5
(9)

Å dusje sammen kan være lekent, rått eller deilig intimt. Dagens tips er å dusje eller bade sammen.

I hverdagen så dusjer mange raskt og effektivt. Det handler om å ikke bruke unødvendig tid om morgenen, å våkne ordentlig og bli ren. Når dere har tid så anbefaler vi å være nakne sammen i dusjen eller badekaret. Dere kan såpe hverandre inn over hele kroppen, vaske hverandres hår, beundre den andres kropp, og ta på hverandre.

Husk at gulvet er glatt og vått, så med mindre dere har håndtak på veggene og antisklimatter, så anbefaler vi å være forsiktige med å løfte hverandre eller å prøve andre akrobatiske stillinger.

Skal dere ha penetrerende sex så husk glidemiddel. Vannet skyller bort den naturlige fukten og kan gjøre at det føles tørrere enn det egentlig er.

Å bade sammen kan føles kjærlig, omsorgsfullt og intimt. Det er avslappende, og kan fint kombineres med en massasje, ulike typer sex, eller å gå og legge seg i nyskiftet sengetøy etterpå. Varmt vann er deilig mot huden, og dere kan bruke flere sanser i utforskningen av hverandre. Både berøring, syn, lukt og hørsel. Sett gjerne på litt avslappende musikk.

Hårbunnen har mange nerver og hvis du eller din(e) partner(e) syns det er deilig å bli pjusket i håret så kan det å vaske håret hens bli en stor suksess. Å vaske og skylle håret kan gi mye nytelse for begge parter. Det kan være både sensuelt og koselig. Å kamme balsam eller en hårkur i håret, å børste det etterpå eller å føne håret kan være uvant for noen og gjøre at man kløner litt, og møter hverandre i øyeblikket med varme og humor.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 9

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This