4.9
(7)

Denne siden er et kommersielt samarbeid mellom Seksualitet24.no og Sinful.no og inneholder betalt innhold.

Dette er den beste vibratoren for nybegynnere

av | 11 jul 2021 | Nyheter, Sinful

Hvis du er på utkikk etter din første vibrator så kan det svimlende utvalget være både fristende og litt forvirrende.

Her anbefaler vår favoritt, og gir samtidig tips til produktegenskaper man bør se etter.

Uansett om du har tenkt å bruke vibratoren alene eller sammen med noen, så er Touch fra We-Vibe et godt valg. Den passer fint til å holde på klitoris når man har penetrerende sex med partner fordi den er så liten og nett, og dere kan også utforske andre erogene soner med vibratoren. Partnere burde selvsagt aldri føle seg truet av et sexleketøy, men det er fint at denne i hvert fall ikke vil stresse noen på grunn av størrelsen.

Det er stor variasjon i når og hvorfor man kjøper sin første vibrator. Det kan være fordi man vil finne på noe nytt sammen med partner, fordi man aldri har hatt orgasme, fordi du vil skjemme deg selv bort, bare fordi du har lyst, eller av andre grunner. Både ungdommer, voksne og eldre kjøper sexleketøy for første gang.

Enkel å betjene

En fordel for nybegynnere er at den er svært lett å betjene. Den har en magnetisk lader som følger med, og bare en knapp nederst. Med denne knappen kan man skru den av og på og bla seg igjennom 3 intensiteter på vibrasjonene og 5 programmer. I esken så er det en liten satengpose for å oppbevare den i, og hvis du holder knappen inne i 2 sekunder så skrur du på tastelåsem, og den er klar for å være med på reise.

We-Vibe er et godt merke som lager leketøy som varer lenge. De er ikke de billigste, men med vibratorer så får du ofte det du betaler for. Alle We-Vibes produkter er oppladbare, så man slipper å lete etter og bytte ut batterier.

We-Vibe Touch har god batterikapasitet og lader raskt, noe som er viktig fordi det er få ting som er så irriterende som å være helt på kanten av en orgasme i det batteriet går tomt. 

En av de viktigste kriteriene er at vibratoren bør ha god kvalitet, og være pålitelig.

Det kan føles litt unødvendig å velge det beste når det er den første man kjøper, men med tanke på at over 50 prosent av norske kvinner har et sexleketøy, så føler vi oss ganske sikre på at det blir en suksess. Skulle man mot formodning ikke like den, så har man i alle fall gitt det en ordentlig sjanse.

Touch er laget av silikon i høy kvalitet. Dette gjør at den er trygg å bruke, og behagelig å ta på.

We-Vibe touch er mye mer allsidig enn man kunne tro bare av å se på den.

Utformingen gjør at den både kan ligge som et blad over vulva og klitoris og vibrere på et større område, eller man kan bruke tuppen til å styre vibrasjonene nøyaktig dit man vil. Den har et gjennomtenkt design, som gjør at man kan bruke den på hele kroppen – selv om det ikke anbefales å bruke den til anal penetrering. Alt dette er spesielt fint når man enda ikke er helt sikker på hva man liker. 

Touch passer for mennesker av alle kjønn, og mange synes det er fint at den ikke er penisformet. De av oss som har vulva får vanligvis ikke orgasme av penis i vagina- sex, men av å stimulere klitoris. Hvis man ønsker å bli penetrert i tillegg så kan man bruke fingrene, få en eventuell partner til å gjøre det, eller kjøpe en dildo i tillegg. 

Bruk gjerne vannbasert glidemiddel sammen med touch, og husk å vaske den med leketøysrens. Du trenger ikke å være redd for at den skal bli våt, for den er helt vanntett og er lett å holde også når den er fuktig.

Vi anbefaler We-Vibe til de som leter etter en første vibrator. Den har utmerket kvalitet, kraftig motor, et lekkert utseende, den er stillegående, gir orgasmer på løpende bånd, og kan brukes på mange ulike måter.

Gå til webshopen via denne lenken.

Orgasmeheltene på Seksualitet24 er på oppdrag for Sinful.no. Oppdraget er enkelt: spor opp de beste orgasmene!

Våre helter tester og omtaler sexleketøy- og hjelpemidler fra Sinful.no. Med hånda på hjertet lover vi at dersom produktet ikke holder mål, så blir det ikke anbefalt av orgasmeheltene. Alle sexleketøy og -hjelpemidler må oppnå minst seks av ti poeng for å bli omtalt. Alle produktene er testet av norske orgasmehelter som rapporterer direkte til Seksualitet24.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.9 / 5. 7

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This