5
(4)

Ekshibisjonister tenner på å vise seg fram for andre. Kanskje bor det en ekshibisjonist i deg?

I store norske leksikon kan man lese at «Ekshibisjonisme er trang til å vise seg frem. Dette er et personlighetstrekk som innebærer en stadig trang til å være i sentrum for andres oppmerksomhet.»

Vil man lese mer, så blir man dirigert til artikkelen om blotting. Det sier noe om samfunnets syn på det å like å bli iakttatt. Det assosieres med blotting i stedet for en positiv og samtykkende opplevelse for alle parter.

Ifølge forskning så ha 81 prosent av menn og 84 prosent av kvinner opplevd opphisselse ved tanken på å ha sex offentlig. Heldigvis så finnes det lovlige og samtykkende måter å utforske det på. Hvis du tenner på tanken om å vise fram kroppen din eller å bli sett mens du har sex med deg selv eller noen andre, så har vi noen tips til deg.

Først er det viktig å forsikre seg om at eventuelle partnere eller tilskuere samtykker til det man har lyst til å gjøre. Det kan innebære å snakke om det på forhånd, eller å oppsøke et sted hvor du vet at de som er til stede er med på leken.

Du eller dere kan dra til en klubb som er tilrettelagt for sex eller nakenhet, finne et usjenert sted hvor dere er sikre på å få være alene, søke etter likesinnede på internett, eller utforske hjemme. Det kan være pirrende at partner ser på deg mens du onanerer, å strippe for noen, å filme seg selv ha sex (med tanke på at noen KAN få se det senere), eller å dra på swingersklubb.

Det å eksponere seg selv kan gi en deilig bekreftelse på at man er attråverdig, sexy og gi inspirasjon til å ta litt ekstra i fordi man vet at man blir observert. Det å tenne på å bli sett er ingenting å skamme seg over. Tvert imot så er det en ressurs å like å vise seg fram, spesielt når man har partner(e) som liker å se på.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This