5
(4)

Hvis noen ber deg forestille deg noen som er sexy, så ser du kanskje for deg en modell eller en person du kjenner som passer godt inn i skjønnhetsidealene, men det er mange ulike måter å være sexy på. Dagens tips er å finne dine måter å være sexy på.

Det å ha et vakkert, eller sexy utseende er fint. Særlig når det gjelder umiddelbar tiltrekning så kan det ha mye å si. Vanlige komplimenter på utseende er at man har vakre øyne, fin rumpe, flotte pupper eller vakkert hår, men det kan også hende at du har et fantastisk smil, sterke hender, eller lignende. Husk at vi alle setter pris på ulike ting, og at du har noen unike egenskaper som potensielle partnere vil se og sette pris på.

Noen liker for eksempel hyperfeminine kvinner, men om du på en eller annen måte ikke passer inn i skjønnhetsidealene så er det alltid noen som liker mer androgyne kvinner, høye kvinner, og så videre. Vær sexy på din egen måte, og forsøk å akseptere og bli glad i det utseendet du har. Det kan gi bedre selvbilde å utfordre andres forventninger og slutte å jakte på uoppnåelige idealer.

Kroppsspråk kan være sexy. Det kan være tydelig og ose av selvtillit, sensuelt eller blygt. Å lære seg å bruke kroppsspråket litt mer bevisst kan være en god måte å få mer seksuell selvtillit på. For de fleste så er det bra å rette seg opp i ryggen, å tørre å møte andres blikk og å smile.

Det å være en generøs og omtenksom elsker, åpen og eventyrlysten, eller å ha god humor er sexy for mange. Vis personligheten din, så er det større sjanse for å finne noen som setter pris på akkurat deg.

 

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This