0
(0)

Denne siden er et kommersielt samarbeid mellom Seksualitet24.no og Sinful.no og inneholder betalt innhold.

Dette er sjefen når størrelsen virkelig betyr noe

av | 29 aug 2021 | Nyheter, Sinful

Mange menn som kjøper en dildo til sin kvinnelige partner for å sette litt ekstra fart på den seksuelle leken, får ofte tak i dildoer som dama synes er hakket for stort. Det er nemlig ikke slik at alle damer synes at en diger dildo er tingen.

På den annen side så er det mange menn som vegrer seg fra å kjøpe en altfor stor dildo, rett og slett fordi deres egen penis ikke kan konkurrere i størrelse.

Når det er sagt, så finnes det både damer (og menn) som liker ekstra fylde og stimulering, og det finnes modige menn som er så trygge på seg selv at de ikke blir sjalu på kjærestens dildo – og da er det Big Boss fra Fun Factory som er sjefen. Den er hele 22,8 lang og 4,4 cm i diameter.

Og det er nødvendigvis ikke Big Boss sin naturtro utforming og størrelse som gutta har størst grunn til å være misunnelige på. Dette er en vibrator som virkelig sparker fra seg, med tolv forskjellige vibrasjonsmønster og styrke.

 

Vibratorens fyldige form forsterkes av de kraftfulle vibrasjonene. Dildovibratoren har et stilrent design. Den er laget av medisinske silikon, noe som gjør den meget flott å se på og ta på. Den har en myk og silkeglatt overflate, som gjør den ytterst behagelig å bruke.

Fun Factory har vunnet flere design-priser, blant annet fordi leketøyene deres tar høyde for at de skal være enkle å bruke dersom man for eksempel har utfordringer med å holde og gripe rundt leketøyet, enten fordi man har glidemiddel på hendene eller fordi man har nedsatt gripeevne.

Håndtaket er utformet slik at man enkelt kan holde fast og justere vinkel og stilling på leketøyet. Du styrer styrke, vibrasjonvariasjoner og av/på ved hjelp av tre knapper. Og en liten smart finesse er at leketøyet har en såkalt KeyLock funksjon, som forhindrer den i å starte av seg selv i skuffen eller i kofferten.

Du holder FUN- og (+)-knappen nede samtidig i tre – fem sekunder for å låse opp leketøyet ditt. Når du har aktivert det har du hele tolv forskjellige vibrasjonsmuligheter å velge imellom. Og hvis du holder FUN-knappen inne, vil den loope vibrasjonsinnstillingen som du er i gang med.

Vibratoren er oppladbar (USB-lader følger med), så du trenger ikke å tenke på å kjøpe nye batterier. Den har relativt lavt støynivå og den er vanntett så du kan ta med deg leken i dusjen eller badekaret.

Vibratoren funger også bra til prostatamassasje, og det ergonomisk utformede håndtaket i enden gjør det enkelt å kontrollere.

Husk å rengjøre leketøyet etter bruk, om dere deler på det, eller bruker det både foran og bak. Skyll av i lunkent, mildt såpevann og bruk leketøyrens.

Uansett bruk så er det viktig å ha godt med glidemiddel tilgjengelig. Her er det best å bruke vannbasert eller spesialkrem for anale gleder, sistnevnte er best dersom det er snakk om å bruke vibratoren til prostatamassasje.

Så dersom størrelsen er viktig for deg, da er Big Boss uten tvil sjefen!

Gå direkte til produktet i webshopen via denne linken.

Orgasmeheltene på Seksualitet24 er på oppdrag for Sinful.no. Oppdraget er enkelt: spor opp de beste orgasmene!

Våre helter tester og omtaler sexleketøy- og hjelpemidler fra Sinful.no. Med hånda på hjertet lover vi at dersom produktet ikke holder mål, så blir det ikke anbefalt av orgasmeheltene. Alle sexleketøy og -hjelpemidler må oppnå minst seks av ti poeng for å bli omtalt. Alle produktene er testet av norske orgasmehelter som rapporterer direkte til Seksualitet24.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

0 / 5. 0

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This