3.2
(13)

Eksotisk trekløver

av Lotusblomsten

Vakre Maya min, det er nesten et år siden han flyttet ut. Syns du ikke det er på tide å komme seg videre?

Jeg møter Nicolai sitt spørrende blikk i badespeilet. Utfra refleksjonene våre i speilet kan man lett se at kvelden allerede har vært lang. Han har på seg en trang sort tights og en løs tynn helsetrøye som avslører den flotte veltrente sjokoladebrune overkroppen hans. I halsen har han en glitrende paljettsløyfe som matcher den jeg har festet i det blonde lange håret mitt. Nicolai har klina med minst ni menn i kveld, men valgte dem alle bort for å heller bli med meg på etterfest hos Einar, den hetero, superkjekke og den smule uoppnåelige kompisen.

Jeg drar på det; Jo, men tenk om jeg har glemt hvordan man gjør det da?! Sannheten er at jeg for lengst har kommet meg videre, jeg er så klar som jeg noen gang har vært. Musa mi lengter virkelig etter pikk. Men Einar har knapt ofret meg et blikk i hele kveld. Jeg tar et nytt granskende blikk av meg selv. Jeg kan se hva Nicolai mener med vakker. Den tynne sorte silkekjolen min fremhever de små spretne brystene mine, og den slanke midjen. Den lyse huden min har fått en lett gyllen glød etter de siste ukene med strålende solskinn. Ansiktet mitt bærer preg av klassiske rene trekk; høye kinnben, store lyseblå øyne og rosa myke lepper. I hårfestet kan jeg fortsatt skimte gullglitteret som ble kastet på oss i pride-paraden tidligere på dagen.

Nei, nå får du gi deg! Selvfølgelig har du ikke glemt hvordan man knuller. Og uansett, du er jo jente – kan ikke du bare ligge der og ta imot? sier Nicolai med et smil.

Vi går sammen tilbake i stuen. Amalie, den eksentriske venninnen til Nicolai har satt seg på plassen min ved siden av Einar. Jeg tøffer meg opp, og skviser meg ned mellom de to mens jeg gir Amalie et selvsikkert smil. Hun blunker lurt tilbake til meg. Jeg snur meg mot Einar. Han ser tilbake på meg. Det er umulig å tolke ansiktsuttrykket hans.

Noen som trenger mer å drikke? Han reiser seg brått opp og ser spørrende utover den litt trøtte forsamlingen som nå kvikner til. Ja, klinger det entusiastisk fra resten av gruppa. Jeg for min del tror jeg kommer til å sovne dersom alkoholinntaket høynes ytterligere i kveld. Sofaen er så myk og god.

Det er så deilig å bli strøket så lett og mykt nedover armen. Og opp mot skulderen igjen Lekende over kravebenet mitt. Silkemyke fingertupper stryker meg lett over brystet, og ned mot utringingen i kjolen min. De samme myke fingertuppene leker seg oppover låret mitt. Myke lepper kysser meg oppover siden av halsen. Biter meg litt i øreflippen.

Jeg kjenner en kriblende varme bre seg fra underlivet mitt og ned mot tærne mine. Jeg strekker på meg. Motvillig åpner jeg øynene og forlater drømmeland. Mot meg stråler et lurt smil. Det røde viltre håret rammer inn et nydelig lettfregnet ansikt. Hun har store, myke rødmalte lepper, og turkisgrønne glitrende øyne. Amalie ler. De generøse brystene hennes duver mykt under silkeblusen hennes og hun retter seg opp.

Jeg tar en titt rundt i stuen. Vi er alene. Amalies hånd hviler fremdeles på det nakne låret mitt. Jeg kjenner henne ikke så veldig godt, men vet hun nettopp er kommet hjem fra en lengre reise i Sør-Amerika. Med seg hjem hadde hun dratt med seg en høy, mørk chilener. José er hjemme og lager litt oppkvikkende te til oss. Jeg har allerede sagt vi kommer. Jeg ser nok litt forvirret ut der jeg sitter og ser på henne med store runde øyne.

Ja, vi bor i leiligheten to etasjer opp. Kom da! Amalie hopper opp fra sofaen og ser lys våken ut. Hun tar tak i armen min, og haler meg opp. Jeg krasjer nærmest inn i henne, og hun klyper meg lett i rumpa, før hun stryker vekk en hårlokk fra ansiktet mitt. Setter de glitrende øynene sine i meg; Maya, du er så uendelig vakker. Og jeg vil skape magi sammen med deg i natt.

Hun drar meg ut av stua, og inn i gangen. Hun trekker meg hardt til seg. Jeg kjenner varmen fra den myke kroppen hennes. Hun plasserer fuktige lepper på kinnbenet mitt, lar de sakte bevege seg mot mine. Det kiler lett i maven, og kribler godt mellom bena. Leppene våre møtes. Så fantastisk mykt. Jeg kysser henne varsomt tilbake, som for å vise at jeg godtar invitasjonen hennes. Jeg legger armene mine rundt henne, og lar den ene hånden min gli ned mot rumpa hennes. Jeg kan kjenne den runde formen under det lange tynne skjørtet hennes. Hun fører den andre hånden min opp til de myke formfulle brystene hennes. Jeg har alltid latt meg fascinere av store pupper. Det er noe så utrolig kvinnelig med dem. Jeg ivrer etter å utforske de nærmere. Men hun stopper meg; Kom igjen! La oss gå opp til meg!

Jeg plukker opp de trofaste elleve centimeterne mine; enkle sorte stiletter. Amalie tar den andre hånden min og drar meg ut av døren, og opp trappetrinnene til hennes leilighet. Hun banker hardt på før hun river opp døren; Hola guapo! José! I’m home! And look who I brought along!

Han kommer til syne i døråpningen til stua. Well, hello chicas! bryter han ut med en leken eksotisk aksent. Han åpner armene sine imot oss, og jeg tar inn synet av ham. Det første jeg legger merke til er høyden hans. Han må være nærmere to meter lang. Det mørke halvlange håret er lett rufset, og rammer inn et mildt ansikt med brune snille øyne. Kun iført en hvit avslørende boksershorts overlater han lite til fantasien.

Han har brede skuldre og muskuløse armer. Noen få sorte hår kruser seg lekent på den veltrente brystkassen hans. Den gyllenbrune huden glinser lett i lyset fra taklampen. Øynene mine farer ned mot bulen i boksershortsen hans, før jeg fører øynene opp mot ansiktet hans igjen. Med et lekent smil om munnen hever han det ene øyenbrynet og ser spørrende på meg. Jeg rødmer lett og ser ned.

Well, where are my manners? Let me introduce you! Amalie bryter stillheten og gjør stemmen formell; Maya, this is my special amigo from Chile, José. José, this is my beautiful friend Maya, whom I know through Einar and Nicolai.

Jeg strekker ut hånden min for å hilse. Men José trekker meg til seg, og kysser meg varsomt på begge kinnene. Jeg trekker pusten og kjenner en svak duft av frisk mannesvette blandet med et noe krydret etterbarberingsvann og sigaretter. Etter det andre kysset er plassert på det venstre kinnet mitt tar han ansiktet mitt i hendene sine, ser meg rett inn i øynene og sier; It’s a true pleasure meeting you, Maya, før han plasserer leppene sine mykt og forsiktig på mine.

Jeg blir igjen klar over den kriblende varmen som strømmer fra underlivet mitt. Han slipper ansiktet mitt, men lar blikket hvile i mitt. Det føles som om han ser helt inn til sjelen min, eller kanskje enda lenger. Helt inn i den våte ventende vaginaen.

Kom! Så går vi inn på soverommet vårt, sier Amalie. Sweetness, would you bring us three cups of tea, please? Jeg har for lengst skjønt hva som er i være, og jeg bestemmer meg å gi slipp på alle sperringer i det jeg trår over dørterskelen inn på det røde soverommet til Maya.

Jeg gir meg hen til det universet nå har skjenket meg. I det jeg tenker denne tanken merker jeg at kroppen min blir helt myk, avslappet, åpen for det som er i vente. Amalie tar hånden min, og leder meg forsiktig ned på sengen. Den varme hånden hennes kjennes så trygg. Jeg lukker øynene, og legger merke til den rolige musikken. En kvinnestemme synger så mykt og mystisk på et språk jeg ikke klarer å gjenkjenne, men som får meg til å tenke på alver.

Jeg kjenner de myke leppene til Amalie. Oppover halsen min. Hendene hennes stryker meg lett over armene, til skuldrene, nakken, nedover ryggen. Hun kysser meg varsomt på munnen. Varme bølger fra underlivet mitt skyller gjennom hele kroppen. Hun dytter meg varsomt ned mot madrassen, slik at jeg blir liggende på ryggen. De myke hendene hennes trekker av meg silkekjolen. Stoffet kiler så deilig mot den sensitive huden min. Kyssene hennes har fått en ny intensitet, hun slikker, smatter, småbiter. Nedover siden av halsen, mellom brystene, ned til navlen. Hendene hennes kjærtegner meg lekent, men ikke fullt så lett lenger. Jeg kjenner et sug av lengsel spre seg fra kjønnet mitt. Hun masserer det ene brystet, mens hun tar brystvorten i på det andre brystet i munnen. Mmmmm, hun suger hardt. De knoppharde brystvortene mine elsker det!

Hun beveger seg nedover mot musa mi. Jeg er klissvåt. Hun lar en finger gli mellom leppene mine. Jeg stønner. Hun løfter fingeren til nesen sin, og trekker inn den deilige duften av meg. Mmm, bryter hun ut før hun putter fingeren i munnen, og slipper ut enda et langt mmm.

Hun planter noen våte, ertende kyss på innsiden av lårene mine. Jeg blir grepet av en voldsom trang til å ta hardt tak i hodet hennes og presse munnen hennes mot fitta mi, men jeg lar være. Hun erter seg videre opp mot musa, og ned igjen, opp og ned igjen. Opp og ned igjen.

Vær så snill, hvisker jeg. Hun ser lurt opp på meg. Med glede min vakre Maya. Og endelig planter hun de myke leppene sine på mine. Enda en bølge av nytelse skyller gjennom meg. Tungen hennes glir mellom leppene mine, før den beveger seg opp mot klitoris. Hun trykker den lett mot tuppen av dette magiske berget av nytelse, og jeg klarer ikke holde ut lenger. Orgasmen brer seg fra kjønnet og oppover ryggsøylen min, opp til hodet, og setter seg midt mellom øyebrynene mine. Et lilla lys sprer seg ut fra 3. øye og fyller hele min bevissthet med kosmisk nytelse, rykninger gjennom hele kroppen. Fingre og tær spenner seg. Så slipper orgasmen taket, og jeg blir liggende på ryggen i en transe av myk bliss. Jeg klarer knapt åpne øynene når jeg hører den deilige mørke stemmen til Jose; Wow, what a show. You girls are amazing.

Sengen beveger seg i det han setter seg ned. Lyden av et kyss. Øynene mine er fremdeles lukket. Jeg vil bli i denne orgasmiske rustilstanden for alltid. She is totally blissed out. Good job, dear. Now its your turn to receive. Lie down for me, please.

Jeg ser for meg hvordan Amalies myke bryster står opp mot hennes elsker. Hvordan Jose kjærtegner dem, slikker, sutter, suger, nettopp slik Amalie nettopp gjorde for meg. Jeg kan høre dem puste, stønne. Mmm! You are so yummy. Den mørke stemmen til Jose sender vibrasjoner gjennom kroppen min. Jeg ser for meg hvordan han slurper i seg Amalies søte nektar. Jeg ser for meg det harde lemmet hans vokse mellom bena hans. Jeg ser for meg hvordan de lengter etter hverandre i denne forførende leken. Amalie puster raskt, stønner. Hun er ved bristepunktet. Tanken på den pulserende musa hennes sender ilinger gjennom kroppen min. Jeg er klissvåt mellom bena. Jeg er tent. Jeg er klar. Jeg glipper med øynene.

Are you ready sweetheart? Jose ser kjærlig opp på Amalie. Yes. Yes. Yes. Pleeease! Han hever seg opp. Den svære pikken hans står rett til værs. Amalie snur seg rundt, og løfter den fyldige rumpa si imot ham. Han presser inn i henne. Jeg setter meg opp. Dette er fantastisk pirrende. Jeg beundrer dem som et kunstverk. Han setter harde, faste støt inn i henne mens hun stønner. Jamrer. Jaa! Im coming! Im coming! Jeg presser hånden min mot kjønnet mitt. Trykker tommelen mot klitoris, mens to fingre glir hardt inn i meg.

Jose ser bort på meg. Sweety, you dont have to do that. Your job is just to relax tonight. Han trekker seg ut av Amalie, og hun krøller seg sammen til en liten fornøyd ball mens hun ser forventningsfullt på oss. Han dytter meg ned på ryggen igjen. Det veldige lemmet vipper imot meg, som om det hilser god kveld.

God kveld, tenker jeg lattermildt tilbake. Hånden min griper hardt om det tykke skaftet og jeg trekker langsomt mot meg. Det svulmende pikkhodet får snuse på musa, gli opp og ned sprekken et par ganger. Så trenger han inn i meg. Det trange hullet fylles med denne massive gledesstokken. Jeg gisper etter luft. Pulseringene fra kjønnet mitt kommer i bølger. Bølger av nytelse. Jeg overlater kontrollen til ham, og han kjører pikken inn og ut med full styrke. Hardt. Jeg skriker. Jeg kommer. Han fortsetter med harde bestemte støt. Inn og ut. Inn og ut. Jeg ser stjerner. Hodet spinner i denne overveldende nytelsen.

Amalie ligger tett inntil meg. Jose trekker seg ut. Ser på oss og smiler. Blikket mitt faller ned på pikken hans. Og i dette øyeblikk eksploderer det spyttende øyet på tuppen av nytelsesstokken. Den hellige saften støtes rykkvis ut, og plutselig er både Amalie og jeg fulle av denne deilige hvite tykke luksuskremen. Han legger seg ned på andre siden av meg, og vi danser oss inn i et drømmeland av myke hvite bomullsskyer og klissete sukkerspinn med både jordbær- bringebær, banan- og sædsmak.

 

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

3.2 / 5. 13

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This