5
(4)

Hvis du skal penetrere en vagina eller anus med penisen din så trenger du ikke alltid å føre inn hele penis.

Det er flest nerveendinger ytterst i både anus og vagina, og man kjenner ikke like mye lenger inne. Du kan velge å variere støtene med å bare så vidt putte inn penishodet og ta det ut igjen. Dette kan du gjøre raskt dersom partneren din er klar for det, eller sakte for å pirre og erte.

For de av oss som har vagina så kan støtene noen ganger kjennes mot livmormunnen. For noen så gir det en ekstra tenning, men for andre så er det ubehagelig. Da er det lurt å unngå å gli helt til bunns, særlig før mottakeren er skikkelig kåt.

Se for deg å holde partneren din på pinebenken med å føre inn penishodet sakte, og ta det ut igjen mens dere har øyekontakt i misjonærstillingen. Det kan gi en intens følelse for både giver og mottaker, og gjøre at dere begge bygger opp spenningen før du endelig lar den gli helt inn.

Har dere analsex så kan du bruke denne metoden for å utnytte de mange nerveendingene rundt anus maksimalt. Husk masse glid og start gjerne sakte før du øker tempoet.

For de av oss som har penis så kan det gi en ny følelse å ikke gå helt inn når man knuller. For noen så blir det enda deiligere å endelig få komme helt inn når man avslutter med det.

Det kan føles deilig og intenst å bli fylt helt av en penis, fingre, eller et sexleketøy, men fordi man ikke kjenner noe særlig langt inne i skjeden, så har ikke lengden så mye å si.

 

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This