0
(0)

Dersom dere har sex under svangerskapet så er det under normale omstendigheter ikke farlig for verken mor eller barn. Det er faktisk forskning som tyder på det motsatte.

Dersom det er noe som kjennes vondt eller ubehagelig, så er dette bare et signal om at kroppen vil at dere skal skifte stilling eller ha sex på en annen måte. Prøv dere fram og finn den stillingen som passer dere best.

Gå gjerne på oppdagelsesferd og oppdag nye sider ved dere selv. Kvinnens kropp er laget slik at den beskytter barnet for alt det det er verdt. Blant annet så bøyer livmorhalsen seg til siden når en kvinne blir gravid, slik at ikke penis ved et uhell skal støte på åpningen.

Selv om et vanlig, tradisjonelt samleie ikke er farlig under et normalt svangerskap, så kan det jo være spennende å gå på jakt etter nye erogene soner. Og selv om man tror man kjenner hverandres «på-knapper», så skjer det såpass mye med kvinnekroppen under et svangerskap, at det kan godt hende det dukker opp erogene soner som man ikke har oppdaget tidligere.

Nå er det slik at det faktisk bare er mannen som trenger å få orgasme for at et par skal bli gravide.

Det betyr ikke at kvinnen ikke har en avgjørende rolle i befruktningen. Nyere forskning viser at det kan se ut som om det er kvinnen – representert ved egget – som bestemmer hvem av sædcellene som skal vinne den store premien.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

0 / 5. 0

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This