5
(5)

Å ha sex bakfra er en veldig populær stilling. Dagens tips handler om hvordan man kan variere den litt.

Når man har sex bakfra, er det vanlig å ha penetrerende sex enten analt eller vaginalt med penis eller strapon. Man kan også bruke sexleketøy, fingre eller annet. Et tips er å svaie ryggen og vippe bekkenet fremover slik at rumpa kommer mer opp i været. Noen opplever at dette gir en bedre vinkel for penetrering både for giver og mottaker.

Hvis man har utfordringer med å stå på kne, eller vil slappe helt av så kan man legge seg helt på kanten av sengen eller et annet behagelig møbel og ligge flatt på magen mens man blir penetrert. Dette forutsetter selvsagt at hvor høyt man ligger er noenlunde tilpasset givers behov. En modifisert variant er å legge puter under maggen slik at man avlaster knærne litt. For noen kan det være utfordrende å få orgasme hvis man ikke er helt avslappet, og det å ligge eller å få støtte kan hjelpe på det.

Det å stå på kanten av sengen gjør det også lettere for noen givere. Det er gjerne lettere å støte hvis man kan stå på gulvet, enn når man står på knærne i sengen. Det er også en mulighet for mottaker å stå fremoverbøyd med et kne i sengen eller sofaen og et bein på gulvet hvis ikke høydeforskjellen er for stor.

Noen føler seg litt vel synlige når de skal bli tatt bakfra og kan bli distraherte av tanker rundt eget utseende. For det første så er det veldig vanlig å være begeistret for å se sin partner i denne stillingen, og svært sannsynlig at din partner liker akkurat ditt utseende. For det andre så kan du ha på undertøy, eller ha puter eller en dyne under overkroppen hvis du syns det hjelper. Prøv gjerne å utfordre synet ditt på at for eksempel pupper som beveger seg er problematisk ved å prøve å la dem være «fritthengende» og se at din partner synes dette er flott.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 5

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This