinnens ektefelle eller andre felles sexpartnere.

Kun én gang hadde Nadya vært tydelig forvirret over smaken i Tanyas munn. Tross ekstra grundig slikking av svigerinnens tunge greide hun ikke å gjette hvem Tanya hadde hatt i munnen. Det viste seg at den spøke¬fulle venninnen hadde spilt henne et lite puss: Om morgenen, mens Nadya stod i dusjen og med høylytt fryd og stor iver masturberte slik hun pleide når hun dusjet, hadde Tanya tatt penisene til både Ivan og Igor i munnen. Etter å ha slikket begge brødrene til utløsning, hadde hun eltet den potente blandingen av sæd godt sammen med tungen. Nadya lo godt da hun fikk forklaringen og lagret den nye smaken i hukommelsen.

Nadya lot tungespissen fortsette å stimulere den fremmede mannens penishode, onanerte ømt det nå beklagelig myke lemmet og kjærtegnet hengivent den dunete, fløyelsmyke pungen og analåpningen hans med finger¬tuppene. Dessverre for begge fikk han verken flere ereksjoner eller utløsninger. Likevel betraktet han seg utrolig nok fortsatt ikke ferdig med oppgaven. Den utrettelige tungen hans jobbet ufortrødent videre med å stimulere Nadyas klitoris. Orgasmene kom nå med en slik hyppighet at hun knapt hadde krefter lenger til å stønne.

Til slutt var hun så utmattet at hun ikke orket mer, men måtte avslutte leken. I det samme husket hun at nå ville mannen ifølge avtalen umiddelbart krype ut av sengen, kle på seg og forsvinne ut av livet hennes, like brått som han var kommet inn i det. Tanken på å miste sin beste mannlige elsker noensinne var så uutholdelig at Nadya begynte å hulke hjerteskjærende. Skjelvende av gråt og fortvilelse slo hun armene rundt mannen og tviholdt på ham for at han skulle bli der. Og nærmest intuitivt gikk det samtidig opp for henne at han var like bunnløst fortvilet som henne, og hadde fortsatt og fortsatt å gi henne orgasmer for å utsette avskjeden lengst mulig. Hun kjente at underlivet var blitt gjennom¬vått av tårene hans.

Nadya Romanovna elsket ham inderlig og ville heller dø enn la ham gå. Hun var blitt så grenseløst glad i den ukjente mannen at hun ikke engang var sikker på om hun ville dele ham med Tanya, som hun ellers delte alt og alle med.

Nadya Johansen slo av vibratoren og åpnet langsomt øynene, som var fulle av tårer. Hun tørket dem bort med håndbaken og samlet beina. Massasjestaven fylte fitta hennes som en velvoksen kukk. Dildoen hun nettopp hadde hatt i munnen og slikket så iherdig, lå stor og naturtro på puten ved siden av henne. Hun lå helt stille, lot kroppen komme til hektene etter de tallrike orgasmene og nøt varmen fra formiddagssola som skinte inn gjennom de lyse gardinene på soverommet og ned på den gjennomsvette kroppen hennes.

Dagens fantasi var den mest fullkomne Nadya noen gang hadde opplevd. Den var utrolig mye mer moden og seksuelt givende enn gårsdagens, hvor hun hadde tatt rollen som en tanketom tenåringsjente som lå med vidåpen fitte på en fremmed strand og bød seg fram for et halvt hundre sprengkåte unggutter. De sto i sirkel rundt henne og smårunket for å holde ståpikken ved like mens de ventet på tur til å pule henne på den ene eller andre måten.

Den flotte, voksne og ukjente mannen fantasi-Nadya hadde elsket med i dag, hadde vært så uendelig mer øm og kjærlig og seksuelt tilfredsstillende enn disse barnslige, uerfarne guttehvalpene med de halvvoksne pikkene og den kaninkjappe og maskinmessige knullingen og pikksugingen hun hadde måttet ta til takke med i går. Ubehagelig mange av guttene hadde attpåtil ønsket å rævpule henne, noe hun hadde uhyre liten sans for. Nadya kjente seg fortsatt sår i endetarmen etter gårsdagens livaktige fantasi.

I morgen skulle hun fortsette på dagens fantasi. Hun var spent på hvordan det ville gå videre med fantasi-Nadya og den ukjente mannen. Ville han forsvinne, eller ville hun få vite hvem han var? Var han en som hadde kjent henne i barndomsårene og alltid hadde elsket henne i hemmelighet, og rent tilfeldig hadde fått cunnilingus-forespørselen, og på ubegripelig vis hadde skjønt at det var hans barndoms elskede det gjaldt? Det var nok altfor usannsynlig. Kunne han være Nadyas eldre bror som plutselig hadde dukket opp igjen?

Hun ønsket inderlig at denne fantasien skulle få en lykkelig avslutning. Hun hadde tydelig følt at mannen var oppriktig glad i Nadya selv, ikke bare hadde begjært kroppen hennes. Og både han og Nadya fortjente at det sluttet godt.

Uansett hva som ville skje i morgen, hadde dagens fantasi uten tvil vært den herligste og mest erotisk tilfredsstillende opplevelsen hun noen gang hadde hatt. Hun hadde vekslet mellom å være Nadya, Tanya og sekretæren og hatt langvarige og makeløst gode knull med både de mannlige og kvinnelige rollefigurene i fantasien. Ingen hadde noen gang før gitt henne bedre sex og mer hengiven ømhet, og hun var inderlig glad i dem alle og gledet seg enormt til å møte dem igjen neste morgen. Denne fantasien var så givende og verneverdig at hun ville prøve å huske den så godt hun kunne og ta en reprise på den senere.

Etter en stund dro hun den klebrige massasjestaven langsomt ut av fitta, tok den til munnen og slikket begjærlig i seg den pirrende smaken av seg selv. Så plasserte hun staven i laderen og la dildoen i nattbordskuffen.

Hun hadde ofte ønsket at det fantes dildoer som kunne sprute ut noe som smakte og luktet som sæd. Det ville gjort fantasiene enda mer naturtro. Kanskje slikt virkelig var å få kjøpt et sted. Hun skulle søke etter det på nettet en dag hun hadde tid.

Men nå var det mye som måtte gjøres i huset. Det var som vanlig blitt en stor flekk fitte¬saft midt i sengen, så hun måtte bytte laken og lufte grundig før samboeren kom fra jobben. Av og til hadde hun lurt på om han la merke til at hun nesten daglig byttet laken. Han hadde aldri sagt noe. Men han tenkte neppe i de baner. For ham var sex synonymt med fire-fem minutter cirka annenhver uke med rytmiske støt til spruten kom, og så snu ryggen til og sovne, uansett om det hadde gått for henne eller ikke.

Nadya stod opp og gikk på badet for å dusje. Hun bestemte seg for å gjøre som fantasi-Nadya pleide i dusjen. Med det varme vannet strømmende som kjærtegn nedover kroppen fingerpulte hun seg selv til dagens siste orgasme og stønnet av fryd da den kom.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.4 / 5. 9

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This