3.7
(3)

Denne siden er et kommersielt samarbeid mellom Seksualitet24.no og Sinful.no og inneholder betalt innhold.

Dette er fortsatt et revolusjonerende sexleketøy

av | 13 mar 2021 | Nyheter, Sinful

 

Da det første Womanizer-produktet ble lansert for noen år tilbake, kunne markedssjefen fortelle at produktet hadde blitt testet på flere hundre kvinner i alle aldre før det ble sluppet på markedet.

Én av disse var en eldre kvinne på over 80 år, som for første gang i sitt liv opplevde å få orgasme. Det ble fortalt at hun gråt da hun avla testrapporten, spørsmålet er om hun gråt av glede fordi hun hadde fått orgasme eller av sorg fordi hun nå skjønte hva hun hadde gått glipp av i alle disse årene.

Womanizer har nå vært på markedet en stund og stadig flere kvinner opplever gleden og nytelsen ved å skaffe seg en eller annen utgave. Det er også etter hvert dukket opp en del kopier, denne omtalen dreier seg om originalen og en liten hissig «medhjelper».

Først litt teknisk informasjon: Womanizer Premium stimulerer klitoris med pulserende trykkbølger uten direkte berøring. Denne populære modellen slår seg selv av og på, og har en autopilot-funksjon som gjør mye av jobben for deg. Du trykker på av- og på-knappen, plasserer sugehodet rundt klitoris og du kan kjenne hvordan stimulatoren vekkes til live når den møter kroppen din. Smart Silence-funksjonen sørger for at motoren kun holdes i gang når sugehodet er i kontakt med huden, så den lager minst mulig lyd.

«It takes two to tango» heter det på engelsk, man trenger å være to for å danse tango, men i denne sammenhengen inviterer vi deg til å møte Tango fra We-Vibe, en hissig klitorisvibrator med åtte forskjellige vibrasjonsinnstillinger. Du skrur av og på vibrasjonene, samt bytter mellom de forskjellige innstillingene med et enkelt klikk på knappen i enden av vibratoren.

Denne testen gjelder altså Womanizer Premium og We-Vibe Tango som kommer sammen i Silver Delights Collection. Sjekk hva vår erfarne tester tenker om denne pakken, overskriften på e-posten lover godt:

Jeg ELSKER Womanizer:

Selve produktet er lekkert bare å se på. Man kan nesten både kjenne og se at det er snakk om kvalitet. Det er enkelt og anonymt i utformingen, så det er ikke farlig å ha liggende på nattbordet, og nysgjerrige unger vil ikke engang spørre hva det er.

Vanligvis liker jeg å ha vibratoren i en silkepose slik at jeg kan spare plass, men denne kommer i en lekker sort diskré eske i grei størrelse, så denne skal få ligge pent i esken.

Det at det følger med en We-Vibe klitorisvibrator et stort pluss. Den er sterk som f***. Beklager sterkt uttrykk, men denne lever opp til det. Et lite tips til produsenten, jeg skulle gjerne sett at det var festet en snor til den, da kunne den ha blitt brukt analt eller vaginalt, mens du koser deg med Womanizer.

Det som er spesielt med Womanizer er at den har flere innstillinger og den går virkelig fra 0 til 100. På det svakeste er den perfekt for helt nybegynnere, på det sterkeste kan den vekke et helt hus om man glemmer seg bort.

Det jeg synes er virkelig bra er at du slipper å holde den på plass eller gnikke og gni den mot klitoris, du kan legge den på plass og så gjør den jobben. Jeg tenker at denne passer spesielt til personer med funksjonsnedsettelse eller for de som av en eller annen grunn av problemer med å holde hånden der nede over tid. På full styrke «suger» den seg fast, og da er det bare å lene seg bakover å nyte, enten man er sammen med en parter eller er alene.

En annen ting som jeg liker er at produktet er såpass lydløst, selv om det på de sterkeste innstillingene nesten kan høres ut som om du er hos tannlegen på grunn av den høye frekvens på vibreringen, men det er det altså verdt!

Mer teknisk info: Det lett bøyde skaftet ligger godt og trygt i hånden din. Det er lurt å påføre en dråpe vannbasert glidemiddel på kanten av sugehodet for å forsterke nytelsen og viske ut grensen mellom leketøyet og huden.

Du kan tilpasse de tolv intensitetsnivåene med knappene på håndtaket. Den laveste intensiteten er 50 prosent mildere og den høyeste intensiteten er 50 prosent kraftigere enn det laveste og høyeste nivået i tidligere modeller, opplyser produsenten.

Både Tango We-Vibe og Womanizer Premium er vanntett, sistnevnte lades opp med den magnetiske USB-kabelen som følger med.

Det er aldri for sent å oppleve nye sider ved seg selv og sin seksualitet, men ikke gjør som den eldre kvinnen og vent til du blir over 80!

 Gå til webshopen via denne lenken.

Orgasmeheltene på Seksualitet24 er på oppdrag for Sinful.no. Oppdraget er enkelt: spor opp de beste orgasmene!

Våre helter tester og omtaler sexleketøy- og hjelpemidler fra Sinful.no. Med hånda på hjertet lover vi at dersom produktet ikke holder mål, så blir det ikke anbefalt av orgasmeheltene. Alle sexleketøy og -hjelpemidler må oppnå minst seks av ti poeng for å bli omtalt. Alle produktene er testet av norske orgasmehelter som rapporterer direkte til Seksualitet24.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

3.7 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This