5
(2)

Få opp øynene, folkens! «Se» den du har sex med. Blikkontakt er viktig. Det gir følelse av å bli sett – bokstavelig talt. Det å se hverandre i øynene er også med å skape kontakt og kommunikasjon, noe som vil kunne gi alle parter en bedre seksuell opplevelse.

Om det er mulig, se din partner i øynene underveis og hold blikket når orgasmen river i kroppen; det kan forsterke opplevelsen for alle.  Dessuten kan du se hvorvidt dine partnere nyter det du holder på med, om noen er ukomfortable eller vil ha mer. Alt for mange elsker i blinde.

For å se hverandre er det viktig med godt lys. Mange menn klager faktisk på at mange damer slår av lyset under sexleken. Om det er sjenanse eller skam, eller litt begge deler, er ikke godt å si, men flere damer burde kanskje tenke på at mannen faktisk ønsker å ha sex med dem – og det er faktisk kroppen deres de begjærer. Det sies at menn er mer visuelle enn kvinner – en påstand det nødvendigvis ikke er hold for – men det skulle i alle fall gi grunnlag for mer lys på soverommet eller hvor enn man utfolder seg seksuelt.

Det å «se» sin partner betyr også å lese hele personen, noe som også inkluderer lyd og annet kroppsspråk. For eksempel, når noen stønner og si er «ja, ja» så er du inne på riktig spor. Da kan det være en god idé og ikke bli overivrig og endre taktikk, da kan det fort bli slutt på både stønning og ja-ene. Dette skal selvsagt ikke være til hinder for variasjon og utforskning, men her igjen er det viktig å «se» hvordan din partner reagerer.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This