5
(2)

Denne siden er et kommersielt samarbeid mellom Seksualitet24.no og Sinful.no og inneholder betalt innhold.

Dette er en «tryllestav» som virkelig fremkaller magi

av | 21 mar 2021 | Nyheter, Sinful

En wand er en stor, kraftig vibrator som egner seg til alt fra en skuldermassasje til å ri inn i multiorgasmer. Tryllestaver heter «wand» på engelsk, og her snakker vi ekte magi.

En wand kjennetegnes av at den gjerne har et langt håndtak og et relativt stort, rundt hode. Det som gjør O-wand oppladbar wand unik er kvaliteten, kraften, og at den har en så elegant og funksjonell utforming. Den har til og med vunnet en Red Dot award for beste design.

Opplevelsen starter allerede når du åpner esken. Wanden ligger i midten, beskyttet av litt skumgummi, og alt er intuitivt plassert med bruksanvisning og lader lett tilgjengelig. Wanden ser innbydende ut, med avrundede, sensuelle linjer, og den er lagd av myk og gripevennlig silikon. Husk å lade den helt opp før du tar den i bruk, og vask den med leketøysrens, da har du et leketøy som varer i lang tid.

O-wand er helt vanntett, og kan derfor brukes i dusjen, i badekaret og for å få sprutorgasmer, og du slipper å bekymre deg når du rengjør den, eller bruker glidemiddel. I tillegg er den laget av silikon i høy kvalitet og er trygg å bruke overalt på kroppen. Wanden er trådløs, og har lang batterikapasitet.

En wand er et godt sexleketøy for mennesker av alle kjønn, og den kan brukes både alene og sammen med partner(e).

En slik wand egner seg ypperlig til å ta kontroll over egne orgasmer. De fleste kvinner får ikke orgasme av penetrering av vagina, men nyter at klitoris blir stimulert. Den passer også godt for menn og mennesker av andre kjønn.

O-wand er særlig egnet til å utforske egen kropp med fordi den har fire innstillinger på vibrasjonene, og i tillegg ferdig programmerte vibrasjonsmønstre som du kan variere med.

Hvis du trenger kraftige vibrasjoner så kan den kraftige motoren gi deg det uten den minste anstrengelse. Hvis du syns vibratoren blir litt kraftig rett på klitoris (eller penis), så kan du bruke den utenpå klærne, eller legge den utenpå kjønnsleppene eller venusberget og stimulere klitoris indirekte.

O-wand egner seg for mennesker som trenger et sexleketøy med litt lengde på slik at man når kroppsdelen man vil stimulere, for mennesker med nedsatt gripeevne eller leddgikt, og den har store knapper som er enkle å føle seg fram til og bruke. Skaftet er delt i to og danner et tydelig håndtak, noe som gjør den enklere å holde enn mange lignende leketøy.

Slike staver har vært i salg siden 60-tallet, og de ble markedsført som massasjeapparater. Det er liten tvil om at kvinner (og etter hvert mange andre også) raskt så potensialet i dem.

Noen av modellene ser nesten helt like ut som de gjorde på 60-tallet, men O-wand er en betydelig oppgradering når det gjelder både design, materialbruk, brukervennlighet og estetikk.

Vi anbefaler O-wand både til single og par.

Gå til webshopen via denne lenken.

 

Orgasmeheltene på Seksualitet24 er på oppdrag for Sinful.no. Oppdraget er enkelt: spor opp de beste orgasmene!

Våre helter tester og omtaler sexleketøy- og hjelpemidler fra Sinful.no. Med hånda på hjertet lover vi at dersom produktet ikke holder mål, så blir det ikke anbefalt av orgasmeheltene. Alle sexleketøy og -hjelpemidler må oppnå minst seks av ti poeng for å bli omtalt. Alle produktene er testet av norske orgasmehelter som rapporterer direkte til Seksualitet24.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This