4.7
(3)

Denne siden er et kommersielt samarbeid mellom Seksualitet24.no og Sinful.no og inneholder betalt innhold.

En god penisring kan gjøre underverker for potensen

av | 4 mar 2021 | Sinful

En god penisring kan gjøre underverker for potensen.

Det finnes mange typer penisringer, solide som er laget i rustfritt stål eller tøyelige som er laget i silikon. De fleste er formet som ringer, der du smetter penis eller baller gjennom ringen, andre har en snørefunksjon slik at de er litt lettere å ta av og på.

Dersom du ikke har prøvd penisring før eller har dårlige erfaringer med de i metall, så anbefaler vi deg å prøve Sinful Extra Thick Silikon Penisring.

En penisring kan både være pirrende og sexy, og den kan forlenge den seksuelle opplevelsen.

Dersom du sliter med å holde på ereksjonen eller problemer med å få den i gang, for eksempel på grunn av høy alder, kan en penisring være løsningen, ifølge sexolog Ellinor Larsdotter Svisdal, som har hatt flere eldre par inne til konsultasjon.

Du kan for øvrig se innslag med Ellinor og Haakon Aars i Sexterapi-episoden om menns seksualitet i videoen lenger ned på siden.

Årsaken til at vi anbefaler akkurat dette settet er at de tre ringene for det første er av tøyelig ftalatfritt silikon, og for det andre er de gode og tykke. Det gjør at de er lettere å sette på og ta av, og trykket på huden rundt roten på skaftet blir fordelt ut over en større flate.

Settet inneholder tre ringer, med diameterne 3,3 cm, 3,7 cm og 4,2 cm, så de fleste vil finne en ring som passer. Ringene er fleksible og hele 0,8 cm tykke.

Du kan bruke ringene både når du onanerer alene eller har sex med partner, og du kan kombinere ringene ved å bruke dem rundt penisroten, helt inne over pungen eller bare rundt pungen.

Siden ringene er så elastiske kan de settes på også etter at du har fått ereksjon. De er også lette å ta av, og du trenger ikke å vente til ereksjonen er gått ned.

Er du fortsatt litt skeptisk så kan du for eksempel ha en saks liggende i beredskap. Et godt tips er å bruke en bandasjesaks, en saks med avrundede spisser. Spisse saksekniver og naken hud er sjelden en god kombinasjon, spesielt når man er stressa fordi man vil klippe av en penisring.

Selv om en penisring rent teknisk sørger for at blodet ikke trekkes tilbake fra penis og tilbake i kroppen, og dermed opprettholder ereksjonen, så er for mye av det gode heller ikke bra for penis.

Det er viktig å la penis få slappe litt av – bokstavelig talt – etter cirka 25 – 30 minutter. Dersom man venter for lenge kan penis få en blåaktig farge og i verste fall fremkaller du et lokalt infarkt som ødelegger blodårene i penis.

Det er aldri feil å ha tilgjengelig godt med glidemiddel, både fordi det er greit å for hånden når du onanerer og noen vil også synes det er lettere å ta av ringene etter man er ferdig.

Som med alt sexleketøy er det viktig med rengjøring. Ringene vaskes med mildt såpevann etter bruk.

Dersom du vil «bjuda på» på badestranda kan du også sette på en penisring helt inne rundt penisrota og ballene under badebuksa. Det er med å løfte fram kronjuvelene, de blir ikke større, men kommer mer på utstilling, litt sånn som når damene bruker push-up BH-er. Du kan fint gå med en penisring uten å få ereksjon, men skulle du først bli stiv blir det verre å få penis ned i «hvilestilling» igjen, og akkurat det er ikke fullt så sjarmerende der du sprader bortover stranda.

Gå til webshopen via denne lenken.

Orgasmeheltene på Seksualitet24 er på oppdrag for Sinful.no. Oppdraget er enkelt: spor opp de beste orgasmene!

Våre helter tester og omtaler sexleketøy- og hjelpemidler fra Sinful.no. Med hånda på hjertet lover vi at dersom produktet ikke holder mål, så blir det ikke anbefalt av orgasmeheltene. Alle sexleketøy og -hjelpemidler må oppnå minst seks av ti poeng for å bli omtalt. Alle produktene er testet av norske orgasmehelter som rapporterer direkte til Seksualitet24.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.7 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This