5
(4)

Dagens tips handler om å lage ritualer for å gjøre seg klar for sex. Ritualer trenger ikke å ha noen religiøs eller åndelig betydning, men kan bare være en gjentagende handling som hjelper deg i hverdagen.

Hvis du vet når du skal ha sex enten med deg selv eller andre så kan det være fint å legge seg til en vane som hjelpe deg med å bli klar. Det kan bidra til at du føler deg fokusert, avslappet, får tid til å kjenne på lyst eller forventning, eller gjøre at du slipper å lete etter ting mens du eller dere holder på.

Et eksempel på slike ritualer kan være å finne fram glidemiddel, å lese en erotisk novelle eller å tenne lys før du skal ha sex. Prosessen kan hjelpe deg med å slappe av og bli kåt. Du kan også finne fram annet tilbehør eller sexleketøy. Det er lurt å forberede seg slik at du ikke trenger å lete etter noe mens du har sex, eller blir distrahert fordi du ikke husker hvor glidemiddelet eller kondomene er.

Legg gjerne bort mobilen eller sett den på lydløs slik at du eller dere ikke blir forstyrret. Lås døren hvis det er hensiktsmessig.

Sett gjerne på litt musikk hvis du liker å lage stemning på den måten, eller rett og slett for å overdøve eventuelle lyder. Det kan være forstyrrende å tenke på om de i naboleiligheten hører noe.

Ta et varmt bad, be en eventuell partner om å massere deg, eller gi deg selv litt selvomsorg. Det kan bety å ha litt egentid, å se på TV, eller å ta et fotbad. Det kan gjøre deg avslappet og bedre i stand til å ta imot nytelse.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This