5
(7)

På samme måte som et gryende forhold, en forsiktig flørt eller første gang man skal ligge sammen – det kan være greit med en myk og forsiktig start. Vi kjører vi en soft start, et slags vorspiel om du vil.

Seksualitet24 er ment å skal være et uavhengig nettsted som har som formål å fremme sunn og positiv seksualitet, seksuell helse, kroppspositivisme og kunnskap og kompetanse rundt kjønn, seksualitet og mellommenneskelige relasjoner.

Vi skal være et rent redaksjonelt nettsted, og driver for eksempel ikke med nettbutikk eller har et nettsamfunn der det koster penger å være med.

Alle artikler med seksualfaglig innhold er gjennomlest og kontrollert av fagfolk før de publiseres. Du skal kunne stole på at informasjonen du finner på siden er korrekt.

Dette er noe av det du kommer til å finne på Seksualitet24:

  • Sexpositive og kunnskapsbaserte artikler, nyheter og kommentarer.
  • Erotiske noveller skrevet av våre egne lesere. Denne delen av nettsiden er ment å både være et skriveverksted, litterært forum og en liberal og inkluderende publiseringskanal for erotiske noveller. Denne delen av nettsiden åpner 29. februar. Du kan allerede nå sende inn noveller til vurdering.
  • Dagens tips er ment å gi en daglig vitamininnsprøytning til et positivt sexliv, noen ganger passer tipset for alle, andre dager er tipset mer målrettet mot en en spesiell gruppe.
  • Herreklubben er en del av nettstedet som tar menns seksualitet på alvor og der fagfolk svarer på spørsmål fra våre lesere.

Du kan allerede nå finne en del stoff på enkelte områder, men vi starter soft og forsiktig og kommer til å bygge opp siden sten for sten.

Vi tar mål av oss å være en nettside med tekst og bilder som uten problemer kan hentes fram på kontoret eller som for eksempel foreldre og unge kan lete fram sammen.

SEKSUALITETEN OMFATTER MANGE DIMENSJONER

Seksualiteten er en viktig del av det å være menneske. I følge «Sex og Samfunn» omfatter seksualitet mange dimensjoner. Det er et begrep under stadig utvikling som blant annet omfatter seksuell aktivitet, kjønnsidentitet, seksuell orientering, erotikk, glede, intimitet og reproduksjon.

Dette innebærer et samspill mellom biologiske, psykologiske, sosiale, økonomiske, politiske, kulturelle, etiske, juridiske, historiske, religiøse og åndelige faktorer. Seksualitet oppleves og uttrykkes i tanker, fantasier, ønsker, tro, holdninger, verdier, oppførsel, praksiser og relasjoner.

Seksualitet24 mener at kunnskap og kompetanse er de viktigste redskapene for å fremme positiv seksualitet og seksuelle rettigheter og for å motarbeide stigma, dobbelmoralisme og skam.

Det skal være opp til den enkelte og definere og utforme sin egen seksualitet så lenge dette skjer alene eller i samspill med likeverdige parter, innenfor lovens rammer og den enkeltes menneskerettighet i den hensikt at seksualiteten skal være en positiv tilførsel til livet.

Dersom du har innspill, tanker eller ideer til innhold, ta gjerne kontakt med oss.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 7

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This