5
(1)

Deilige unge menn

av | 12 jan 2022 | Blogg, En cougars bekjennelser

Veronika

Veronika

40-tallet nærmere seg med stormskritt og Veronika beskriver seg selv som en cougar, hun innrømmer uten blygsel at hun gjerne setter tennene i litt lammekjøtt. Hun fikk en dagbok i bursdagsgave av mannen, selv om hun ønsket seg et «saftig knull». Hun higet etter forandring, og til sin store overraskelse var gubben med på leken – noen ganger bokstavelig talt. Dette er en cougars bekjennelser, Veronica deler sine dagboknotater med oss.

Ta kontakt med Veronika her.

6. juli 2019

Ok, kjære dagbok, i går kveld, eller egentlig rett over midnatt, tok jeg sjansen på å møte noen fra nett, etter å ha snakket med ham bare en liten stund. Jeg var på nettet for å sjekke om jeg kunne finne to unge lekekamerater, men mange av disse gutta har det bare i kjeften og så sender de bare bilde av pikken sin før de sier noe som helst. Jeg var frustrert, skjønte at det ikke ville skje noe, og så tok han plutselig kontakt via profilen min. Han virket kjempehyggelig, maste ikke om bilde sånn med en gang, og han hadde ingen pikkebilder liggende på profilen sin.

Han var også gift, var også hjemme alene for helga og ville bare flørte litt, sa han. Etter hvert utvekslet vi bilder, og jeg ble ikke skuffet, for å si det sånn. Han virket også interessert. Vi flørtet og fantaserte og til slutt utvekslet vi telefonnummer. Ja, jeg vet, men jeg fikk en sånn god følelse når det gjaldt ham, og jeg fikk også nummeret hans.

Vi ble enige om at dersom det passet sånn skulle vi sende SMS til hverandre for å se hva det kunne bli til. Vi avsluttet chatten like før elleve. Jeg drakk et par glass vin, mens jeg en film og så gikk jeg og la meg. Jeg var urolig i kroppen, chatten vår hadde gjort meg skikkelig kåt. Så, kom det et velkjent pip fra telefonen, klokka var 00:21.

Teksten fortsetter under annonsen.

Han: Er det for sent å leke nå?

Jeg: Det tok ikke lang tid. Du bruker vel 30 min inn hit og da er det sent…

Han: Sukk!

Jeg: Men jeg er veldig kåt. Ligger og leker…

Han: Deilig

Så tok det noen minutter og så pep det igjen.

Han: Skal jeg komme og hjelpe deg?

Jeg: JA. Er. Så. kåt. Vil knulle. Kom, slikk meg og knull meg.

Han: Jeg kan ikke bli så veldig lenge.

Jeg: Jeg vil ha en orgasme i 69. Så kan du skampule meg etterpå hvis du vil.

Han: Kommer.

Jeg: Jeg går på badet og steller meg, bare kom rett inn.

Like før ett hørte jeg at det gikk i ytterdøren. Jeg var nettopp kommet ut av dusjen. Jeg hadde barbert meg og var akkurat ferdig. Han kom inn på badet, jeg hadde slukket lyset i de andre rommene så lyset på badet viste ham vei. Vi fikk blikkontakt og så kom han rett bort til meg. Jeg var naken, men det kåte blikket og det varme smilet hans gjorde at jeg kjente meg sexy og kåt. Det var helt vilt. Han kysset meg lett før han kjørte en finger opp i musa mi. Knærne holdt på å svikte under meg.

Han lekte litt med meg før han spør om vi skal gå på soverommet. Klærne hans ble vrengt av og hele den deilige kroppen hans kom til syne. Jeg ville kjæle med ham, men han skubbet meg bare oppi sengen og fortsatte å fingre meg. Etter hvert snek en finger seg inn i rumpa også, og en ivrig tunge blandet seg inn. Jeg nøt orgasmen som ruller over meg. Men dette var jo ingen 69.

Så vil han ha sitt. 69 som bestilt. Utrolig deilig å ta hele ham i munnen. Han smakte rent og mann på samme gang. Jeg presset ham inn så langt jeg klarte, men han ble utålmodig. Han sa han ville knulle doggystyle.

Han var steinhard og litt brutal, han kjørte pikken i meg hardt og nådeløst. Fra chatten visste han hvordan jeg likte det. Han spurte om jeg hadde glid. «Jeg vil inn i den deilige rumpa di,» sa han. Dette kunne han. Han var den deiligste rumpeknulleren jeg noensinne har møtt, akkurat passe stor, flink til å varme opp og ikke minst, han nøt det selv.

Det var hardt og heftig, hendene hans holdt kroppen min fast og kuken hans spiddet meg. Jeg fikk meg noen skikkelig deilige klaps på baken også. Han økte på enda litt til, og ropte ut i en deilig orgasme, mens han sprutet rumpa mi full. Han ga meg et lett klaps på rumpa i det jeg seg ned på magen og kjenner hvordan fitta mi kokte. I en dis hører jeg at døra lukket seg ute i gangen. Etter en stund pep det i telefonen igjen. Klokka var 01.35.

Han: Så deilig kåt du var!

Jeg: Det var det kjappeste knullet jeg har hatt på flere år.

Han: Men deilig!

Jeg: Mmmmmm. Jeg gjentar det gjerne.

Han: Jeg er bare en SMS unna.

Jeg har har ikke slett nummeret hans, for å si det sånn. XXX

 

7. juli 2019

Jeg har hjemme-alene-helg og prøver å gjøre det meste ut av det. I går, etter å ha sovet ut etter superknullet natt til lørdag stakk jeg ut på middag med et par kamerater. De er unge, i slutten av 20-årene.  Jeg vet at de har sex med hverandre av og til, og de vet at jeg godt kunne tenke meg å se på, uten at vi hadde gjort noe med det. Vi kjørte el-bil og var på vei hjem da vi måtte vi stoppe på ladestasjonen på Danmarks plass for å lade.

Jeg vet ikke hva det er, men etter de siste ukenes sexfylte hendelser har jeg blitt modigere og mer rett på sak. Jeg bryr meg ikke hva andre tenker, og det er akkurat som jeg leker meg litt. I går hadde jeg og en av gutta drukket under middagen, så det var godt stemning i bilen.

«Jeg synes at du burde gi ham en BJ mens vi lader,» sa jeg til han kjørte, mens jeg pekte på ham som satt i baksetet.

Gutta blir litt stille sjenert og flaue mens jeg bare gliste stort. Jeg var veldig fornøyd med meg selv og merket at de begge gutta likte tanken.

Han som kjørte plasserte bilen lengst bort i kroken på ladeplassen og hoppet ut for å fikse med ladingen. Da han kom tilbake, satte han seg inn bak, ved siden av kompisen. De begynte raskt å ta på hverandre og føle seg litt frem. Jeg bare gliste. Jeg vet ikke hva der, det er bare så utrolig spennende å se to menn kose med hverandre.

Etter bare et par minutter satte han seg på knærne i setet og pakket frem pikken til kompisen. Jeg dro setet frem for å gir dem bedre plass og meg selv bedre tilskuerplass. Bilen ble etter hvert fylt med deilige slafselyder, stønn og dugg på rutene. Jeg liker slike kjøreturer. Der og da var det nok bare å se på og gutta og for dem så gikk jo ladetida ekstra fort, selv om de selv ble utladet. XXX

13. juli 2019

Jeg har lenge drømt om å bli lekt med av en fremmed. Tanke på å ikke vite hvem det er tenner meg og jeg blir veldig kåt av litt usikkerhet. Nå er den fantasien endelig blitt realisert den også. Er du klar, kjære dagbok? I går kveld var jeg skikkelig slem pike!

Jeg fikk kontakt med ham på Tinder for en stund tilbake. 26 år, han så bra ut på bildene og virket å ha litt baller. Vi hadde snakket sammen litt, men ikke mye. Selv om jeg ikke kjente ham så godt, så hadde jeg likevel en god magefølelse når det gjelder ham. Han var ikke så vanskelig å få med på notene, og vi avtalte at han skulle komme hjem til meg. Vi avtalte klokkeslett, at døra skulle stå åpen og at jeg ville ligge i badekaret. Tom var selvsagt med på notene, han var mitt sikkerhetsnett, for å si det sånn.

Jeg lå i badekaret med bind for øynene og musikk i ørene. Jeg var ikke sikker på hvor lang tid det hadde gått. Jeg klarte ikke helt å nyte musikken, jeg hadde høy puls og jeg kjente at jeg var kåt. Kjempekåt! Jeg visste ikke om han allerede var i rommet eller om jeg var alene. Jeg såpet inn bena, strakk dem opp og lot hendene gli langs dem. Jeg vet jeg har pene pen. I hvert fall pleier folk å si det. Jeg strakk meg etter såpen og skvatt til da jeg møtte hud. Han var her.

Jeg visste ikke hvor lenge han hadde sett på meg. Ante ikke noe om ham, bortsett fra et par bilder, alder og en god magefølelse. Jeg snappet etter pusten når han begynner å leke litt med brystene mine. Fy flate så spennende og sexy og pirrende! Jeg var spent som en fjær i hele kroppen. Tankene raste i hodet mitt og jeg ynket meg litt da han knep litt i en brystvorte.

Han lot hendene vandre over meg og så kysset han meg. Et mykt kyss. Han smakte kåt. Jeg visste jo ikke om han likte opplevelsen. Jeg hadde bind for øynene og musikk i ørene. Jeg aner ingen ting.

Han tok hånden min og førte den opp mot seg. Jeg fant en knallhard deilig tykk pikk. Mmmm, dette likte jeg. Han var tydeligvis like kåt som meg. Jeg nøt å kjenne den varme, harde pikken i hånden. Det ga meg trygghet på at han var tent han også, og det gjøre meg enda kåtere. Jeg ville smake. Og jeg det fikk jeg. Deilig tykk pikk gled inn mellom leppene mine. Jeg lot tungen og hendene vandre , jobbe og kose seg med pikken. På et tidspunkt falt de ene ørepluggen min ut, og jeg hører han stønner. Deilig! Jeg elsker å høre en mann stønne i nytelse.

Vi vekslet på det. Han var tålmodig og flink med fingrene og han lokket frem en deilig liten orgasme hos meg. Kroppen spente seg og øreproppene røk vegg-i-mellom. Jeg hørte at han smilte. «Var det deilig?» spurte han. Han er østlending, tenkte jeg for meg selv. Før jeg nikket og mumlet fra et «mmmm». «Vil du ha mer?» spurte han. «Mmmm,» svarte jeg igjen.

Vi har holdt på en liten halvtime eller litt mer i badekaret. Proppene er ute av ørene og jeg hører det går i ytterdøren. Det er Tom. Vi viste at han skulle komme. Akkurat da sto den fremmede over meg i badekaret, mens jeg suger ham. Jeg kjenner at han stivner til i kroppen, og jeg bruker hender og kroppsspråk på å vise at det er OK.

«Hei kjære,» ropte jeg. «Jeg har besøk i badekaret.»

Han viste om det og nå ble han også med. Enda flere hender og en munn til. Jeg har fortsatt bindet foran øynene mine og jeg er i ekstase. Tom vet akkurat hva jeg liker. Etter litt må jeg opp av badekaret. Vi kommer ikke så langt. Jeg ender opp med å bli tatt bakfra av Tom, mens jeg står fremover og suger den fremmede. Min mann støter hardt så jeg blir presset frem og nesten choker på den tykke deilige pikken til den fremmede.

Etter en stund flyttet vi oss til soverommet. Jeg ble knullet etter alle kunstens regler. De tok meg etter tur. Jeg bare nøt å kjenne dem inne i meg. Jeg blir brukt som en knulledukke, presset ned i madrassen og pult. Jeg lå på magen og ble knullet av den fremmede, da han spurte hvor jeg vil ha spruten.

«I munnen,» svarte jeg og snudde meg. Tom er raskt frampå, stilte seg bak meg og kjørte pikken i meg, mens jeg begynner å suge. Den fremmede kom i munnen min. Sprut etter sprut med varm deilig sæd. Jeg svelget unna, kjente meg virkelig som en slem pike – og jeg elsket det. Tom kom også og fylte musa mi med deilig sæd. De stønnet nesten synkront. Deilig.

Da tok jeg av meg bindet for øynene. Og så inn i ansiktet til en tilfredsstilt ung mann, med et stort smil om leppene. «Hei,» sa jeg, «deilig å hilse på deg.» XXX

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 1

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This